Draga Vala...zelim ti sve najbolje i da se sve dobro zavrsi i da nam se javis nekad 2/2012 sa lijepim vijestima,pa da svi ovdje cestitamo i skacemo od srece...A do tad se odmaraj,misli pozitivno i vjeruj u svoju malu djevojcicu.![]()
Draga Vala...zelim ti sve najbolje i da se sve dobro zavrsi i da nam se javis nekad 2/2012 sa lijepim vijestima,pa da svi ovdje cestitamo i skacemo od srece...A do tad se odmaraj,misli pozitivno i vjeruj u svoju malu djevojcicu.![]()
Vala ... Nemam rijeci samo ti zelim da nam se u Veljači javiš kako ste ti i tvoja Pikulica doživilr sustet života. I nema sumnje ni malo da si jaka i da tvoja pikulica to osjeti. Puno ste toga prosle zajedno i znam da ce vas susret biti divan, jer ga upravo takvog zasluzujete. Molim za vas i mislim na vas stalno. Ljubim do neba
Draga Vala, iako odeš (nadam se samo privremeno) s naših stranica, ostat ćete u molitvama-ti i Pikulica do veljače... Od sveg srca se nadam da ćete obje biti dovoljno jake da prebrodite ove mjesece pred vama i da ćete se sresti u veljači zdrave i sretne. Molim se da tada jedine suze na tvom licu budu suze radosnice. Sretno vam bilo!
Valadrzim fige da sve bude u redu i nadam se da ipak neces otici zauvjek i da ces nam javiti sretne vijesti a mi cemo te cekati
Za tebe i pikulicu jedna velika pusa![]()
draga Vala.. hrabra si majka i tvoja će pikulica biti dobro i sretna što ima tako divnu majku..
samo hrabro dalje..još malo i grliti ćeš svoju čudesnu djevojčicu koja će ti popouniti sve rupe i tuge u srcu..vidjet ćeš..
ma ja već valu vidim kako drži svoju malu pikulicu u rukama...živu i zdravu
Vala izdrži,želim ti puno snage i Božje pomoći![]()
Draga Vala, želim ti od svegsreću do kraja ~~~~~~~~~~~~~~ Da vas obraduje vaša Pikulica u veljači
![]()
Posljednje uređivanje od bublica3 : 16.12.2011. at 10:19
Vala drži nam se draga,mislimo na tebe i pikulicu i u mojim molitvama ste.
Da, ali na 12 ne 14 dnt...no opet, pravo zboriš. Izgleda da je stvarno svašta moguće i da zapravo do prvog uzv-a možemo samo nagađati...E kordice, a kolika ti je bila sljedeća beta i koji dan (sad me baš zanima - ono usporedbe radi)?
Vala, drži se!Sve ostalo što ti želim reći mi se čini glupo...Možeš ti to!
drži se Vala,bit će dobro,mora biti...
u mojim ste molitvama![]()
Posljednje uređivanje od rose : 16.12.2011. at 12:26
Vala drži se draga! U mojim si mislima i molitvama!
molim te u ime svih nas da nam preko nekoga s kim si u kontaktu s foruma ipak povremeno javiš novosti i kako stvari teku.
dat će Bog i bit će sve uredu, jaka je tvoja curica!
[QUOTE=miga24;2027667]Da, ali na 12 ne 14 dnt...no opet, pravo zboriš. Izgleda da je stvarno svašta moguće i da zapravo do prvog uzv-a možemo samo nagađati...E kordice, a kolika ti je bila sljedeća beta i koji dan (sad me baš zanima - ono usporedbe radi)?
QUOTE]
ma curke moje..kaj vi pričate...jeste vidli nekog sa većom betom od moje..ja baš i nisam....??????????
šta bih ja trebala reći?da mi je beba div?heheheheheh...a jedna jedina beone bebone bebone........kako može 12dnt beta od trigemini biti tako mala kod kordice?ha???kako?kako?kako?eto tako!fino!![]()
Veličina lučenja bete vjerojatno ovisi o veličini samog trofoblasta, o genetskoj podlozi roditelja o kojima ovisi veličina trofoblasta...na kraju krajeva i broj embrija to odlučuje (veći broj embrija više trofoblasta s tim da npr 2 ili 3 bebone mogu imati malo trofoblasta zbog takvih gena roditelja pa zato luči manje beta-HCG).Tako nekako bih ja to opisala....
ValaMala šaljem sve ~~~~~ svijeta da sve bude u najboljem redu!!!
