ok...ti onda nemoj uzimat ja hoću.to ti je tako.kaj ćeš.onda su doktori ludi kaj odmah svima daju željezo pogotovo onim trudnicama koje imaju i željezo i hemoglobin sasvim uvredu ali im daju preventivno.ti kao da ne čitaš kaj ja pišem.nije stvarna anemija odnosno nije apsolutna anemija već relativna anemija...ali je svejedno anemija...jer kad tad ce se početi snižavati i željezo pošto bebolina traži i crpi...kod nekih neće uopće jer genetski imaju veće zalihe željeza i bolju pričuvu ali to je rijetkost...dakle....većina ce uzimati željezo..a samo nekolicina neće....

.iskrene čestitke novim mamama i tatama, novim trudnicama a ostalima puno snage i ljubavi.Mi smo u 21.tt, jučer saznali da nosim curicu
, koja je na ultrazvuku zijevala i mi smo se trenutno zaljubili u to slatko stvorenje.Ima 425 gr, dr. kaže taman, ni premalo ni previše.Slijedeći put 3d, jedva čekamo.
......ma ja se zanesem...mene ti zapravo nije briga kaj ce ko radit sa sobom...ja samo velim kaj cu ja sa sobom i a to da sam susrela puno ovakvih mišljenja...ma ima nas 100 različitih teško je to sve pojednostaviti i staviti u isti koš..dakle no sikiriki!!!!
rekla bi moja kuma !!!!) u 38 tt a kile na +13, tlak super , zatvorena.. zezaju me da GLUMIM !!
i davim ljude s glupostima
, krevetić je sinoć namontiran,torba za bolnicu već neko vrijeme 
A ultrazvuci sve bolji i bolji! Na zadnjem sam se malo plakala a malo umirala od smijeha! Predobro!
Ali sam od jedne kolegice čula da je svako jutro mjesec dan na tašte jela po jednu naranču.Ja sam to počela koristiti,odmah nakon ustajanja naranča i nakon par dana već mi je bilo bolje Bogu hvala.Od tada to prakticiram,sada još i jedan kivi i super mi je.Pokušajte,nismo sve iste
..tak da ne racunamo na iznenadenje