Simicv meni su u Pragu rekli da( ne vjerujuci da me neki uceni dr moze uopce slati) nemaju saznanja da je i jedna njihova pacijentica sa doniranom js trebala na amniocentezu a to je bio odgovor
na moje nedoumice i prijedlog jednog privatnog dr koji mi je btw radio i double bezveze(samo uzimanje novaca i nista drugo).Kad sam ga pitala kako
vode krvni dio testa s obz na doniranu js od 28 godina,rekao je da ne zna i morao zvati labos gdje to rade.Tamo su rekli da uzimaju u obz i godine donirane js
i moje godine i na koncu je ispao cuspajz test.Moj "glavni" dr koji mi vodi trudnocu sugerirao mi je da amnio zaista nije potrebna i bio zadovoljan
ultrazvucnim dijelom doublea,a u tvom slucaju
pogotovo jer nosis blizance amniocenteza je em nepreporucljiva i opasna em zaista nepotrebna zbog donirane js.
Sto se 4D tice,ja cu vjerovatno kod dr Kosa,on slovi kao najbolji dijagnosticar nasiroko.Al do tad ima jos dosta...
Inace,jucer sam osjetila prve bebine kickove i to je bila cijela kick box runda-i,da,meni se uopce nisu cinili kao
leptirici ili baloncici,vec pravi mali bezbolni udarcici iznutra.Al od tada nista..valjda ce opet malo istuci mamu...

Sto se stolice tice,2 jabuke ujutro kod mene garantiraju seansu.Sram me reci,ali uz njih popijem i nesicu jako razrijedjenu
mlijekom(da ne bi netko shvatio da preporucam kavu piti u trudnoci,niposto,to je samo moj nacin,ne treba ga nitko slijediti)
i u roku od pola sata,ponekad i prije-posao je obavljen bez imalo naprezanja.
Iva Mia,Alma, Mia Lily,Andream posebne vibrice za vas jer se blizite velikom danu!!!