Vala drži nam se.Jake ste i ti i tvoja pikulica!!
vala
evo ja sam danas bila na uzv, imamo jedno prelijepo, sve je u redu, i jako smo sretni
![]()
[QUOTE=mirna26;2027747] Oprosti, ne znam da li ti je itko to ikada rekao ali beba ti je DIV!!
Ma da, sve je to tak individualno, ali moram priznat da sam ja živjela u uvjerenju da beta može reći otprilike o koliko se beba radi...Osijećam se ko da sam upravo otkrila da Sveti Nikola ne postoji...Što mi učiniste!
E, a jel moguće da se kod tebe samo u početku primilo više zametaka, pa da je zato beta bila takva? Znam da sam dosadna, ali sve me to sad sve jako zaintrigiralo (šta mogu kad sam ko malo dijete). Kako je priroda zapravo nepredvidiva...(mrzim nepredvidivo...)
[QUOTE=miga24;2027827]ma kakvi draga...vraćen 100% samo jedan embrio kapitalac 3.dan. i to osmostanični.Ej..osmostanični!!!!Da je blastica još bi kužila veliku betu..ali osmostanični???hehe...bebone je totalno opičen....malo sam surfala i našla da neke cure imale cca kao ja,a li samo jednu sam našla da je imala 14dnt oko 2500...to je jedna jedina i rodila je sina živog i zdravog.eto!pa ti misli sad!...žao mi je draga ali Sveti Nikola ne postoji!
hhihihi
Ajme cure kolika debata oko bete, jesam vas usosila..![]()
Ko će sad dočekati ponedjeljak da vidimo jel to kod mene jedan ili vise stanovnika
Iako dr.mi je rekao da bi mogli biti blizosi ali ne mora! Ma samo nek smo mi trudne sa velikim ili manjim betama! Jupiiiii!!!
Posljednje uređivanje od tikica78 : 16.12.2011. at 20:14
Vala
Nažalost ni moja trudnoća nije posve bezbrižna, a za to su se pobrinuli oni koji bi mi najviše trebali pomoći....hzzo! Stres je nešto zadnje što nam sada treba. Istina, moj je stres bio financijske prirode i sigurno se ne može usporediti s Valinim gubitkom. Uglavnom, onako tužna i depresivna sam pomislila na tu jadnu bebu koja osjeća sva moja stanja pa sam se malo iskulirala. Međutim, bojim se da mi podsvjest bilježi nezadovoljstvo koliko god ja pokušavala misliti pozitivno.
Vala, vibram da izdržite i da uskoro zagrlite svoju bebicu.
Artisan, čestitke za malood
![]()
Tikice sretno u pon. na uzv i ~~~~~~~~~~~~~~~da vidiš i srčeko (ili dva)!
Artisan supač za srčeko!
nina70 drzi se, proci ce svi problemi,samo je beba bitna sada! Artisan cestitam ti! Vala drzim ti fige i saljem puno zagrljaja, frka je dala svoj primjer i neka ti bude inspiracija jer ce kao i s njom i sa vama bit sve u najboljem redu. Btw ja se danas vratila kuci iz bolnice,vise detalja vam napisem sutra
evo da se i ja javim na ovu temu...napokon,nakon hiperstimulacije,bolnice,strogog mirovanja sada smo 15+1 Bogu hvala sve je dobro,na uzv u ponedjeljak moja bebica skakuće ko' sretna,ja je još ne osjetim,ali se nadam uskoro
Vala molim se za tebe,a i vama svima želim uredne,školske trudnoće i da aBd uživamo u našim bebicama
Sinoc opet zavrsila u bolnici zbog krvarenja.CTG i UZ uredni,krvarenje stalo nakon jednog upotrijebljenog uloska, pa su me poslali kuci.Rekli su da mirujem i ako dobijem tako jako krvarenje da svakih 10 min moram promjeniti ulozak jer je pun, da se nakon 3 uloska javim u bolnicu.E sad nisam bas skontala sta ce u bolnici dalje raditi,hoce li zaustavljati krvarenje ili raditi carski rez.Citala sam na netu da se trudnicama u tim slucajevima prvo daju 2 injekcije Dexametazona za brze sazrijevanje pluca kod bebe,pa tek onda carskiNadam se da cemo to izbjeci.Sad mirujem kod kuce,a bebo kao za inat skace po cervixu.Sinoc me je par puta tako udario u to neko mjesto dole da sam skocila(a to naravno ne smijem),kao da me noz iznenada ubode negdje dole u cervix.Placenta 2cm prekriva cervix,nije na srecu puno,ali eto dovoljno da ja vec pocinjem sanajati bebu u inkubatoru sa svim onim cjevcicama i jos mu se suze slijevaju niz obraze
uzas jedan
Sad je ostalo samo dan po dan racunati,pa koliko izguram,nadam se do 36tt
![]()
alma drzi se draga, miruj i sve ce bit ok. Vibram ti da zdurate barem do 36tt!
