Stranica 37 od 288 PrviPrvi ... 2735363738394787137 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja eto isto smeđarila danas...Taman sam se počela opuštati i onda opet nešto.Odmah sam popila normabel i legla. Bilo to prije nekih 5 sati. Za sada je prestalo i malo sam se smirila (maternica se rasteže pa je pukla neka kapilarica, ostatak ostataka mog famoznog hematoma i sto drugih razloga sam si dala...). Hvala bogu pa sam sutra naručena za pregled u Petrovoj, a u utorak sam naručena kod dr. Kosa na uzv (ne znam jel netko upoznat sa njim - cure iz Vili-a ga sigurno znaju), pa će me valjda svi smiriti dobrim vjestima...A još me i crijevna viroza izmučila zadnjih tri dana.Uglavnom - bljak tjedan.
    A koliko vidim, danas baš ni drugim curkama nije neki dan...
    Cure želim Vam svima da sve bude ok!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure evo da se i ja javim. Nasa buhtlica se pozurila upoznati nas i malo je uranila, 15.12. sa 37+4 stigla nam je nasa Lucija Jucer smo stigle doma i mazimo se i uzivamo skupa

Vidim da vas muce razni problemi, samo vam zelim reci da je vrijedno svake muke i da izdrzite. Mislim na sve vas i pratit cu vas i dalje koliko stignem, ipak se mi MPOvke moramo drzati skupa.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

bugaboo, čestitam na Luciji! prekrasno...

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

bugaboo, prekrsne vijesti! Čestitam od srca tebi i TM, a maloj Luciji velika dobrodošlica!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bugaboo iskrene čestitke !

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bugaboo čestitke,prekrasno

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

bugaboo, pa to je prekrasno! čestitam od srca! baš sam si ovaj vikend razmišljala kako se ne javljaš već par dana, da nisi možda... i eto!

inače, mi smo bili u petak na pregledu (37+2), i nema naznaka da će i ova buhtlica skoro... Ja zatvorena, cerviks i dalje nije skraćen, nešto malo uloživ ali takav mi je nalaz valjda već 8 tjedana. Ali, glavno da je curkica dobro. Sljedeći pregled u četvrtak... Izgleda da nas očekuju napeti praznici.

Svim "mirovateljicama" - pred tv pod dekicu (a može i koji normabelić) i sve će biti ok. Samo take it easy!
    puse!
    Posljednje uređivanje od patuljchica : 19.12.2011. at 10:30

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala cure! Zaboravila sam napisati da je Lucija rođena sa 48 cm i 3450 g, apgar 10/10, porod poceo puknucem vodenjaka. Jos jedna pusa svima!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bugaboo čestitke od i dobrodošlica maloj buhtlici!!! Ovo će vam biti najljepši blagdani

Crvenkapice nadam se da je pregled dobro prošao. Za bol oko pupka ne znam, maternica je u ranoj trudnoći još vrlo nisko u zdjelici (još se nije izdigla ni iznad pubične kosti ako se dobro sjećam) tako da pretpostavljam da nije to. Ali mogu biti crijeva, želudac...sve se to mijenja pod utjecajem trudnoće.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

bugaboo, iskrene čestitke tebi i tvom suprugu na vašoj malenoj buhtlici...a Luciji želim svu sreću svijeta!

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bugaboo čestitam draga moja od srca!!!! Baš si me obradovala
    Velika tebi i Luciji

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Bugaboo,čestitam i puuuuuno zdravlja i sreće i mami i Luciji

nirvana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

bugaboo iskrene čestitke!!!!

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

bugaboo čestitke od !!!! uživaj s kćerkicom, nisi mogla bolji dar za Božić dobiti!

