Stranica 35 od 288 PrviPrvi ... 2533343536374585135 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

pozdrav svima,
    čitam da su vam na uzv mjerili gv i žv??
    ja sam bila na prvom uzv, gv je 12 mm ali dr. mi ništa nije pisao glede žv?? samo je rekao da je ok i da se još niti ne može vidjeti plod.
    sad me malo brine ta žv? da li su vama svima pisali mjere žv?? i treba li se ona vidjeti..
    ajoj, uvijek neka briga...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

zlata koliko si ti trudna ?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

5+6

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ako malo čitate unazad...vidjet ćete da svakoj od nas dr kažu nešto što drugoj trudnici ne kažu ili izostave...svaka ima svoja iskustva...što ne znači da odmah nešto nije u redu...

moja dr meni većinom ništa ne govori...e sad..dal je to jer ne zna puno..ili je to jer jo je uzv katastrofa pa niti nemre reć kad ne vidi..hehehe...eeeee..pitanje je sad....ali mene baš briga jer sam ja to sebi rješila tak da sam ošla privatniku..ali samo jednom...i rješila svoje nedoumice jer sam shvatila da od moje neću dobit puno odgovora..ovak sa dobila sve potrebne odgovore i sad sam happy.....tebi je zlata možda još malčice rano..malo se strpiš...pa buš i imala svoje mjere uskoro...e da...da ne zaboravim..nekim dr-ima se jednostavno neda ići ui detalje jer vani imaju veliki red koji ih čeka...hehe

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

i ja sam 5tj t. neznam koliko + , ne znam kako se to racuna , zm je bila 6.11 , jel to onda 5+4 ili?
    zlata kad ides opet na uzv ?

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

http://www.poliklinika-harni.hr/racunalo_poroda.asp
    Crvenkapice, mislim da sam ti već davala ovaj link za računanje trudnoće...i to na pp. Taj program koriste u petrovoj i meni je po kasnijem uzv-u pogodio trajanje trudnoće točno u dan.
    Posljednje uređivanje od miga24 : 15.12.2011. at 13:57

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

idući tjedan ponovo... da, pokušavam se ne briniti o ičemu i živjeti dan po dan svoje trudnoće...

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bebice da ti zaželim jaaaaaaaaako brzi oporavak
    Alma da se bebica lijepo smijesti ,sve da se podigne na svoje mjesto(a i ako ne neka beba bude zdrava-mi cemo vec zgurati sa tobom do kraja)

svim novom curkama jedan veliki zagrljaj

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Zlatta meni prvi put dr. nije ni rekla kolika mi je GV.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo cure da vam se pridruzi jos jedna prestrasena trudnica. Danas sam 6+1 po zm, vidjeli smo GV, ZV i plod 4,8mm s otkucajima . Ono sto me brine je velicina GV, nije mjerena ali prema slici danas i prije 7 dana nije nesto narasla; u prcoj trudnoci je sa 6+4 bila puuuuno veca a plod 6 mm. Dr nije bio zabrinut a nisam bila ni ja dok nisam usporedila sa slikama od ranije. Skupa s onim losim betama na pocetku jako me strah

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Charlie, biti će sve u redu. Nemoj uspoređivati slikice prijašnje trudnoće sa ovom jer je svaka trudnoća drugačija. Po tome bi mi sve na isti dan trudnoće trebale imati istu veličinu GV, a poprilično sam sigurna da nemamo i da to tako ne ide.

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bitno da srčeko kuca!!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pa da slažem se da ne treba paničariti ako doktori se ne uzbuđuju,neki ginekolozi pričaju puno, neki malo,neki ništa. Svaka trudnoća je individualna,pa tako i rast ploda,meni se točno zna u dan zbog transfera pa opet je doktor računao 3x jer nije mogao vjerovat da je toliko velik plod,pa šta ću se sada brinut,rekao je da nije zabrinjavajuće nego ću najvjerojatnije rodit 10 dana prije očekivanog termina.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
    Charlie, biti će sve u redu. Nemoj uspoređivati slikice prijašnje trudnoće sa ovom jer je svaka trudnoća drugačija. Po tome bi mi sve na isti dan trudnoće trebale imati istu veličinu GV, a poprilično sam sigurna da nemamo i da to tako ne ide.
    DEFINITIVNO POTPISUJEM JER MI JE UZELA MIGA RIJEČI IZ RUKU!hehe
    Posljednje uređivanje od mirna26 : 15.12.2011. at 14:14

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

tikica78 dobrodošla!
    Uživat ćeš gledajući kako tvoja mrvica raste i san postaje java

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Kod mojih frendica..niti jedna nije rodila na termin..sve su rodile oko 2-3 tjedna prije....kaj su im onda bebe predebele ili kaj?hehe..stvar je djelomice i u tome kaj u današnje vrijeme se tako hranimo svi da bebe i jesu veće nego nekada..i ljudi su općenito veći...ma bebe su ogromne..a niti jedna od tih frendica nema ni naznake dijabetesa ili nekih bolesti..(sve su prirodno trudne ostale)...kod mene kažu da je bebolina isto nešto naprednija..nekoliko dana...a ja mršava...sve mi pojede)

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja sam se upravo narucila na uzv u utorak i to ce biti 6+2 sta mislite hocu li vidjeti srceko kako titra

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Charlie..sorry nisam pratila...a kakve su to tvoje početne bete bile?

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam se upravo narucila na uzv u utorak i to ce biti 6+2 sta mislite hocu li vidjeti srceko kako titra
    a čuj..većina cura je vidjela srčeko ispod 6tt..ja sam bila naručena kao i ti 6+2 i vidjelo se...moram napomenuti crvenkapi i zlati još jednom da je dr to izmjerio tak brzinski..ono otprilike 5mm(a meni u to vrijeme svaki milimetar bitan...koja zamisao zamisli..kad sam bila na sto čuda..sada sam opuštenija)..vidjeli se pomaci ritmični i to je to...hoću reći..nemojte se opterečivati sa milimetrima i centimetrima molim vas....i onda još uspoređivati sa tablicama na netu ko kreteni i puniti si glavu sa glupostima....to je toliko individulano da neke univerzalne šablone ne smije ni biti...već otprilike se vidi da beba proporcionalno raste sa gestacisjkom dobi i točka...i udri brigu na veselje...

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja isto mršavica, ali moram priznati da uopće ne osjećam glad od kad sam ostala trudna (a obožavala jesti prije trudnoće - čitaj- žderala). Sada imam tri obroka dnevno+2 do 3 voćke kao međuobrok i to je to...A kila (kao što sam već spomenula prije u jednom postu) nigdje... Strah me da se beba zbog toga neće dobro razvijati...E sad ili ni on nije neka izjelica (jer nemam ni nikakvih posebnih želja kak trudnice znaju imati - više sam ih imala prije trudnoće) ili ima dobar metabolizam na mamu pa će biti sitna ali potpuno zdrava beba. Zapravo sad kad si bolje razmislim i ja sam bila najsitnija beba u rodilištu a rodila se par dana prije termina. Kaže stara da sam bila tak sitna da nisu imali jastuk za mene pa su me zamatali u ručnik . Jednom kad su me i stavili u jastuk skroz sam spuznula dolje da mi se ni glavica nije vidjela.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

crvenkapice kako mirna kaže mogla bi vidit titraje a ako i ne vidiš opet nije uzbuna, ali ja mislim da ćeš vidit,meni je čak dr.P. uključio zvučnike u 7tt pa sam i čula otkucaje

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

miga24 nasmijala si me postom,ja sam bila najveća beba u rodilištu,5kg! A i sada smo ja i muž dosta visoki pa valjda zato i moja beba brzo raste
    A kile se samo lijepe na mene,sad sam diejti-ništa slatko i ništa od bijeloga brašna i šečera,dobila 4kg u 5tj. ne znam gdje je to,rastu mi sise i stomak al eto to je doktoru bila uzbuna

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Joj, ja srčeko još nisam čula i jedva čekam. Idem kod privatnika za 5 dana i nikako dočekati...On će mi sigurno uključiti zvučnike.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Čestitke Zlatti, jako me razveselio tvoj post. Gdje si bila u postupku?
    Charlie, dr bi vjerojatno reagirao da nešto nije OK, pa ja samo vibram za daljnju urednu trudnoću ~~~~~~~~~~~~~~

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

miga je smiješna..zamišljam te kak kliziš kroz ručnik..hehehe...ma da...nema to veze...ja sam recimo bila velika beba...4kg...sve sam mami pojela a ona bila ko štapić..ni grama nije dobila...ma miga moja...tvoja beba kao i svačija druga.--će uzeti sebi kaj joj treba bez brige al ćeš ti zato ostat sitromašna...a to ti se vidi po krvnoj slici..hehe..ne brini...ja isto imam obroke kao i ti jedva jedvice..a prije trudnoće sam jela ko luda..sad ni pola od toga...izbacila sam isto pekarske prozvode iako moraš ponekad malčice i to...i udri po mesu i voću i povrću...MM je visok pa je i to možda razlog da bebač papa ko besavi

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

srčeko sam čula kod privatnika u 12tt...jer inače ne bi do kraja trudnoće čula po mojoj dr ..a to mi je bila velika želja....ma pregled kod privatnika sam ja doživjela kao pun pogodak..zaista mi se sve razbistrilo i postala sam puuuuno opuštenija....možda se odlučim još negdje na početku trećeg tromjesječja za još jedan takav pregled i to je to...a možda i ne...vidjet cu kak mi dođe..