alma
i ja sam danas prokrvarila obilno i crveno, mislim na najgore ....
ako je tko imao slicno i zavrsilo dobro nek se javi , znaci nije smeđe vec crveno i ziganje oko pupka
ujutro sam kod dr. i molim Boga da moja mrvica nije otisla ....
Joj kada ga krene baš ga krene.Alma nadam se da ce se sve smiriti. Nemoj odmah misliti negativno,pusti sada inkubator i sve te cijevi...znam da je tesko ali odmah se deprimiraš i još ti bude gore. Možda samo budeš u bolnici na promatranju pa ako je loše carski. Nadam se da ceš izgurati još. Vibram i molim za vas.
Crvena i ja sam krvarila svakako i obilno.
6tj sam
nije jako , ali nikad nisam cula da nekog bolucka oko pupka
Mene je bolio puPak, nisam do duse krvarila ali bol u pupku mi je bila i dosta me bolilo i znalo je trajati duze. Nadam se da ce sve biti u redu!
Almasamo miruj, bit ce ok sve ne brini
![]()
ej koke, u srijedu sam naručena kod dr. Hafnera na kontrolu, al tek sam sad vidla da piše samo datum kad trebam doć, ali ne i u kolko sati. Jel zna koja od vas kad on počinje s ambulantom? da ne dođem prerano da ne čekam bzvz..
Crvenkapica, drži se
Sretno svima
crvenkapica
ja sam u 7 tjednu i svakodnevno imam bockanje oko pupaka ali ja to pripisujem tome što je ovakvo promjenjivo vrijeme a imala sam laparaskopiju u 9 mj.
a što se krvarenja tiče ja sam ga imala u 5 tj. pa mi je dr.rekao da je to zato što mi se jedan prestao razvijati.
nadam se da će sve biti uredu,ultrići bi ti trebali smiriti krvarenje bar meni jesu.
crvenkapica stavi utriće,popij apaurin i miruj.To može biti od bilo čega ne mora biti opasno.I ja sam u sedmom ili osmom tjednu imala dva dana neko krvarenje.Moja šogorica,ginekolog mi je tako savjetovala i rekla samo lezi uzmi terapiju i moli se,dok nemaš jače bolove u donjem dijelu stomaka ne mora biti niš strašno.Ja se molila cijelu noć,trudila se misliti pozitivno i Bogu hvala sve je bilo u redu.Kaže dr da je to najvjerovatnije krvarenje u vrijeme kada je trebala doći vještica
crvenkapice rekao bi ti sada dr.Š. za to žiganje oko pupka pa trudna si,šta hoćeš
Vidit ćeš sutra,bit će sve dobro,ja sam prokrvarila obilno,bila 8 dana na antibioticima po uputi dr.P. i to obilno je trajalo 4 dana,pa se redalo smeđe,krv, narednih 2mj! Tako da ne misli na najgore,popij normabel,moraš biti smirena i najsretnijih misli koliko je to moguće,jer negativne misli nisu poželjne,bit će sve dobro![]()
i dr.P. mi je rekao da radiej popijem koji normabel nego da se nerviram,jer se to nesmije u trudnoći
kordice na žalost ne znam od kada radi, ja sam naručena isto u srijedu kod dr H u ambulantu za visokorizičnu T na UZV ali 4.1. u podne. znam da su neke cure naručene taj dan iza mene.
inače ja sam ovih par dana imala strašnu zubobolju i nismo mogli izbjeći vađenje koje imam sutra. strah me naravno jako, ali glavno da i to prođe.
draga alma, glavno da je krvarenje ti stalo! sada MIRUJ, i ni pomisliti da ideš raditi....čuvaj se![]()
Kordice, mislim da dr. H. počinje s ambulantom u 12h00 i tamo je obično barem do 14h00.
cvenkapice ja sam u 10tjt prokrvarila jako crveno (traperice su koma izgledale i kad sam ih pokazala na hitnoj...) al eto bio hematom i još sam tri puta tako obilno krvarila, a između stalno smeđe (al dr mi je rekao da ću još tako krvarit)