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bugaboo, iskrene čestitke a maloj Luciji dobrodošlica!
    I ja sam si već par dana mislila gdje si.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Bugaboo, cestitke na djevojcici!!! Uzivajte!!!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bugaboo stvarno najljepši poklon za Božić
    Čestitam i uživajte u djevojčici svojoj
    Možda i mene moja iznenadi na Uskrs

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bugaboo čestitke !!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

bugaboo čestitam od i želim srdačnu dobrodšlicu malenoj Luciji!!!!
    nea ljubice ti si prenijela termin....aj kako slatko iščekivanje - jedva čekam da tebi skakućemo
    patuljchice i Mia Lilly i mi smo pred sam kraj - da li vas pere nestrpljivost? Mene da, i još pored toga mali milijon tegoba zbog zaista velikog trbuha.
    crvenkapice ja sam završila u bolnici u 8. tt zbog krvarenja (crvena, svježa krv) i krvarila sam skoro dva dana. Tamo sam dobila infuziju i nalog da strogo mirujem do 12.tt. Tada sam spomenula neonatologici Normabel na šta je ona pukla i održala mi predavanje da se sada razvija mozak beba i da nikako ne uzimati takve lijekove. Najbolje da odeš do doktora i da apaurine/normabele (uza svo poštovanje prema forumašicama koje su ti to preporučile iz vlastitog iskustva - jer mislim da je i njima liječnik to pripisao, a ne druga forumašica) ne piješ na svoju ruku. Sve će bit OK, vjerojatno se bebica premijestila i napravila hematom koji sada krvari. Ja vjerujem da će sve bit OK!

Kod nas je sve OK; u bolnici su nam napravili masu pretraga jer sam ja počela oticati i našli su mi proteine u urinu, ali nemam visok tlak i sve ostale pretrage su jako dobre, pa su isključili opciju preeklampsije. Naši dečki su veliki, procjenjeni su na 2,7 kila, čak se i drugi braco počeo okretati na glavu i ja sam zatvorena, nema naznaka da će još krenuti, pa sam puštena kući uz dolazak na preglede svakih tjedan dana. Ah...kako je lijepo doma

Iva15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bugaboo, čestitam na malenoj Luciji

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

bugaboo čestitam na prekrasnom mirišljavom poklončiću

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

A Šumskice moja mila tako mi je drago da si doma! Uvik je lakse biti kuci ja vec skoro pa 3 tjedna iden na ctg svaki dan ali i to mi je neusporedivo s opcijom da su me stavili u bolnicu na mirovanje. Dečkići su ti veeeliki, o Bože jedva čekam da nam dođu.
    Moj curetak ne želi vani, lipo joj na toplo danas smo na amnioskopiji ... Malo sam koma zbog toga no šta je tu je. Kako se osijećam mogla bi nositi još 6 miseci. Nemam nikakvih naznaka za sada

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bugaboo čestitke od srca!!
    Mi eto došli sa pregleda i kao što sam i mislila da će biti, moja težina (ili netežina) je problem. Moram doći za 10 dana na vaganje i ukoliko opet ne dobijem ništa (sada sam čak i izgubila 2 kile od prošlog pregleda), morat ću biti hospitalizirana...
    Fakat ne kužim zašto gubim kile. Jedem više i zdravije nego prije trudnoće. Istina da povraćam povremeno a i živciram se pa je možda i to razlog...Sad sam baš jadna.
    Jedina dobra stvar je da sam danas prvi puta baš čula srčeko!!Junačko moje.
    Svim čekalicama termina - neka vaše sadašnje muke zamjene što prije one slađe!

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Stvarno, i nama se bliži!
    Ja nekak mislim da neću roditi ove godine.
    Bili smo na uzv-u i moja ribica ima tek 2600 g. Ctg je uredan. U petak smo opet na ctg-u pa ćemo vidjeti.
    nea, ti bi stvarno već trebala!
    Šumsko, tvoji dečki su veliki!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

bugaboo cestitke na curici

ja imam pitanje , jel tko pio u ranoj trudnoci antibiotik Eritromicin?

