Curice počivaj u miru a roditeljima iskrena sućut. I neka imaju hrabrosti za dalje ~~~~~~~~~~
Curice počivaj u miru a roditeljima iskrena sućut. I neka imaju hrabrosti za dalje ~~~~~~~~~~
plavo oko, žao mi je strašno... držite se kako god možete...
Curice počivaj u miru a roditeljima iskrena sućut. Puno hrabrosti za dalje!
:cry
![]()
Iskreno mi je žao... nemam riječi. Šaljem zagrljaje.
Plavo oko,pretuznoiskreno saucesce a malenom andelu neka bude lijepo gore na nebu i neka vas cuva i da hrabrosti i snage za dalje
Plavo oko, iskrena sućut...mala anđelica Sara Gabrijela će Vas čuvati s neba.... držite se ....
Plavo oko, pretužno....![]()
nema riječi utjehe.....
Iskrena sućut.
Tužan dan....![]()
Plavo oko, iskrena sućut, šaljem zagrljaje.
Moja najiskrenija sućut zbog tvog gubitka![]()
plavo oko, iskrena sućut tebi i tvom dragom... ne mogu niti zamisliti kolika je to bol... neka vas vaš mali anđeo sada čuva i pazi sa neba...
Plavo oko Iskrena sućut tebi i cijeloj obitelji
Plavo oko moja sućut tebi i tvom mužu
Iskrena sućut!Ovo je previše! Život ti se raspadne u trenu...
![]()
Iskrena sućut!
ovo je pretužno i preokrutno
plavo oko, tebi i TM iskrena sućut
cure, nemam koga drugoga pitati pa evo da vas zagnjavim... prošli tjedan mi je bilo 7+5 i bila sam bila na uzv na VV i to je sve ok. Dr. mi je rekao da bi mi on u 12 tt radio pregled koji je nekako posebno nazvao (no ja sam naravno u svemu što mi je rekao zaboravila kako se zove taj pregled), ali obzirom da moj 12 tt pada baš onaj tjedan kada su oni na GO neka mi to napravi moja gin. I ja bih sada trebala svojoj dr. reći da mi napravi nešto za što ne znam niti kako se zove... Ima tko ideja?
I da, kada su vama vaši gin. otvarali trudničke knjižice i radili prvi pregled kod sebe? Ne znam trebam li onda ići kod gin i prije tog 12 tt ili da čekam taj tjedan...
pregled za kombinirani probir uključuje mjerenje nuhalnog nabora. ja bih radije da mi ga mjeri dr u bolnici nego ginekolog iz primarne zaštite. inače taj pregled (ako ga želiš) sa mjerenjem nuhalnog nabora i vađenjem krvi za određivanje statističkog rizika za sindrome Down i Edwards, možeš obaviti od 10 tt do 13+6.
ajme plavo oko iskreno mi žao![]()
imam jedno pitanje za "stare" trudnice....u 14. tom sam tjednu i ujutro sam našla smečkasti iscjedak na gačama....dali da dižem paniku ili šta da radim?? hvala
otiđi dr da pogleda...može bit panika a i ne mora
Mishica, ovavezno na uzv.. I ja sam imala, sve je super.... Ali sam dobila normabele i magnezi i naravno utrogestane.... Mozda ti neces, ali odi provjeriti, pogotovo ako se ponovi, ja sam imala grcenje maternice, pa su pucali kapilari, a to moze dovesti bez terapije do spontanog, a sa ljekovima sve savrseno,,, beba super, brljavljenje prestalo!
Draga inesz ti je sve super objasnila ja idem sljedeci tjedan, sa 11tjedana mjeriti... Mene je dr poslao privatno kod dr kosa, veli da je jedan od najboljih.... Tako da cu ja tamo, to se radi ultrazvuk i vadi se krv! Ja se nebi zezala s tim, posto su pogresni rezultati dosta cesto...za trudnice budu veliki sok! Tako da se dobro raspitas dali ti je doktorica dovoljno kompetentna za obaviti takav pregled..... Da nebi bespotrebno dozivila sok! Mogu ti javiti kako sam ja prosla s obzirom da ranije idem!
123beba, kombinirani probir se inače radi u Vinogradskoj i ne ide na uputnicu (može se napraviti i u Breyeru, ali to ti nikako ne bih preporučila - nalazi iz Vinogradske su pouzdaniji, a s Breyerom je masa ljudi imala loša iskustva) - znači ujutro dođeš u Vinogradsku s nalazom uzv-a, a oni ti izvade krv i kasnije nalaz pošalju mailom. možeš i kod njih obaviti uzv - samo ti soc gin mora dati uputnicu za njega i nisam sigurna, ali pretpostavljam da se za uzv naručuje (za vađenje krvi ne). ne sjećam se više koliko dođe pretraga, ali mislim da je oko 250kn...
ono što je bitno je da ti taj uzv napravi netko tko se u to razumije - nije svaki gin osposobljen za mjerenje nuhalnog nabora. zato se raspitaj oko toga kod svoje dr i na osnovu toga odluči gdje ćeš - možeš u bolnicu ili privatno (i ja bih preporučila Kosa).