jejja sretan ročkas od srca!
bbella još jednom sretno!
puse svima!
jejja sretan ročkas od srca!
bbella još jednom sretno!
puse svima!
BB čekamo, čekamo.....![]()
ja sam išla čistit samo da mi prodje vrijeme do lijepih vijesti, baš sam napeta! Valjda zato jer sam slijedeća!!!
željkice da,da lako ćemo mi...![]()
jejja,sretan rođendan,nek ti bude sretan,a sljedeći još sretniji!!
željkice,ma ti se tak bojiš,a na kraju buš to obavila ekspresno..kak je meni danas rekla šefica,oko poroda se niš ne brini,roditi moraš,to znaš,kak svi tak i ti...ona rodila prirodnim putem dečka od 4 i pol kile.
bb,još jednom sretno...meni suze idu zbog teb..,ah ti hormoni
ja se danas nikako razbuditi, iako sam se recimo i naspavala
možda mi je željezo loše, sada sam vadila hemoglobin i bio je 128 (referenetno 119-157) a eritrociti 3.96 (3.86-5.08) i dok nije niš komentirao
Lina, u trudnoci je normalno da i hemoglobin i eritrociti budu i ispod donje granice. Ne znaci to da fali zeljeza,samo je krv razrjedenija zbog trudnoce
Bluebella sretno
Jejja sretan rodjendan, sve najbolje @-}--
tak je Vrci, uvijek to zaboravim
moram se ići malo prošetati pa će biti bolje, nadam se da BB polako otvara dveri
BB sretno!
javila mi je da ce sad u radjaonu![]()
BUBEKICA hvala za izvješće....
bb mislimo na tebe
Evo me u wc-u.. klistir radi svoje..hahaha
4cm otvorena. Doktor zadovoljan kak sw smijem dok trudovi idu na najjace .. nije strasno za sada.
Jos malo pa radjaona.
Danas cu postati mama![]()
BB ti si strašna smiješ se zezaš se pa to je supersamo tako nastavi ajmee koje uzbuđenje!!!!!!!!!!!!!!!
Jos uvijek sam online.. cekam da me smjeste u radjaonu...
Ajme.. kak sam uzbudjena..
Puse svima
Blubella bravo nema panike. idemoooooooo
Jejja sretan rođendan ti.
Evo mene iz šopingića: kupila pelene, vlažne maramice, papuće sebi i jos neke sitnice za moju princezu i mene za bolnicu. Pa slijedeci tjedan pakiram svoju torbu za u bolnicu.
Htjela sam kupiti i aspirator za bebin nosić ali ima sto vrsta pa sam odustala. To ću isto slijedeci tjedan.
Butterfly sada si nam ti na redu![]()
Pa željkica![]()
Pa muma![]()
I onda idem ja![]()
Cure,evo i ovde da pitam vasa iskustva sa smedjarenjem u vrijeme ocekivane vjestice (smedji trag, sa nekim krvavim kao kapilarom, onda prestane, to sam imala preksinoc i evo jutros)? Na Utricima sam 3x200 i Pregnilu 1500 svaki drugi dan. Necu da se brinem, mislim pozitivno, ali cijenim iskustva cura sa foruma vise od icega pa molim za pomoc. Hvala vam
MajaPOP ja sam 2 prva mjeseca nakon pozitivne bete a u dane kada sam trebala dobiti M smeđarila, dosta je to bilo slabo ali je bilo dovoljno da me baci u potpunu paniku. Drugi mjesec je bilo lakše. Ja sam samo prešla s vaginalnog na oralno uzimanje utrića, mirovala potpuno (samo wc) i već recimo da drugi dan je prestalo
Bleubella šaljem puno puno vibrica da je sve kako treba i da je Max već MadMax u potrazi za cicom
Bbellalegendo'
Ti di moj idol! Samo tako, sa smjeskom, danas je Taj dan!!
Maksicu, cekamo te!!
corina, ja sam mislila da sam ja luda, vec sam prije koji tjedan kupila sve stvari za bolnicu, al ne pakiram do 35 tt
Fale mi jos japanke za tusiranje
Muma, jel znas kakav je raspored u TA ovaj tjedan? Kad ides tamo?
Ginger mene je već u 30tt bila oprala panika da necu stići sve pripremiti. Evo ovaj tjedan krenula lagano pa ću i ja do 35 t imati spakiranu torbicu za bolnicu. Inače volim da mi bude sve na vrijeme i da je sve kako treba pa eto neka nje spremne da ja mogu uživati u blagdanima .
BBella sretno od srca, sa ovim izvješćem si me vratila mislim na moj porod!
Moram nesto pitati izmedju BBellinih trudova- sad sam dobila nalaze od urinokulture i pise da imam E. Coli 10 na 7. Procitala sam na netu svega cega pa i moguce retardacije u djece uzrokovane ovom bakterijon- sa sam vec poluluda od ovoga a dr mi radi sutra ujutro. Ima li netko iskustva???
CURE, di nam je BB, šta toliko da to traje.... ?![]()
Bluebella još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ginger sutra javljam točan raspored ali ja ću ići kad bude dr.K jer me ona neće ostaviti bez razloga
Cure, je li ima novosti od naše BB?
Rodila u 16:48, maleni ima 51cm i 3600g i vec papa
Dobrodosao dugo ocekivani!
Cestitam!
Cestitamo i mi!
AAAAA ČESTITAM OD SRCA!!!!!!!!!!!!!!!!! Tulum može početi naravno
Butterfly jesi ti svjesna da si upravo preuzela prvo mjesto!!??
Jel tko zna na koliko je bebica od BB bila procjenjena?
Čestitam!!! Mami želim brz oporavak a Maksiću veeeelika dobrodošlica!![]()
bbella,iskrene čestitke na mališanu![]()
Bluebella iskrene cestitke a malenom topla dobrodoslica!!!
aaaaaa čestitamo Maxu na dolasku, Mami želimo brz oporavak a Tati držimo palčeve
Kako je lijepo vidjeti da već i papa bebica. A mjere su savršene
jeeeeeeeee, bravo BBella , to smo čekali toliko dugo !!!!
iskrene čestitke mami i tati, a malom Maksiću lijep i dug život!!!
SRETNO![]()
Blubellačestitke od srca
!!!!
to je bil brz porod,kaj ne? jedva čekam priču