Stranica 44 od 288 PrviPrvi ... 3442434445465494144 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,151 do 2,200 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

i da vas pitam nešto,kada sam izašla iz bolnice kući,negdje oko 6.-7.tt imala sam po noći povremene drhtavice,kao kad mi je hladno,a nije.To se dogodilo svega 2-3 puta i stalo,noćas se opet ponovilo.Nisam nikada imala temperaturu ni ništa slično od kada sam trudna. Je li se to ikome od vas dogodilo?

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj inaa prvotno napisa Vidi poruku
    i da vas pitam nešto,kada sam izašla iz bolnice kući,negdje oko 6.-7.tt imala sam po noći povremene drhtavice,kao kad mi je hladno,a nije.To se dogodilo svega 2-3 puta i stalo,noćas se opet ponovilo.Nisam nikada imala temperaturu ni ništa slično od kada sam trudna. Je li se to ikome od vas dogodilo?
    oooo da.....malo smiješno..jer ispada da sam sve živo imala i osjetila..ali fakat jesam..još si ti super jer meni je drhtavica trajala baš cijelo prvo tromjesječje...i sad se znam ulovit da mi je hladnije nego drugima..to je zato jer imamo blizu 38stupnjeva celzijevih temperaturu tijela odnosno podešenu temperaturnu točku u centru za termoregulaciju u hipotalamusu što je u trudnoći normalno...i kada se nađemo u hladnoj okolini..tijelu sada treba truda da zagrije samog sebe na tih novih trudničkih cca 37,5 pa nastaje drhtavica koja je zapravo mehanizam zagrijavanja tijela putem mišića..uh što sam ja drhtala...a temperatura mi je bila cca 37,5 C.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    čula...misliš osjetila)..ma da tako nešto je i meni..evo jutros isto pikanje ali nešto niže nego sinoć...na pola puta pupka i pubisa
    e sad..kad bi se meni još netko javio sa istim slučajem..dakle pikanje cure...pikanje iznutra...pik pik pik.....ah
    da, da to mislim,učiteljice,kradeš mi zanimanje dok me ispravljaš
    kod mene nije pikanje nego nešto ni crijeva ni mišić

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

super mirna,znaš ponekad bih se malo i zabrinula zbog toga,sada mi je jasno
    Bogu hvala što te imamo

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo kad se već priča o strijama, da pokušamo i to spriječiti..našla sam slučajno neki recept...

Kako bi spriječili pojavu strija probajte slijedeći recept: pomiješajte 1 šalice maslinovog ulja, 1 šalice gela od aloa vere i 6 otvorenih kapsula vitamina E. Ovu mješavinu držite u frižideru i umasirajte na kritična područja barem jednom dnevno.

nata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    123

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    cure jel vi imate problema sa trnjenjem ruku po noći,ja nemoram uopće stavit ruku u nezgodan položaj trnu mi ruke,prsti,pa bol nenormalna u rukama,probudi me to bar 5 puta svaku noć zadnjih tjedan dana,prije to nisam imala.
    Ooo da, pogotovo pred kraj trudnoće...a o kukovima/bokovima da ne govorim kako su me boljeli.
    No, otkad sam rodila nestale su sve tegobe...ko rukom odnešeno.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mirna men ti stalno propikava..nekad je to od nadutosti ali nekad me zna onak propiknuti u maternici a nekad me pikaju jajnici Ali se ne zabrinjavam jer sma citala po forumu kako je to normalno da sve trudnice nekaj pika bolucka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zna netko kako je ValaMala?

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
    mirna men ti stalno propikava..nekad je to od nadutosti ali nekad me zna onak propiknuti u maternici a nekad me pikaju jajnici Ali se ne zabrinjavam jer sma citala po forumu kako je to normalno da sve trudnice nekaj pika bolucka
    ma ne zabrinjavam se kokica moja...ti jedna........ja želim saznati dal su to pokreti mog bebana....jer sam surfala naokolo i neke cure ali rijetke opisuju točno tim riječima pokrete:pikanje,pulsiranje,kao da srce lupa u maternici..ali na različitim mjestima maternice..po nekoliko sekundi...to nije ritmično..već arimtično...kao da gurka nožicama rukicama..a ja to osjetim kao pikanje.....e kad bi se još takvih cura javilo..pa bih znala bar nešto...nije to pikanje kao u janicima..znam kako pikaju janici,niti ligamenti...to je baš diskretno,sitno,lagano...ispod pupka u sredini...ne uvijek jdnako mjesto..

