bebica čestitam na curici!![]()
bebice cestitke odna vasoj curici
Posljednje uređivanje od kockica1 : 13.12.2011. at 23:36
Prag ja sam platila ali nisam isla, moram mirovati a od cure koja je isla sam cula da nije tecaj obavezan. samo platis i s tim ides u rodiliste. Tako su meni rekli
Bebica od srca ti cestitbas si me razveselila s krasnom vijescu!
Dorici
Damozda su je u ostavili u rodilistu. Ma svo zlo i u tome samo da bude sve super i da malci sto bezbolnije dodju u mamicin zagrljaj
![]()
Bebice cestitam od srca! Htjela sam vam kratko javit da su me zadrzali u bolnici na nekim pretragama,pa ako nalazi budu dobri vracam se kuci.
Bebica, četitke tebi i tvom suprugu na malenoj Dori!
Bebice cestitam na maloj princezi odda sad nema vise slobode previse.
![]()
Bebice čestitke od srca na maloj princezi, uživajte
Cure da se javim malo.
Evo nas sa kontrolnog uzv-a.Naš dečkić ja narastao,veli dr. da smo teški 2987g.Sve je ok,jedino ja po zadnjoj krvnoj slici nemam dosta željeza pa sam dobila terapiju.Danas brojimo 35+4 i bliži nam se najljepši susret u životu.
Bebice čestitke na princezi!!!!!!!
Šumskice,moja terminuša,želim ti da se vratiš još malo doma pa onda na susret sa srečicama!
Pozdrav svima!
Bebice čestitam! Nadam se da se snalazite!![]()
Dora, dobro nam došla.![]()
pa isto mislim s obzirom da sam A+ nema potrebe ...al dobro, vrlo vjerovatno da moj MPO dr. nije shvatio koja sam grupa i Rh....jedno bockanje vamo tamo...
Cure, kako ste rješavale mučnine. Imam osjećaj da će krenuti svaki čas. Sve mi je nekako bljak u trbuhu.
Ja cekam ponedeljak kad cu opet na uzv Dosad sma bila mirna ali me nekako ovaj tj neka panika pocela loviti..bezveze Na uzv sam bila prije tj dana i sve je bilo ok tako da nema razloga nego me malo stisce u donjem dijelu trbuha pa me odmah strah uloviObavila urinokulturu antibiogram i krv izvadila i sve je apsolutno ok U ponedeljak idem opet da mi ponovno izmjere NN i sigurno ce me slati na onaj double triple test Na zadjem pregledu bebica je vec imala rucice i nozice ..napreduje mrvica S koliko se vidi kaj je...Meni svejedno bitno da je zivo i zdravo ali cisto da znam U ponedeljak ce mi biti 12tt ali to je zapravo 10 jer je punkcija bila 8 10 2011..ali jedva cekam da prode tih kriticnih 3 mj...stalno nekaj cekam i brojimmislim danebum stala dok ne rodim s tim
![]()
i mene je moj mpo dr.poslao vaditi rh faktor,a neznam zasto jer smo ja i MM 0+.
Nety i meni je vec prikipilo cekat uzv,tek je za 10 dana,a zadnji put sam bila kad smo culi srceko,tako da neznam ni kako moja bebica izgleda.da i ja imam to bockanje i probadanje,ali imam i bakterija u urinu. meni ce biti 12 tt u petak 23,12. i uvik mislim koliko je najteze bilo docekat betu,da je ipak to vrijeme najkrace cekanja.meni je razmak od uzv-uzv 4 tj.
Kockica i nety vidim da smo nas tri više manje u istom iščekivanju... Nama uzv 20-tog, a zadnji je bio isto prije 4 tjedna. Jučer smo bili 13 tt okruglo ali nekak nisam ništa puno mirnija. Probadanja su svakodnevna tako da se pokušavam više ne obazirati na njih. Brine me jedna glupost a to je da nisam dobila ni kile još...Jel to normalno?
Ne brini miga ja sam u 10 dana dobila 3i sad sam na 54
i u 19-om tt
Cestitke Bebici i tati a maloj curki jedan veliki![]()
Dobro,znači nisam jedina. Ja na 56-57 (kako koji dan - imam vagu iz prvog svijetskog rata, pa je kilaža takva za kakvu se gospođa odluči taj određeni dan).
Ma pitam zato kaj me sestra čudno gledala na zadnjem uzv-u kad sam joj rekla da mi je kilaža ista kao i prije trudnoće i pitala me jesam li sigurna. Hm...da, poprilično.
cure puno vam hvala!!!!
javim vam se čim ulovim vremena i kad budem mogla sjedit jer za sada je to nemoguća misija imam 60 šavova, unutarnjih i vanjskih, ma ispičat ću vam!
pozdrav svima!
ma ukratko nisu oni toliko krivi, rezali me normalno po starom rezu i to ne puno i sve izgledalo ok no kad je dr. krenula šivat vidla da sam ja iznutra popucala, rodnica mi pukla i šta ja znam šta sve ne i bilo joj je gadno za šivat nije imala di ulovit pa se namučila a bome i ja to je trajalo sat vremena!
uglavnom na otpusnom piše "rekonstrukcija vagine" tako da sad imam novu
uglavnom gadno je al cure moje isplati se!!! nek vas ne bude strah sve se da izdržat!!
Joj Bebice, još i to! Nadam se da je rekonstrukcija bila uspješna i da će šavovi brzo zarasti...![]()
Bebica poslala sam ti poruku al ako ne vidiš evo da ti čestitam![]()
Ja bila prije 2 tj pa me narucili opet za 2 jer treba izmjeriti NN a kako Kasum ponedeljkom ima ambulantu taman Bozic pada pa su me zato narucili tj ranije
curke moje znate kaj cu ja vama reci Najbitnije da smo mi docekale nas plusić i malo tika taka na UZV sve drugo bu bilo ok Mene s vremena na vrijeme panika ulovi bezveze ali trudim se to oterati od sebe
Ja sma kilazu dobila i to dosad sigurno 3 kg ali to mi je zato jer sam 90% doma na trosjedu pred tv-om Imam neku astmu alergiju i od toga jako kasljem na promjene temperature Cim sam van hropcem jer mi sve iz sinusa curi i to me sili na kasalj a kako se od tog jako naprezem idem smao po nuzno van Malo izadem na balkon malo otvorim vrata ali nekrecem se puno pa se kile samo ljepe a fala Bogu mucnina nema 2 puta sam samo dosad ispovracala i to samo jer sam se toliko natrpala da je zgaravica proradila i kad je sve krenulo iz mene van bome je letilo na sve strane
Ja sma isla jednom i privatno na UZV jer mi dr nije htio reci za srce nego me ismijao i napravio glupom pa sma ja citala s trudnicke knjizice kaj je napisao i curke su mi tu rekle kaj znaci to kaj je napisao
bebica čestitke od srca!!! želim ti što brži oporavak i vjerujem da bez obzira na šavove sve zaboraviš kad primiš svoju princezu u ruke! veliki pozz
Bebice i mene je sad strah kad ovo čitam, ja sam imala samo par šavova (6-7) i nisam mogla sjediti od bolova 2 tjedna. Sad si nekako mislim, bit će drugi porod pa možda sve na kraju bude prirodno.
A inače danas mi se toliko spava da ne znam za sebe, vani južina, meni tlak 90/60, ali ajd bolje niski nego visoki.
A joj Bebice.... zvuči strašno. Nadam se da će brzo proći.
Hugs.
Curke pridružujem vam se ovdje u iščekivanju prvog uzv-a. Lijepo je vidjeti koliko ima trudnica koje su ostvarile T nekim od postupaka MPO-a.
U 3h nocas,nema krvarenja,u 6h ustala da idem na posao...svijetla krv.Sad je opet stalo.....Ovo ce kod mene biti izgleda lezanje dok ne doguram barem do 34tt![]()
Nema kod mene bolovanja,jer radim za sebe.Dr mi je rekao da mogu jos maximalno 5 nedelja raditi ali mislim da cu sad prestati i to je to.Ja nemam ni bolovanje ni trudnicko...koliko para toliko i muzike
a sranje....ali draga..."pip" pare ako ti se nešto desi...ja ti savjetujem da odeš...nemoj forsirat i izazivat vraga
Draga Dagnja, MPO trudnica bilo bi i više da Hrvatska već dvije i pol godine nema najrestriktivniji Zakon o medicinskoj oplodnji u Eurpopi, i jedan od najrestriktivnijih Zakona u svijetu koji Hrvatsku svrstava iza zemalja sa fundamentalističkim vjerskim ustrojima.
Koliko je parova u poslijednje dvije godine ostalo uskraćeno za onu najprirodniju ljudsku potrebu-imati dijete?! Mnogi neplodni parovi u Hrvatskoj ne grle svoju djecu samo zato jer su oni koji su bili na vlasti uspjeli kroz Zakon provesti svoja moralna načela čije temeljne principe možemo zadnjih mjeseci i dana jasno prepoznati između ostalog kroz kaznene prijave i istražne radnje koje se nad njima provode. Uglavnom, taj njihov "moral", vodi ih prema zatvoru, a hrvatske građane koji su neplodni taj njihov "moral" često dovodi i dovodio je do beskrajnog očaja i tuge.
Draga Inesz, vrlo dobro mi je poznat zakon o MPO-u u Hrvatskoj i naravno da sam protiv njega te me zgraža sama činjenica da je donešen. Zašto si me našla prozvati kao da sam ja kriva za njega ili sam stekla krivi dojam tvoga posta, ali budući da je naslovljen na mene malo me je zatekao. Meni je jednostavno drago unatoč svemu da postoje MPO trudnice i da ih svakim danom ima sve više. Nadam se da će se zakon promijeniti i da će dati više i bolje šanse za još novih T.
ja sam bila juce na uzv zbog ovog smeđeg iscjetka
vidi se GV 9mm sa ŽV 3mm , imam i mali hematom
od uzv mi se pojacalo krvarenje tj. smeđi iscjedak i ne prestaje , sta mislite jel to opasno
u utorak sam ponovno na uzv
BOk cure jel me primate.. ja sam nova trudnica iako još nekako ne mogu povjerovati u to..
u ponedjeljak sam na uzv..možda onda povjerujem konačno da sve ovo nije san..
tikice, dobrodošla i ovdje! U ponedjeljak ces vjerojatno vidjeti ZV i GV...![]()
tikica78 dobrodošla u klub mpo trudnica!
crvenkapice alma ti je dobro rekla, samo miruj i utriće i biti će sve ok, ne brini!![]()
ma od hematoma je to crvenkapa...ni prva ni zadnja..hematom je jedna čudna stvar...