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pa šta je ovo cure moje..sve neke bezvezne vijesti osim boogabo....ali znate kaj..poslije kiše ide sunce

crvenkapo i almica..pijete magnezij?pijte da se maternica malo opusti...i živčići......držim vam fige..crvenkapo tebe očito zeza taj hematom..samo miruj strogo...a alma...ti nikako na posal više i isto strogo mirovanje i nemojte cure puno stajati na nogama niti sjediti..radije legnite....puno pusa

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bugaboo čestitke na maloj princezi

Mi smo u petak obavili pregled i sve OK osim što se dečko odlučio okrenuti na zadak, sad mi ostaje samo nadati se da će se ponovo okrenuti na glavicu, danas smo 31+5 tako da ima još vremena.

Pozdrav novim trudnicama

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jutros na uzv smo culi kako lijepo kuca

hematom nemam , nisam ga ni imala , vec sam imala dva ploda , dvi GV , sad jedna se cisti i otuda krvarenje
    moram piti antibiotik , zato pitam jel tko pio u ranoj trudnoci Eritromicin ?
    Andol prekidam piti

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

super eto glavno da je sve ok, taj antibiotik je i meni dao dr.P. max dozu 4x2kapsule, 8 dana,jel i tebi tako? to je da se neinficira krv

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    super eto glavno da je sve ok, taj antibiotik je i meni dao dr.P. max dozu 4x2kapsule, 8 dana,jel i tebi tako? to je da se neinficira krv
    bas tako klara,
    zbog cega si ti pila ?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    a meni to nije dao,ali ja sam imala samo jednu gestacijsku v iako sam imala transfer dvije blastociste.
    Ja se brinem zbog svega,Bože moj,vadila sam nalaze prošli tjedan sve ok,osim malo bakterija u mokrači,danas sam radila urinokulturu.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pa kravarila,samo se meni vidio hematom i da se neinficira krv mi dao,taj mj sam izgubila na kilaži 2 kila,od tih antibiotika sam slabo jela,imala sam osjećaj da sam stalno sita kako ih stalno kljukam

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

darago mi je zbog tebe crvenkapica,mislila sam na tebe i molila,Bogu hvala da je sve ok

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno e

Citiraj sali prvotno napisa Vidi poruku

Mi smo u petak obavili pregled i sve OK osim što se dečko odlučio okrenuti na zadak, sad mi ostaje samo nadati se da će se ponovo okrenuti na glavicu, danas smo 31+5 tako da ima još vremena.

Pozdrav novim trudnicama
    da te utješim..mojoj sestrični je bebač bio pred sam potrod 38 +5 tt na zadak i okrenuo se na glavicu...pa ti sad misli..

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    jutros na uzv smo culi kako lijepo kuca

hematom nemam , nisam ga ni imala , vec sam imala dva ploda , dvi GV , sad jedna se cisti i otuda krvarenje
    moram piti antibiotik , zato pitam jel tko pio u ranoj trudnoci Eritromicin ?
    Andol prekidam piti

ah tako..znbači on je drugi plod zamjenio za hematom onda...ma ishod je dobar....eritromicin (sumamed) kažu da ne šteti u trudnoći te da ga trudnice mogu uzimati bez straha....čuj ako moraš moraš,....ako je dr tako procijenio..ma neće bebaču biti ništa..nme sekiraj se...vjerojatno krvariš malo više zbog andola isto..

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj inaa prvotno napisa Vidi poruku
    a meni to nije dao,ali ja sam imala samo jednu gestacijsku v iako sam imala transfer dvije blastociste.
    Ja se brinem zbog svega,Bože moj,vadila sam nalaze prošli tjedan sve ok,osim malo bakterija u mokrači,danas sam radila urinokulturu.
    ma malo bakterija nije ništa strašno..nemoj uvin h piti nije dobar za trudnice..pij brusnice..po mogućnosti što koncentriraniji sok bez šećera..imaš u dmu za kupiti...100% bez šećera mala bočica oko 30kn

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ne pardon eritromicin nije sumamed...sumamed je azitromicin..ali to je ista skupina lijekova pa je ok..

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

to su dva dr. i dva razlicita uzv , gdje je mislio da je hematom a ono gv , sreca pa ode danas u cito na uzv da vec krenem sa antibioticima ,
    pitam se sta bi bilo da nisam otisla i da sam cekala tako da "hematom " ode , eh ti losiji uzv

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    to su dva dr. i dva razlicita uzv , gdje je mislio da je hematom a ono gv , sreca pa ode danas u cito na uzv da vec krenem sa antibioticima ,
    pitam se sta bi bilo da nisam otisla i da sam cekala tako da "hematom " ode , eh ti losiji uzv
    rekla sam ti da loš uzv jako zna nasekirati...ako se vec tako nešto desi...ja bih odmah išla privatniku bez ramišljanja jer bolji uzv zlata vrijedi...

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kapice, za tvoje malo .
    Jako mi je drago da je sve super!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

crvenkapice stalno sam mislila na tebe.drago mi je da si čula maleno srčeko.čuvaj se.big kiss

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Cure jedno pitanje Dali ja moram voditi trudnocu u Petrovoj s obzirom da sam tamo isla na IVF i sve ove prve preglede Naime ja sam uzasnuta danas dosla doma Bebica je ok danas je 12tt i vele da je mali decko ali posto mi moj MPO dr sve radi do 12 tt ovaj su me put poslali u podrum na uzv i misljenje citologa jer bi zbog godina trebala raditi duble triple test i preporucuju amniocintezu Medutim da ja nisam napomenula da mi je zadnji put receno da se mora izmjeriti nuhalni nabor i da imam 36 god iako to sve piše u povjesti bolesti ja bi otisla doma bez obavljenog pregleda Dapace donjela sam nalaze urinokulture i krvi koje je dr pogledao tek nakon sto sam mu napomenula da bi voljela da ih pogleda jer je bilo nekog malog odtupanja u eritrocitima Došla sam u podrum na uzv i tamo je oprostite ali po mom misljenju mrtvi uzas Ja sma dosad uvijek bas iz tog razloga isla privatno i kad sam dolje došla i čekala od pola 10 do 12 na uzv skupa sa cigankama i starim zenama smucilo mi se Svaka cast svakom ja cu isto jedan dan biti stara ali nagon visesatnog cekanja u zagusljivoj cekaoni bilo mi je dosta svega U pola 9 sam dosla u Petrovu u 12 sam izasla Dr koji je trebao ireci misljenje za double triple i uputit me je pogledao na uzv rekao sve ok izmjerio nuhalni nabor i to je to Tek kad sma sama pitala je rekao da bi trebala napraviti u 16tt taj test A moj MPO dr mi je napisao u povijest bolesti neka to napravim Da ja ne pitam svaki sitnicu i ne povlacim dr za rukav ja bi bila tulava ko mazga jer tamo neznas ko pije ko placa Ja to jednostavno psihicki nemogu podnjeti da se ceka po par sati da ti niko nis ne veli da sve moras sam i ja bi najrade trudnocu vodila privatno gdje ja dobim individualni pristup

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nety, naravno da trudnocu mozes voditi drugdje - gdje god ti zelis! a kad su ti vec radili uzv i mjerili NN, mogla si u Vinogradskoj obaviti kombinirani probir koji je puno precizniji od double i triple testa...on se i radi oko 12.tt - to je kombinacija uzv-a i krvnih pretraga...cr

crvenkapice, jipiiiiiiiiiiiiiii za srceko!!!
    Posljednje uređivanje od frka : 19.12.2011. at 16:10

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo da se i ja javim. Nasa buhtlica se pozurila upoznati nas i malo je uranila, 15.12. sa 37+4 stigla nam je nasa Lucija Jucer smo stigle doma i mazimo se i uzivamo skupa
    bugaboo cestitam i dobrodoslica vasoj Luciji!

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno, i nama se bliži!
    Ja nekak mislim da neću roditi ove godine.
    Bome se blizi! Mene je moram priznati uhvatila panika i uopce jos nisam spremna na bebin dolazak. Zato se sada iskreno nadam da ce i nasa curica pricekati jos malo i da nece stici prije Nove godine.

Citiraj sali prvotno napisa Vidi poruku

sali isto je bilo i kod mene. Vidi na ovoj temi ovaj moj post.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bugaboo, čestitke!!!!!

Crvenkapice, za !

Nea, drži mi se! Bit će to beba za pod bor!

Šumskice, pij puno vode, tako je i meni bio s proteinima... nalijevala sam se vodim i sve je bilo ok. Još malo.

Cure, svima puno pozdrava i lijepih misli.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Bome se blizi! Mene je moram priznati uhvatila panika i uopce jos nisam spremna na bebin dolazak. Zato se sada iskreno nadam da ce i nasa curica pricekati jos malo i da nece stici prije Nove godine.
    Nije ti ni meni svejedno. Jako se bojim poroda i uopće ne znam kak ću ja to izdržati.

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

bugaboo cestitke tebi i TM na vasoj curici od srca.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
    Cure jedno pitanje Dali ja moram voditi trudnocu u Petrovoj s obzirom da sam tamo isla na IVF i sve ove prve preglede Naime ja sam uzasnuta danas dosla doma Bebica je ok danas je 12tt i vele da je mali decko ali posto mi moj MPO dr sve radi do 12 tt ovaj su me put poslali u podrum na uzv i misljenje citologa jer bi zbog godina trebala raditi duble triple test i preporucuju amniocintezu Medutim da ja nisam napomenula da mi je zadnji put receno da se mora izmjeriti nuhalni nabor i da imam 36 god iako to sve piše u povjesti bolesti ja bi otisla doma bez obavljenog pregleda Dapace donjela sam nalaze urinokulture i krvi koje je dr pogledao tek nakon sto sam mu napomenula da bi voljela da ih pogleda jer je bilo nekog malog odtupanja u eritrocitima Došla sam u podrum na uzv i tamo je oprostite ali po mom misljenju mrtvi uzas Ja sma dosad uvijek bas iz tog razloga isla privatno i kad sam dolje došla i čekala od pola 10 do 12 na uzv skupa sa cigankama i starim zenama smucilo mi se Svaka cast svakom ja cu isto jedan dan biti stara ali nagon visesatnog cekanja u zagusljivoj cekaoni bilo mi je dosta svega U pola 9 sam dosla u Petrovu u 12 sam izasla Dr koji je trebao ireci misljenje za double triple i uputit me je pogledao na uzv rekao sve ok izmjerio nuhalni nabor i to je to Tek kad sma sama pitala je rekao da bi trebala napraviti u 16tt taj test A moj MPO dr mi je napisao u povijest bolesti neka to napravim Da ja ne pitam svaki sitnicu i ne povlacim dr za rukav ja bi bila tulava ko mazga jer tamo neznas ko pije ko placa Ja to jednostavno psihicki nemogu podnjeti da se ceka po par sati da ti niko nis ne veli da sve moras sam i ja bi najrade trudnocu vodila privatno gdje ja dobim individualni pristup
    Svi mi znamo nedostatke našeg javnog zdravstvenog sustava. Javni zdravstveni sustav plaćamo mi građani kroz svoj rad i zarade. Javno zdravstvo mora biti bolje, organiziranije, djelotvornijie, dostupno svima pod jednakim uvjetima, više okrenuto čovjeku kao cjelovitoj osobi... Ali situacija je takva kakva je. Ako ne možemo "podijeti" naše bolnice i ambulante, imamo mogućnost izabrati privatnu uslugu.

Javno zdravstvo je za svakog građanina Hrvatske, bez obzira koje je nacionalonosti ili koliko ima godina. Razumijem da si izmučena i nazadovoljna, ali ovo što je napisano:
    "kad sam dolje došla i čekala od pola 10 do 12 na uzv skupa sa cigankama i starim zenama smucilo mi se"
    zbilja je uvredljivo.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 19.12.2011. at 16:48

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Nije mi bila namjera nikoga uvrijediti Nisam rasista niti snob i apsolutno podrzavam da javno zdravsto mora biti okrenuto sviima Ali jednostavno nakon toliko sati cekanja u takvim uvijetima da ja ne dobijem prakticki nista drugacije nisam mogla reagirati

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

znam da si iznervirana, zamoli moderatoricu da taj dio izbriše.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •