izgleda da mali ipak hoce preko reda![]()
izgleda da mali ipak hoce preko reda![]()
iju Muma, redovita neka probava...drž se i neka ti porod bude kao iz butterflyinih snova!
(butterfly, ne daj se ti obeshrabriti, ima ih i kojima je trajalo 15 minuta)
jutro!
Muma stoj di bi ti moraš čekat red,u rađaonu idemo skupa!
Jel u rađaoni hladno? ja sam inače zimogrozna , a jednom kad sam bila na operaciji u sali sam se smrzla.
zeljkice, meni je postalo hladno nakon nekog vremena pa su mi dali deku
A carape sam si obula odmah i super su mi bile
Spavacica je bila kratkih rukava i ne preduga...zbog infuzije i da ne smeta kod izgona
A ima cura kojima je cijelo vrijeme vruce...
Ja mislim da su mene dotukli silnim lijekovima...
muma ti se fino istusiraj pa sjedni i popij kafu , i taman ces stici cak i prije bb oborices njen rekord![]()
ček šta je Mumu stavrno već uhvatilo?????????uf drži se ,i neka bude brzo!
leptirice di si još smo ostale samo ja i ti
onda ja čarape neću ni skidat obuću odmah dvoje![]()
Uf da mi je barem bilo hladno! Rađala 1.7., znojila se ko svinja, a oni ugasili klimu![]()
Muma,ako je krenulo,nek ti je sa srećom. Nek sve prođe u najboljem redu-MOŽEŠ TI TO!!!!![]()
Muma draga ~~~~~~~ da su ipak lažni i ostanete do termina u komadu
Meni je bila jako vruce u radjaoni, al i inace mi je vruce bilo pred kraj trudnoce.
U bolnici da ne pričam, kuham seeeee.....
Muma draga ako je stvarno krenulo nek ti porod bude što lakši i bezbolniji. Malac tvoj je pravi, sve je u redu i ako dođe danas ipak su to već veliki tjedni.
Krenula je i krv sad nakon tuširanja. Krećemo. Držite fige.
Mislim na tebe ~~~~~~~~ nek sve bude ok.
Posljednje uređivanje od Bluebella : 30.11.2013. at 10:01
Muma ~~~~~~~~~ da sve prodje dobro, saljem veliki zagrljaj
Muma super to je dobar redosljed trudovi, pa sluzni čep, a šta je beba na zadak nisam skužila??
Muma,sretnooooo draga! Još malo i grlila buš svog bebolinca!![]()
Muma sretno draga!!!! Sve će biti super, još danas ćeš ti grliti svog malog frajera!![]()
Evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe baš onako kako si se nadala![]()
Ajme, ne škicam 1 dan i eto vijesti, najprije Bluebella čestitam!!! Bravo za lijep porod, volim takve priče
A muma ajme, pa kud si ti krenula??? A nismo rekle slj tjedan donesem muffine s šumskim voćem? Ajd, držim fige, šaljem puse i budi hrabra!!!![]()
SRETNO!!!!
Muma sretnoooo!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
muma sretno mila!
ajme koja vijest čim upalim forummuma malac je ekspresan,ma neka ako hoće van u zagrljaj svojoj mami!
nek ti je sa srečom,da bude brzo i bezbolno i da se ipak uspio okrenut pa da imaš najljepši moguči porod!
mislim na tebe i šaljem ogroman hug!![]()
nova pa jucer smo bile sa njom, ocito kod nje ide sve brzo, ili mali hoce da bude doma za Bozic i da mu mama stigne ispeci i kolace!!Draga muma da sve bude ok da porod bude slican i Bbulein!!
Muma sretno
Muma, očito se malac okretao i spremao za izlazak
Držim ti fige, javi se što prije, i neka bude lagan porod. Prošao je 36tt, mislim da je to sad sve u terminu
Što se tiče poroda, frendičina šogorica je rađala 24 sata prvo, oko 18 sati drugo. Zna to trajati... i moja sestrična cijeli dan u boksu i rađaoni, da bi na kraju bio carski rez. Tu stvarno nema pravila, frendica mi je rodila ekspresno, popodne otišla na pregled, u 6 smo već tipkale preko mobitela
Bluebella hvala za odgovore, puse Maksiću.....sutraaaaa ste kući
Muma pa draga moja, kakvo je to švercanje preko reda!!!! Nekako je sve brzo krenulo, joj šta bi dala da nam javiš kako si sve obavla za 15 min.... mislimo na tebe i držimo fige da sve prodje u naj naj redu!!!!
Javi nam se brzo, znaš da sve dežuramo sad na forumu!!!!
željkice šta kažeš,hehe ostale smo same, sad je pitanje koja će prva !!!! Meni se baš ne žuri, nekako nebi još, pa bi.... uf![]()
muma nadam se da ce se sto prije i sto lakse zavrsiti
ooooo otišli na plac, pa odmah kuhati i gle novosti
Muma želim ti predivno iskustvo i brzo da nunaš bebonju i da se do Božića ti već oporaviš pa nas pingaš s kolačima i ukrasima
Muma nam je rodila!
Čestitajmo!!
http://forum.roda.hr/threads/83137-M...48#post2527648
Inesz u vz rodilistu posto joj je dvije minute od doma!
Mumaaaaaaaa bravoooo
Joooj plaćem od srećeDraga moja čestitam od
!!!
![]()
BUtterfly pa nije baš da se i meni žuri tako da možeš slobodno prije meneuf šta su ova dva poroda bila expresna ja ću još kraće oborit ću rekord
Danas moje nećakinje imaju rođ blizanke prava dva mala vragolana ako i mali Lovro bude takav bit će Mumi veselo!![]()
čestitam muma![]()
ajme, ne vjerujem! Muma, čestitam!!! puse Lovri!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka se nastave ekspresni porodi, curke!
Muma draga, cestitam i ovdje!
Zete, dobro mi dosao!!
Tvoja curka bad plese u trbuhu-raduje se tvom dolasku!
Ajme, al su ove zimske bebe ekspresne!
He, he, tako cemo i mi ostale!
Ajme nemogu vas sve pohvatat...sa suzama radosnicama u očima čestitam svim novopečenim mamicama, mojim dragim ženama suborkama, ženama zmajevima...
SRETNO!!!
Ajme, ne mogu vjerovati!!!!! Muma čestitam! Sve j došlo nenadano (još si i neke kolače morala peći) i prošlo ekspresno! Bravo za vas
S obzirom da je ovo krenulo ovako svaki drugi dan, prekosutra je red na Leptiricu ili Željkicu??![]()
e da,a sad još ovo dvoje da riješimo,ali kako su cure požurile,neki dan baš gledam listu i ja prva poslije mislim četiri podebljane,ali ipak ne bi tako ubrzano,sad nek rode još mislim željkica i prije leptirica pa ćemo napraviti pauzu bar do kraja prvog mjeseca,moji mi mogu doći za rođendan!!!!
uf,išla sad ponovo na listu i vidim da sam tri izostavila,Muma me zbunila
Ginger,Corina i Innu,a onda smo mi
Posljednje uređivanje od đurđa76 : 30.11.2013. at 16:12
Muma, draga, čestitke i ovdje!!!
Kad sam se ulogirala na forum vodila si listu odbrojavalica na Prije začeća. A sad maziš svoju bebicu...Prekrasno!