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kad bih ja pocela nabrajati sve sto sam u zadnjih 2 tjedna dozivjela od pikanja,bolova,rastezanja,ziganja,pecenja iznutra...
    Danas sam dru rekla ni trecinu toga i vec me u mislima strpao u krevet sa Normabelom i tako do kraja...
    A citam na netu da je sve to normalno..kod mene godine i godine nevjezbanja uzimaju danak, trbusna muskulatura nije
    bas rastezljiva...Od sinoc pocinje i bol u donjem dijelu ledja,u kukovima..
    Uglavnom,mi smo se danas malo sepurili pred stricekom doktorom i mahnuli mu(ili smo htjeli prst pocuclati) i mami i striceku smo
    pokazali sto imamo medju nogama(znali smo to vec od prije 2 tjedna ali sad smo bas ono,sigurni)..Bas sam flajel.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hehe...flajel,ha...hehe..ja ću danas isto vidit nadam se..svog flajela..hihi....valjda je ostao flajel..da se nije dr zeznula

a sela moja...nadam se samo da ne gutaš normabele..koji će ti klinac ti otrovi....a i ti doktori samo šikljaju ko nezdravi te tablete šakom i kapom...pa kaj ti je da moraš normabele uzimat..??

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

A valjda da se opusti trbusna muskulatura,to su ti nama bomboni pod normalno bili do nedavno(lezala sam u bolnici
    zbog kratkotrajnog krvarenja),ali sam ih prestala piti.Sad cu ih uzimati po potrebi,bas kad me bude znantno pikalo i zigalo.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

sorry al ja to ne kužim..normabeli draga su opasni za mozak bebe...ne preporučuju se uopće u trudnoći..ne bih ja to shvaćala tako olako...ak se mora se mora..al ak se da izdržat..čemi onda..i sama si rekla da je pikanje,rastezanje normalno...

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drage moje da se i ja konacno javim.Riknuo nam je internet malo prije Nove godine,pa sam bila luda svih ovih dana jer po noci ne spavam a sve sam dostupne knjige procitala,pa sam se ubijala od dosade.Da vam svima prvo cestitam 2012 i da vam trudnicki dani sto ugodnije prodju
    Cestitam i svim novim mamicama
    Mi smo na srecu jos uvijek 2u1.Krvarenje nisam imala vec 10-tak dana pa sam psihicki puno mirnija.Lezim,igram se sa stomakom,pricam sa bebom i brojim dane.U ponedjeljak idemo opet na kontrolu pa cemo vidjeti koliko je bebolino narastao.Puno mi je lakse sto se okrenuo na glavu pa sad ne suta po cervixu(mislim da je i krvarenje zbog toga prestalo).Sad gura u rebra i sa strana,ali je podnosljivo,malo zajaucem kad iskoci koljeno ili noga,pomazim to izbocenje i on se opet ''povuce''.Kako sam racunala za carski ako ne bude ranijeg krvarenja trebalo bi biti za nekih mjesec i par dana,jer tad ulazimo u 36tt,a dr. je rekao da nece cekati duze od 36tt.Sto se bebe tice on ima bas cudan bioritam,stuca npr u pola 3 ujutro,pa mi se stomak trese i nemogu da spavam.Nemogu da primjetim periode kad npr spava i da je apsolutno miran.Ako ne skace na sve strane onda se onako lagano gura i tako po cijeli dan i noc.Jutros sam u 3h mislila da spava i pozurila da legnem jer sam vec bila umorna,ali jok,cim sam legla poceo je sa plesom,ne sjecam se kad i kako sam zaspala,a u 7h opet stucanje i nema od mog spavanja vise nista

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

alma imaš jako živahnu bebicu
    bitno da si još 2u1 i ne krvariš,baš mi drago

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

alma, super vijesti
    neka samo bebolino raste...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    alma imaš jako živahnu bebicu
    bitno da si još 2u1 i ne krvariš,baš mi drago
    x samo nek nastavi tako

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

super alma...baš mi je drago...ma izdržat ćeš ti do 36tt bez problema....samo uživaj sada...

mi također na UZV bili i potvrđujemo svoju muškost)...sve je u najboljem redu...posteljica je ipak sprijeda pa nas to malo amortizira u udarcima....al da zna sjest na mjehur..to bogme osjetim i imali smo prilike vidjeti na UZV....što znači da osjetim njegovo micanje unutra ali kao jednu vrstu napetosti...uh što smo živahni i rukicama diramo nogice..uh bas sam flajel.....

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Nina ne moram bas u trbuh ali tako sam pocela i navikla se.U bolnici su me pikali u rame pa cu mozda sad tako.
    Ja osjecam pulsiranje u trbuhu kad polozim ruku,a baby doppler lezi na polici.Strah me ga koristiti-pa radije rukom
    trazim pulsiranje.Da li je to bas srceko ne bih znala,ali je smirujuce.Svbez trbuha sam vec osjetila i to,da tamo gdje su
    mi tri male strijice.
    Neki dan sam navecer jako kihnula i to je jedini puta da sam mozda osjetila bebu,jer se siroto tako prestrasio(valjda je spavao)
    da je zatitrao i zavibrirao cijeli donji dio trbuha kako je skocio ili se okrenuo par puta od straha....malo mamino.
    ..ja se još uvijek pikam u trbuh samo nisko...tu mi je najzgodnije...u noge ne mogu ni pod razno...užasno me peče...a pošto mi se trbuh i ne vidi još kak treba..nemam frke ...ima još zaliha
    Citiraj dagnja prvotno napisa Vidi poruku
    Ciao cure, pridružujem vam se i službeno ovdje. Danas smo imali prvi ultrazvuk i vidjeli i čuli srce. Imamo 1,2 cm i sada smo 7+3.
    ..nek i dalje bude sa srećom

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

alma, odlične vijesti.
    i mi imamo dobre vijesti s današnjeg UZV (osim što mi je opet od uzbuđenja poskočio tlak al već me valjda znaju pa mjere dvaput . Bebica ima 2,4 kg, i dalje u položaju u kakvom treba biti za prirodni porod, a kontrolu imamo za 2 tj. Sve savršeno kako kaže doc. O epiduralnoj još nije htio razgovarat, kaže bude me slao na pretrage u 38 tt, znači računa da ne bude ništa prije 40-tog tjedna, a ja se ne bunim.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curice sretna Nova 2012....
    Alma čitam tvoj post...kao da sam ja pisala...moja curka luduje što dan; a tek po noći....što odspavam do 4 h to je to....mlati na sve strane mislim da ću morati na neki remont poslije poroda...mi smo idući tjedan na pregledu pa ćemo vidjeti što nam doc kaže....inače na zadnjem pregledu doc je reko da mu izgledamo napredniji za 2 tt...što meni baš nije ziher...možda je samo krupnija beba i to je to....

Anderam draga jesi radila one briseve; odnosno kada ih planiraš raditi!?

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Iva Mia..i ti još sitno odbrojavaš

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Briseve ne trebam raditi, ali moram ponoviti opet test senzibilizacije (rh faktor), napisali mi u Petrovoj ponoviti u 8. mj trudnoće. U ova dva tjedna do kontrole više ništa ne trebam, a dr H mi je rekao da ćemo jedino u 38. tt ponoviti sve krvne nalaze.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam senzibilizaciju napravila to je sve ok....vidiš vidiš krvne pretrage...to mi ništa nije rekao....a trebala bi....pitati ću....ja nisam briseve radila od početka trudnoće....ja ću to sad nekako ponoviti da sam mirna ili ako ima nešto da se uspijem toga riješti do poroda...premda ja ništa ne osjećam

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

nisam ni ja trebala u prvoj T raditi krvne pretrage za epiduralnu, valjda jer sam ležala na odjelu patologije pa su me svako malo pikali. ali kako čitam po forumima dobro je imati sve spremne krvne pretrage /pretpostavljam koagulaciju i sl./ i epi ne bi trebala biti problem. Neće ti reći ako ne pitaš, danas mi je rekao da je svakako prerano raditi pretrage. Spominjao je i nešto oko cerviksa da se produljio kako sam shvatila, odnosno sve je zatvoreno pa pretpostavljam da će onda i porod biti oko termina, ne prije. Naravno da me sad frka da će dijete biti veliko i kako ću to iznijeti, ah stalno neke brige...

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja ti draga moja nisam ni razmišljala o epiduralnoj....mislim da ćemo za početak bez nje....a ne znam kako funkcionira kombinacija heparin i epiduralna???

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam jednom pitala svog MPO o toj kombinaciji(kad sam mislila da cu imati mozda vaginalni porod) i on kaze da nema nikakvih problema za epiduralnu sa heparinom,ali ako se ja plasim mogu dan ranije prestati sa injekcijama(kao da se to kod vaginalnog poroda zna unaprijed) Sad za carski ako docekam planirani,dan ranije cu prestati sa fraxiparinom.Cak i onih dana kad sam krvarila nisu mi ukinuli fraxiparin,jer dr.kaze da je kod mene sad sa fraxiparinom stanje tek ''normalno'' i da nista vise ne krvarim zbog njegaAnesteziolog u bolnici koji nam je pricao o epiduralnoj je kao kontraindikaciju naveo operacije i probleme sa kraljeznicom,a sve ostalo po njemu nije nikakav problem.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Moja bebica ima malo više od 1kg! Pitala ja jel to puno,a gin. se smije i kaže taman. Čitala sam na netu za 25tt da je 800grama.
    Glavno da je sve super

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

mi smo sinić vidjeli našu bebicu.Živhna je ,vrti se i okreće non stop na uzv.Kaže dr da je velika,teška je 250 gr.I......dečko je

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

inaa

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

inaa..a u kojem si tjednu ti točno?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

inaa..a u kojem si tjednu ti točno?
    danas točno 18+0

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Evo curke da se i ja malo javim. Preko vikenda sam doma, ostatak tjedna me čuvaju u bolnici. Beba je u redu i eto ulazimo za par dana u 17 tt, no buduća mama (iliti moja malenkost) i dalje povraća te gubi na težini. Bili smo na uzv-u prije nekih tjedan dana i to je sad već pravi mali bebe. Obožavam te dvije slikice koje sam onda dobila i stalno ih gledam. Ne znamo još spol jer su nogice prekrižene.Postala sam jaaaako umorna i mogla bih spavati po cijele dane. Buša je sve postojanija i počela me svrbiti na trenutke pa se trackam biobazom i bademovim uljem u strahu da mi se već sad ne pojave strije, a o grudima da ne govorim.Imam filing da ću se zaljepit facom u pod svako jutro kad ustajem iz kreveta koliko me te prednje tri izbočine povuku prema naprijed. Pusa svima i čuvajte se!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

miga 24,tako ti je i sa mojim grudima,mm me zove nives celzijus
    sa mnom u bolnici je bila žena koja je isto tako povraćala do 17.tjedna,a beba joj je super napredovala,nakon 17.tt mučnine su se smanjile,nadam se da će ti uskoro biti bolje

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj inaa prvotno napisa Vidi poruku
    danas točno 18+0
    meni na 19+0 imao 315gr...meni se čini da je malo veći..al ok...isto dr veli da je sve u redu....joj kak je to sve catko...catko catko catko

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo curke da se i ja malo javim. Preko vikenda sam doma, ostatak tjedna me čuvaju u bolnici. Beba je u redu i eto ulazimo za par dana u 17 tt, no buduća mama (iliti moja malenkost) i dalje povraća te gubi na težini. Bili smo na uzv-u prije nekih tjedan dana i to je sad već pravi mali bebe. Obožavam te dvije slikice koje sam onda dobila i stalno ih gledam. Ne znamo još spol jer su nogice prekrižene.Postala sam jaaaako umorna i mogla bih spavati po cijele dane. Buša je sve postojanija i počela me svrbiti na trenutke pa se trackam biobazom i bademovim uljem u strahu da mi se već sad ne pojave strije, a o grudima da ne govorim.Imam filing da ću se zaljepit facom u pod svako jutro kad ustajem iz kreveta koliko me te prednje tri izbočine povuku prema naprijed. Pusa svima i čuvajte se!
    miga24 draga......želim ti uskoro prestanak mučnina....evo da te utješim..ja sam ih imala isto do 17tt..nedavno sam tek odlično...oko 2 tjedna mi je ok...a do tada sam jela vrlo male zalogaje češće jer mi se na sve dizao želudac....eto sada je sve u redu...držim fige da se uskoro osjećaš prekrasno i puna energije.......bez mučnina..

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

meni na 19+0 imao 315gr...meni se čini da je malo veći..al ok...isto dr veli da je sve u redu....joj kak je to sve catko...catko catko catko
    catko catko najcatkije
    Mogu ti reći da je i tvoj dečko napredan.I meni je rekao da je to sve ok. Ja još ne mogu vjerovati da ćemo imati dijete,sve vidim,sretna sam, ali ne mogu da zamislim tu sreću da mi imamo našu bebu.Nakon 15 god braka

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

čak mi je dr rekla da je po njenom izračunu tada bio 18+4..nije mi to baš jasno al ok...

da..i ja sam sretna....isto tako ne mogu vjerovati da ćemo imati dijete..malog mišića...evo sad mi se opet plače...uh

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

miga draga moja, zar je toliko lose sa tim mucninama , meni je mama pricala da je zavrsila sa mojim bratom u bolnici jer je non stop povracala , ja imam mucnine toliko mi lose bude ali ne povracam , uh mogu mislit kako je kad toliko povracas ,
    citajuci te na pocetku prepala sam se da nije nesto gore , drzi se

da vas pitam , imam pojacani zuti iscjedak u zadnje vrijeme , vise tamno zuti , jel moze biti to od utrogestana ?

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    da vas pitam , imam pojacani zuti iscjedak u zadnje vrijeme , vise tamno zuti , jel moze biti to od utrogestana ?
    od utrića nije..oni su bijeli...može biti tamnija mokraća na ulošku..ovisno što piješ,jedeš i koliko piješ tekućine...ako malo piješ,urin je koncentriraniji...ako uzimaš neke vitaminčeke..čak u iscjedku može biti boja od tih tableta...tak je meni bilo(bilo je fluorescentno žuto kao i urin)....u najgorem slučaju infekcija....ali to moraš provjeriti brisevima..si radila briseve kontrolne na klamidiju i druge bakterije?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

od utrića nije..oni su bijeli...može biti tamnija mokraća na ulošku..ovisno što piješ,jedeš i koliko piješ tekućine...ako malo piješ,urin je koncentriraniji...ako uzimaš neke vitaminčeke..čak u iscjedku može biti boja od tih tableta...tak je meni bilo(bilo je fluorescentno žuto kao i urin)....u najgorem slučaju infekcija....ali to moraš provjeriti brisevima..si radila briseve kontrolne na klamidiju i druge bakterije?
    Sada pi pade na pamet da sam zaboravila sinoć pitati dr trebam li opet raditi briseve,radila ih točno pred trudnoću bilo sve ok,sada nemam neki iscjedak,a urinokultura sterilna.Jeste li vi ponavljale briseve u trudnoći?

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ja sam ih ponovila sa 15tt...tako je rekla ginićka da napravim....i urinokulturu
    Posljednje uređivanje od mirna26 : 06.01.2012. at 22:02

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

slabo pijem , dodatne vitamnine ne pijem, brisevi rađeni prije godinu dana , nitko mi nije rekao da trebam ponoviti, pitala jesam, nista me ne svrbi , ne boli ,
    mozda je jos u pitanju ciscenje

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

crvenkapice iscjetki bijelkasti i žutkasti su normalni u trudnoći,tako je menio Š. rekao,a briseve mi je napravio opet sa 10tt,zbog smečkastih iscjedaka,pa da bude siguran,iako sa ih radila neposredno prije ulaska u postupak
    na koliko si tt?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja sam briseve radila prije godinu dana i papu isto , trebam li ponavljat ?
    danas tocno 8+5 tt

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Čitam vas i mogu smao reći Hvala Bogu meni su mučnine nepoznanica
    2 puta sam svega dosad povracala i to zato kaj imam problema s kasljem pa me iziritiralo tako da je sve islo iz mene van a i kombinacija prezderavanje i kaslaj nije bas pasala
    Netko je pitao za ValaMalu Još je u bolnici ali i ona i curka se drže To je najbitnije a i dobro je da su pod kontrolom

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

to je odlična vijest nety,baš ti hvala,često mislim na nju,Bogu hvala da su dobro

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

baš sam se pitala što nitko ne javi za valumalu...hvala Bogu guraju njih dvije..nety tnx na novosti, pozdravi je od mene ako se čujete!

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja imam vjeru u nju i malu jer curka je borac od prvog dana i apsolutno sa sigurna da ce sve biti bas kako treba
    Ja idem tek u Petak na pregled i uzv ...sad me vec crveki pomalo muce ...nestrpljiva sam sad ide 4i tj da nisam bila na pregledu a ocu cuti kako mi je maleni Uvijek me nekako pred uzv kriza ulovi i nikak da docekam ali cim to obavim i cujem da je sve ok odahnem

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam briseve radila prije godinu dana i papu isto , trebam li ponavljat ?
    danas tocno 8+5 tt

uuu crvenkapo..ti si malo zakazala,ha?pa papa se ponavlja svakih godinud dana ali red je da ga napraviš sada u trudnoći,a briseve da ne govorim...možda nije toliko upitna klamidija,ali druge anaerobne bakterije svakako jesu jer su češće....(klamidija se mora isključiti da budeš 100% sigurna)...ajde to napravit..cccccc

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •