Dagnja, cestitam od!!!
Dagnja - čestittam hrabroj mami i tati na maloj princezi![]()
uživajte i mazite se![]()
dagnja čestitam od srca tebi i tati.
Inesz mrvica ti je zbilja stvorena za poziranje. Rođeni talent
evo da se i ja pohvalim 8.8
rodila sam curu i dečka![]()
Dagnja,karlita cestitam! Moja Mare i ja smo jos uvijek u bolnici. Ona je zaradila infekciju koze. Meni su jucer povadili konce. Nadam se da bi nas danas mogli otpustiti doma. Uspjela sam namoliti sestre da je MM vidi dva puta. Nadam se da je ovo lose iskustvo od danas iza nas i da cemo uzivati doma.
Karita i Sonja čestitam vam od srca! Sonja nadam se da ćete uskoro doma i da ćete uskoro zaboraviti sve poteškoće.
Sonja eto šta je telepatija, kao da sam znala da pitaš za mene![]()
Nema ništa novo, čekam...kontrakcije se javljaju i lagano probadanje, ali mislim da se malcu još ne izlazi! A mene tko pita, čekaj i pati
Nadam se da ste obje već bolje, a kad dođete doma sve će ovo biti iza vas, čekaju vas samo dani ispunjeni srećom![]()
Karlita čestitam!
Karlita, čestitke i tebi na prinovamaUživajte u maženju
![]()
dagnja i karlita čestitke!
cure koje ste išle na 3D, gdje ste ga obavljale?
Nemam bas vremena da navratim cesce,eli evo da sad cestitam svim mamicama na njihovim bebicama...isretnim tatama naravno![]()
Čestitke svim novim mamicama,taticama,bakicama i djedovima.....
Draga kitty...ja sam išla u Zg kod Kosa! S obzirom da je mala bila jaaaako nemirna, još je i uspio dobro sve pohvatat!
A sad imam pitanje za buduće mamice ( ali i one koje to već jesu, al još uvijek tu prate ) - termin mi je krajem 11 mj i lagano nabavljam robu i ostalu opremu. Konkretno me zanima - što ste vi birale za svoje mališane za zimu - footmuff ili skafander? Te, planirate li koristit kakvu kozmetiku kod kupanja ili čista voda? Hvala unaprijed na odgovorima![]()
Pozdrav svimaaaaaa![]()
i ja preporučam 3D kod dr. Kosa!
lovekd, mi smo imali skafander, ali ni njega baš nismo koristili - na kraju smo curku obukli u jaknu i zamotali u dekicu. kozmetika ti ne treba bar do 6 mjeseci (osim eventualno kreme za guzu) - eventualno kap maslinjaka u kadicu. ne valja bebama ispirati zaštitni sloj s kože. mi nismo koristili nikakvu kozmetiku (osim šampona za tjemenicu kad nas je napala) do godine dana i curka ima divnu kožu. joj, kad se sjetim onog mirisa bebekako ćete se samo nauživati
![]()
hvala za preporuku, baš sam i sama mislila kako bi išla kod dr Kosa.
Frka, hvala na odogovoru!Joj, jedva čekamo da nam mala princeza dođe
![]()
i ovdje se prijavljujempočet ću vas vjerojatno malo više pratiti u dogledno vrijeme
Pozdrav cure moje! Evo ja ulazim u 14tt i još uvijek ne mogu vjerovati da pišem na ovoj temi....nisam prije zbog nekog straha koji i dalje postoji, ali ne mogu si pomoći. Za sada je s mrvicom sve u redu, mučnine i povraćanja polako prestaju iako su me od negdje 5. tjedna jako mučile. Izgubila sam 3-4 kile koje mi se zasad nisu vratile, trbuščić još nemam ali nadam se da će se uskoro vidjeti....Sljedeći uzv mi je 19.9., na zadnjem je u 12 tt mrvica bila 5.5 cm dugačka i kombinirani probir je super prošao. Od 12. tjedna sam počela postepeno smanjivati Estrofem i Utrogestan i sada moram prestati skroz, prema uputama iz Praga. Nadam se da će sve biti dobro i da ću ugledati svoje zlato, što želim i svima vama
Čestitke svim novim mamicama i puno sreće onima koje će to uskoro postati![]()
Posljednje uređivanje od sejla : 05.09.2012. at 13:43
curke, jel ima netko termin oko 22.10.?
i ide li netko ili je vec bio se porodio u podobniku? hvala
mislim da ćeš dobiti puno više informacija i odgovorima na privatnim rodilištima, ali možda je puno bolje škicnuti forum.hr.
Podobnik na mpo pdf-u s razlogom ne kotira bogzna kako...
kolegica je rodila prvo dijete kod njega, drugo na sv. duhu (lova nije problem), ali ne znam detalje
Darci i Sejla dobrodošle među trudnice i čestitam na trudnoći!
Sejla naravno da češ ugledati svoje zlato, samo se opusti i uživaj do kraja trudnoće!
hvala na čestitkama cure
ja sam isto išla kod Kosa u ginekos
evo sličica mojih mališana i naravno vaš glas bi nam puno pomogao -registrirajte se i stisnite pored sličice +1
http://www.prettybaby.hr/details?baby=1664
sve za pelene![]()
Posljednje uređivanje od karlita : 08.09.2012. at 22:00
karlita čestitam preslatki su! i glasala sam!
kako ste mi vi cure? slabo tipkate ovjde ..
Hej tikicea kako si ti?
Da, nekako je pusto ovdje ovih dana, ništa se ne dešava...
Meni jučer bio termin, bila sam u bolnici na pregledu i poslali me kući. Sutra opet idem pa me možda i zadrže...jooj uzbuđena sam, ali me i strah![]()
hej curke, evo i mene.
mistic ~~~~~~~~~~ za što brži i bezbolniji najljepši susret!
tikice78, terminušo, kaj ima kod tebe?
ja prije 2 dana prvi put osjetila leptiriće u trbuhu ali još uvijek nisam sigurna jel to stvarno bebica ili ja nešto umišljam...
Kitty to je bebica sigurno
Mistic mislimo na tebe i zelimo ti brz i lagan porod!
Tikice kako ste ti i mrvice?
Cure evo i mene kod vas. Ja sam još friška ali nadam se da ću dugo ostati tu s vamaE sad odmah imam jedno pitanje. Jučer sam krv vadila pa su me nalazi malo zabrinuli. Sve je više manje ok osim jetrenih probi koje su dosta povišene. Dakle:
AST 64 U/L (8-30)
ALT 127 U/L (10-36)
GGT 109 U/L (9-35)
ALP 174 U/L (54-119)
Jeli moguće da je to posljedica stimulacije?
strategija malo opet upadam kao padobranac - jesi li koristila kontracepcijske prije postupka? znam da one utjecu na jetrene probe...
Jesam mjesec dana Yaz. Stimulacija je bila Suprefact sprej i ukupno 15 gonala. Ne pijem, ne pušim niti nemam problema sa kg pa sam se baš zabrinula. Valjda je onda to od toga. Jel se to samo smiri ili je potrebna neka terapija?
Po mom iskustvu - ili posljedica stimulacije ili lijekova koje sada koristis. Ja sam npr koristila aspirin i jetrene probe su se vratile u normalu kad sam ga prestala uzimat....
Da i sada uzimam cijelo čudo lijekova: Utrogestan 3x1, Crinone gel, Folacin i Aspirin protect.
Čestitam novim mamicama i uživam vidjeti sve više budućih mamaica tu.
A uživam i vidjeti svoje "trudnice kolegice" Inesz, Miu Lilly, frka, lasta, alma_itd....
Kad se samo sjetim kako nam je lijepo bilo mazit trbušine....
Strategija aspirin sam uzimala do 14 tjedna; Crinone do 11 tjedna, utrogestan do 16. U istoj smo poliklinici... ali mislim da je sve to individualno kad ce koji lijek ukinut.
Nea0902 se poslije više nije javljala.Često se i nje sjetim...nadam se da je dobro
Jetrene probe su ti sigurno takve zbog čuda ljekova i svega i svačega...i meni je tak bilo, reko R da je to ok