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    miga24 nasmijala si me postom,ja sam bila najveća beba u rodilištu,5kg! A i sada smo ja i muž dosta visoki pa valjda zato i moja beba brzo raste
    A kile se samo lijepe na mene,sad sam diejti-ništa slatko i ništa od bijeloga brašna i šečera,dobila 4kg u 5tj. ne znam gdje je to,rastu mi sise i stomak al eto to je doktoru bila uzbuna
    Mislim da sam ja bila skoro upola manja nego ti, a isto sam dosta visoka sada (i mršava - gad demit- ni u trudnoći ne mogu izgledati ko pošteno žensko!). Stara je znala pričati da se prepala živa kad su me prvi put odmotali iz tog ubogog ručnika i kad mi je vidla stopala jer je dužina stopala na oko bila skoro jednaka dužini nogice (ok...to mora da je fakat gadno izgledalo). I sestra joj je onda rekla da ne brine jer da to znači da ću biti visoka (mama kaže da ju nije bilo briga jer to istina ili ne već da je objašnjenje objeručke prihvatila!). I eto visoka sam.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

andream,hvala, prirodna je trudnoća kućna radinost..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

andream,hvala, prirodna je trudnoća - kućne radosti...

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure puno vam hvala na dobrodošlici, predivno mi vas je citati imate tako puno znanja, ja nemam pojma o ničemu ništa. Jel mi možete reci da li se iz bete moze reci koliko je bebica i da li će mi se to vidjeti u ponedjeljak cu biti 5+5...

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Tikice, koji ti je dan nakon transfera bila prva beta? Mislim da se radi o jednoj bebici jer bi ti prva beta bila znatno viša da su blizančeki. Mislim da si to pitala???
    Vidjet će se gestacijska vrečica i vjerovatno žumanjčana vreća. Srćeko možda, a možda ne jer je to još mala trudnoća a i kod nekih prokuca ranije a kod nekih kasnije. Kod mene prokucalo tek u 7 tjednu.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

tikice, u ponedjeljak možeš vidjeti gestacijsku i žumanjčanu vrećicu...ali, sumnjam da će se vidjeti vitalni embrionalni odjek, jer je još prerano. Iako i to varira od žene do žene, bolje reći od trudnoće do trudnoće. Ja sam, evo, prvi put vidjela titraje srca sa 6+5.
    Kolika će biti beba odnosno plod ne možeš znati samo iz bete...iako mislim da pitaš može či se iz bete dobiti naznaka koliko je plodova, jel da? Tvoja je beta slična mojoj...a kod mene je, recimo, jedna beba...Naša beta i nije jako visoka...ima cura s puno vecom betom i također samo jednim plodom...
    Sada se samo opusti i polako...i uživaj u trudnoći
    Čekam novosti s utz-a u ponedjeljak

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima,
    čitam da su vam na uzv mjerili gv i žv??
    ja sam bila na prvom uzv, gv je 12 mm ali dr. mi ništa nije pisao glede žv?? samo je rekao da je ok i da se još niti ne može vidjeti plod.
    sad me malo brine ta žv? da li su vama svima pisali mjere žv?? i treba li se ona vidjeti..
    ajoj, uvijek neka briga...
    Meni je sa 5+4 vidio samo GV od 11 mm. ŽV nije ni spomenuo. Sa 6+4 je vidio otkucaje i više nije spomenuo veličinu ni GV ni ŽV.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj dagnja prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Inesz, vrlo dobro mi je poznat zakon o MPO-u u Hrvatskoj i naravno da sam protiv njega te me zgraža sama činjenica da je donešen. Zašto si me našla prozvati kao da sam ja kriva za njega ili sam stekla krivi dojam tvoga posta, ali budući da je naslovljen na mene malo me je zatekao. Meni je jednostavno drago unatoč svemu da postoje MPO trudnice i da ih svakim danom ima sve više. Nadam se da će se zakon promijeniti i da će dati više i bolje šanse za još novih T.
    dagnja, Inesz te sasvim sigurno nije imala namjeru prozivati ili nesto slicno - samo je iskoristila priliku da jos jednom ukaze na to kako je ovaj zakon los i kolikim je parovima uskratio roditeljstvo tokom ove 2 i pol godine... nije to islo tebe

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Danas mi je 12 tt. Radila sam duble test i NN koji iznosi 2, 2. Valjda je to ok? Do sad me pratio moj MPO dr. na VV. Ne znam kod koga bih dalje išla, a voljela bih da je to netko tko ima iskustva s MPO trudnicama. Znate li ikoga? Molim pomoć!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hej cure hvala na odgovorima, ma da zanimalo me jel bi to mogli biti duplici, jer dr. Mi je rekao da bi mogli biti ali da ne mora značiti, a vratio mi je tri.. Prva bet mi je bila 14dpt. Još nešto , dr.mi je rekao d ne moram vise voditi betu da je to ok i da je lijepa trudnoca, ali mene nekako strah još, jel to moze sad početnu padati beta i sta ako je vanmaternicna ne daj BOze jel bi se to nekako skuzilo? Joj poludjet cu od brige do ponedjeljka..voljela bi svima reci ali strah me dok ne budem sigurna ..sta mislite jel bi se trebala opustiti i vjerovati da je to sad stvarno to..

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Mia Lilly, sada mi je lakše čekati drugi uzv...
    nadam se da će onda i kod mene biti uredna trudnoća i dalje..

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Luna81 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas mi je 12 tt. Radila sam duble test i NN koji iznosi 2, 2. Valjda je to ok? Do sad me pratio moj MPO dr. na VV. Ne znam kod koga bih dalje išla, a voljela bih da je to netko tko ima iskustva s MPO trudnicama. Znate li ikoga? Molim pomoć!
    Nuhalni nabor u kromosomski normalnog fetusa, prije 14. tjedna obično nije veći od 2,5 mm.
    evo ovo sam ti našla:

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Tikice beta 14 dan kao sto je tvoja ukazuje na jednu bebu kao i njeno duplanje. Biti ce sve u redu, ne brini.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

đurđa76, puno ti hvala. I ja sam to našla, čak toleriraju do 3mm.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej cure hvala na odgovorima, ma da zanimalo me jel bi to mogli biti duplici, jer dr. Mi je rekao da bi mogli biti ali da ne mora značiti, a vratio mi je tri.. Prva bet mi je bila 14dpt. Još nešto , dr.mi je rekao d ne moram vise voditi betu da je to ok i da je lijepa trudnoca, ali mene nekako strah još, jel to moze sad početnu padati beta i sta ako je vanmaternicna ne daj BOze jel bi se to nekako skuzilo? Joj poludjet cu od brige do ponedjeljka..voljela bi svima reci ali strah me dok ne budem sigurna ..sta mislite jel bi se trebala opustiti i vjerovati da je to sad stvarno to..

ne sada bi se trebala toliko početi živcirati tako da ti se odmah sve smuči pa da se baciš s mosta))ma kakvo je tikica to pitanje molim te???????heheheheh

ma daj ženo pusti sve vrit diši duboko i smij se od uha do uha...imaš malu bebu i sadaje sv ok..šta ce bit za 5 dana 5 mjeseci 5 godina..ko to zna i nikoog ne bi trebalo biti briga...pa nećemo sad i tako još živjeti..nene...to nećemo tikica.....duboko disat..sram te bilo....
    gledaj moju betu?jel jedan?je...kod tebe su možda i dva....teško je vjerovati ali je moguće....zar je bitno?što bude biti ce....biti ce onako kako treba bit...nigdar ni bilo da je nekak bilo..kaj ne?....do ponedjeljka?kakav vražji ponedjeljak?ma daaaaaaaaaj....gluposti
    Posljednje uređivanje od mirna26 : 15.12.2011. at 19:22

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Sve je dobro dok je smedjkasto krvarenje,a i ako je crveno pomalo to je mozda od hematoma.Najvaznije je sad da mirujes i koristis utrice.To ce biti sve dobro,vidjet ces
    daj Boze ali ovo vec traje 7dan veli dr. treba proci za 3-4 dana ( cisto sumljam ali vidjet cemo)
    prvo je bilo oskudnije pa je postalo od uzv juce jace
    znam da ima takvih slucajeva jako puno, ali ja jos uvijek ne uzivam u trudnoci , i ono do bete je macji kasalj sta je ovo

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    daj Boze ali ovo vec traje 7dan veli dr. treba proci za 3-4 dana ( cisto sumljam ali vidjet cemo)
    prvo je bilo oskudnije pa je postalo od uzv juce jace
    znam da ima takvih slucajeva jako puno, ali ja jos uvijek ne uzivam u trudnoci , i ono do bete je macji kasalj sta je ovo
    a dobro...valjda svatko percipira događaje na svoj način svojojm nekom težinom...ne gledamo na sve jednako i ne pogađaju nas sve stvari jednako....
    ali svejedno ću ti reći da od sekiranja još nitko nije usrećio...samo od realnih gledanja na cijelu stvar..znam da je teško ali to je ono što nas uzdiže..drukčije bi bilo samodestruktivno..

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Drage curke, kao prvo da vas sve pozdravim nakon puno vremena i zahvalim vam na svim molivama, vibricama i lijepim zeljama za nasu pikulicu.
    Sve je pocelo prije mjesec dana kada dozivjela jedan strasan stres i ogromni gubitak u mojem zivotu. Nakon toga par tjedana nisam nikako mogla doci k sebi, trgnuti se, koliko god pokusavala. Jela sam sao zbog bebe, a bilo mi je kao da jedem kamenje. Plakala sam danima i nocima nisam oka sklopila. I uzasno se uzasno bojala kako to utjece na malenu, no ni uz najjaci trud nikako nisam mogla doci k sebi.
    Nazalost, sada je ocito da je uprevo taj dogadaj bio razlog svega sto se poslije dogodilo. Tocno u ta tri tjedna beba je prestala rasti kako treba, dogodilo se ono veliko skracenje cerviksa i jake kontrakcije. Nakon toga sam hitno primljena u bolnicu.
    Danas je bio pregled, opet nije dobro i ostajem u bolnici. Jucer je bio 14.12., tocno mjesec dana otkada je sve pocelo i lezala sam na hitnom ctg-u u uzasnim bolovima, dok su mi suze tekle niz lice od zalosti i straha. Mislila sam o gradu i stanovima ukrasenim svjetlima bozica i ljudima koji se upravo tada smiju, zabavljaju, vole, ljube i osjetila sam se kao najusamljenije i najnapustenije bice na svijetu samo misleci na ovog hrabrog malog borca pod mojim srcem. Obecala sam joj da ja nju nikada necu napustiti.

Danas je bio pregled, opet nije dobro i ostajem u bolnici. Svaki udisaj mi je molitva za nasu voljenu curicu. Ne znam kako vam uopcce opisati koliko sam umorna nakon svega sto smo prosli u ovoj trudnoci. Umorna sam od straha, strepnje, boli, fizicke, ali toliko vise boli srca. Ima trenutaka kada osjecam da nemam vise ni trun snage, ali borim se za nju sto god bilo, zauvijek. Osjecam se ponekad toliko kriva sto nisam mogla u tom razdoblju biti jaca i cvrsca za nju. Jedino sto zelim je primiti ju u narucje zdravu i biti najbolja mama koja mogu biti.

Takoder sam htjela reci da cu vas sada pozdraviti, jer ne mislim vise pisati. Jednostavno je pretesko, a i ne zelim da setema pretvori u vibre za Valu i Pikulicu , jer treba biti ona vesela, poticajna i prekrasna tema koja je i bila. Nemate pojma koliko vas sve ljubim i koliko ste mi uvijek sve u molitvama, kako one koje pod srcem nose svoje andele, tako nove mame i one kojima srca svaki dan krvare od boli i ceznje za voljenim djetetom.

Sjetite nas se u molitvama i zelim vam svima najljepsi Bozic i novu godinu ispunjenu smijehom i radoscu. Jedine suze neka budu suze radosnice. Vole vas vase Vala i Pikulica

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vala

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Vala, drzite se... obje!

vec sam opisala svoje iskustvo par stranica prije i ono je jako slicno tvojem - BH od 17tt, prva hospitalizacija s 23tt, trudovi s 30tt, otvaranje, strasni bolovi... uz to smo imali niz neobjasnjivih komplikacija zbog kojih sam u trudnoci cak 2 puta bila na MR-u trbuha... o psihickoj strani svega da i ne pricam...
    u ovo doba prosle godine i ja sam bila u bolnici, a jos puno prije toga se ocekivao porod... na kraju je moja curka izdurala do 39tt i rodil se velika, jaka i zdrava!!! uz strogo mirovanje i tokolizu sve je moguce!

znam kako ti je, ali i to ce proci, vjeruj mi...

drzite se, curke!

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vala

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

vala drži se, puno si toga već izdržala, još malo i tvoje djetešce će te obradovati..

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Vala, predivan post, sve si napisala...
    Zlatta, ja odmah koji postupak, gotovo zaboravila na čudo prirode, ma neka je, jako jako si me obradovala.
    I tko je pitao za test senzibilizacije (iva mia), ja sam danas dobila da je nalaz negativan (ok) ali moram opet ponoviti između 32. i 36. tjedna, treći put u trudnoći.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

vala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •