Stranica 93 od 288 PrviPrvi ... 43839192939495103143193 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,601 do 4,650 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

(slučajno sam tu naišla, nije namjerno)

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    (slučajno sam tu naišla, nije namjerno)
    nemoj ti nama slučajno
    ja sam prestala koristiti utriče sa 14 tt po preporuci MPO dr.
    chiara čestitam (baš sam htjela pitati jesi li rodila)

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    poanta je da je njoj mpo liječnik rekao da treba koristiti, a soc. da ne treba - ako je specijalista rekao da treba, nema se tu šta soc. gin. miješati
    Ma vidjela sam .. žalosno je da se u cijeloj borbi još moramo boriti i s primarnim liječnicima koji se prave pametni sa svojim sugestijama. Slažem se da ako je specijalist bilo koje vrste nešto napisao da treba, da se onda primarni liječnik toga treba bespogovorno pridržavati i izdati sve uputnice, recepte i što je potrebno.
    Ja sasvim slučajno (ili namjerno - tako sam ih birala po kriteriju da su "široke ruke" kod uputnica i recepata ) imam sreće s primarnim liječnicima (kako opće prakse, tako i ginekologom).

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam u 9tt zbog jako povišenih jetrenih enzima skinuta sa Utrogestana, Folacina i Aspirina i nastavila samo sa Crinone gelom s kojim sam sad u 14tt prestala. Danas sam si jako happy jer sam vidjela svoje srećice na uzv. Jedna je 133g a druga 114g. Sve 5!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj strategija prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam si jako happy jer sam vidjela svoje srećice na uzv. Jedna je 133g a druga 114g. Sve 5!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje evo samo kratko da se javim PRINCEZA MARIS JE STIGLA 4.11. U 16.32 3300kg 49cm!!!!!
    Jednostavno je predivna... Cim uhvatim vremena napisem malo duze... Pusa svima i da i vi brzo docekate vase princeve i princeze!!!!
    Čestitam i ovdje!!!

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam i ovdje!!!
    kako mi je gušt vidjeti te na ovoj temi

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

chiara čestitam od srca tebi i mužu na vašoj curici

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Chiara, iskrene čestitke na maloj princezi
    Mare
    Mi danas ušle u 31. tjedan

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Uglavnom on misli da ce mi 3x1 bit dovoljno a ja bi ipak nastavila sa 3x2 i evo gabi mi salje utrice i problem je rijesen a u 4 mj ode gin u mirovinu i onda mijenjam gina a cula sam da ode na go pa cu ga i tu izbjeci moci tako da izgurat cu i to nekako a i kad god mogu odem kod gina koji radi u istoj ordinaciji pa ga zaobidem.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

tikica još malo malo i i taj dan je tu!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tikice draga još malo....

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    tikica još malo malo i i taj dan je tu!
    Mislim da će forum svisnuti od silnih čestitki i vibrica kad Tikica na svijet donese svoju toliko željenu ljubav!

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

cure evo i mene na ovoj temi
    koliko vas je imalo u 5 tj smedjarenje a da je sve zavrsilo dobro
    danas poslije podne na papiru poslije pipi sam primjetila a nemoram vam ni pricat kako sam protrnula
    sad se smirilo ali strah postoji
    zvala dr kaze da je to normalno

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam krvarila o 4 do 6 tt i umirala od straha, ali sve je ok...hematom je bio u pitanju, sad smo u 30 tt

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

iva77 nadam se da se nece ponoviti, ali miruj

ja sam obilno krvarila u obje trudnoce, oba puta hematom, strepila cijelo vrijeme.....kod mene je to nazalost trajalo,al sve je super zavrsilo
    samo ti polako.....

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

iva77, ja sam jednom u 6tt dosta obilno prokrvarila, na uzv-u u bolnici dr nije vidio hematom, samo je rekao da bi isti dan trebalo prestati i prestalo je. Više mi se nije ponovilo, ali sam mirovala.
    Koliko vidim kod tebe je to bilo tek toliko malo na papiru, to mi se dva tri puta isto dogodilo, al to je bilo od utrića izgleda.
    Bit će sve ok, ne brini!!!!!!! Kad imaš uzv?

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

iva i ja sam u ovoj trudnoći krenula sa brljavljenjem pa nakon 3 dana obilno krvarenje koje potrajalo više od mjesec i pol. U pitanju je bio veliki hematom na žalost na jako nezgodnom i pogubnom mjestu po jednu od mojih mrvica.

Ne želim te plašiti, to nikako drago, jer na sreću jako rijetki su slučajevi kada je hematom napravio toliku štetu kao meni, nadam se da kod tebe nije uopće ništa opasno, ali kako sam se ja opekla uvijek navijam za veliki oprez, znači miruj i ako se ponovi odmah odi kod svog dr da utvrdi ima li kakvog hematoma.
    Posljednje uređivanje od venddy : 14.11.2012. at 10:53

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

cure ja bih vam se pridružila na ovoj temi pa odmah trebam savjet... naime, u svemu sam dr. zaboravila pitati što sve uključuje mirovanje... Jučer sam bila na 1. uzv gdje smo vidjeli naše srdačce, a ujedno i to da mi je desni jajnik povećan. Dr. A. je samo iskomentirao da neka mi ne pada na pamet peglanje, usisavanje ili slično pa sada nisam sigurna kako bih trebala funkcionirati do idućeg pregleda. Nisam sigurna da je baš dobro za bebicu da stalno ležim, čisto zbog cirkulacije... Jel imao tko istu situaciju pa samo da mi kaže jel mogu u lagane duge šetnje ili nešto slično?

i da, mislim da puno puno ljudi drži i jedva čeka da Tikica na svijet donese svoju princezu! Sretno vam curke!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

meni su oba jajnika bila ogromna (cca 80 mm), i strogo mi je zabranio usisavanje, peglanje, plesanje, plivanje, a i dugo sjedenje. tako da sam odmah otišla na bolovanje, nisam baš ono ful ležala, malo bi se prošetala ili otišla na kavu. nakon 2 tjedna jajnici su se već značajno smanjili a u 12.tt su bili skroz u normali.
    nemoj se zezati s tim, torzija jajnika je ozbiljna stvar.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Što se tiće mirovanja možeš malo prošetat, ali nemoj ni tu pretjerivat. Lezi i strpi se do idučeg pregleda, do onda će sigurno bit bolje...

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

bokić cure..

samo da vas sve malo pozdravimo nas troje.. evo nas lagano smo u 28 tjednu..i sve je ok.
    veselim se danu kad naša tikica bude zagrlila svoju ribicu!
    svima puse!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Cure hvala na savjetima. Većinom sam čitav dan odmarala... Maksimalno 20 tak min stajanja u kuhinji pa opet krevet. Navečer imam sat i pol sjedenja i sutra opet krevetac sve skroz laganini

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

tikica 78 i tikica 69 želim vam lijepe preostale tjedne vaše trudnoće i s nestrpljenjem očekujem da nam javite predivne vijesti . uh, kakvi će to onda čestitari biti

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala vam drage
    danas je brljanje prestalo i pokusavam dalje uzivati nemisleci na naj gore

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

e da iducu srijedu je uzv

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

iva, bit će sve super!

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i ja vjerujem u to

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

iva77 i ja sam prokrvarila u 8.tt, obilno. Bebe su se premiještale u maternici i ostavili hematom na mjestu gdje su prije bili. Završila sam u bolnici, na infuziji + spasmexu, tjedan dana.
    Mirovala sve do kraja 13.tt (ležanje većinom). I sve je bilo OK kasnije.

A na temu povećanih jajnika - baš kad sam bila u bolnici zbog krvarenja, rečeno mi je da su mi jajnici dvostruko veći od normale, puni rupica (vjerojatno od punkcije) i da utrići pogoduju tom povećanju janika.
    Kad sam prestala s utrićima (12.tt) jajnici su se počeli vraćat na svoju normalnu veličinu.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

iva77 i ja sam imala smeđe,pa krv,pa smeđe i tako 3 tjedna konstantno ako ne i dulje,nesjećam se više točno, hematom imala...sve super završilo

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo curke moje, izvještaj s mog uzv-a Danas je 25+1, curka je 28cm duga i oko 635g teška Manekenkica mamina (al samo ak naraste na tatu, kraj mame nema šanse ). Tata se uvjerio na svoje oči da u međuvremenu nije narastao pišo, zijevnula nam je i mlatarila nogicama. Na +2 sam što se tiče težine.

Svima i , čuvajte mi sebe i svoje mišiće!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    Evo curke moje, izvještaj s mog uzv-a Danas je 25+1, curka je 28cm duga i oko 635g teška Manekenkica mamina

sretno do kraja!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sejla, divno!!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    Evo curke moje, izvještaj s mog uzv-a Danas je 25+1, curka je 28cm duga i oko 635g teška Manekenkica mamina (al samo ak naraste na tatu, kraj mame nema šanse ). Tata se uvjerio na svoje oči da u međuvremenu nije narastao pišo, zijevnula nam je i mlatarila nogicama. Na +2 sam što se tiče težine.

Svima i , čuvajte mi sebe i svoje mišiće!
    ma super!!!!! jupi za curicu!!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja ću samo poslati puse svim novim i budućim mamama!!!!!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bravo sejla !

i mi danas (27+2) obavili kontrolu, šećeri su odlični, ja sa kilažom na +1, a beban ima već 1200 grama . malo me prepone znaju bolit kad duže stojim i šetam, a sad mi je jasno i zašto.

sara38, avatar je .
    Posljednje uređivanje od kitty : 20.11.2012. at 13:42

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala cure

kitty, i tvoj pregled super prošao bravo za vejikog dečkića
    Posljednje uređivanje od sejla : 20.11.2012. at 13:48

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

drage moje....zamolila me naša forumašica plavo oko da vam prenesem što se dešava sa njom i bebicom pa kopiram postove
    plavo oko izdrži još malo i ako Bog da zagrlit ćeš ti svoju malenu curicu i bit će sve u redu. ljubimo te!

drage moje suborke,neznam kako da smognem snage,kako da píšem vam...jučer sam imala kont.uzv,na kojem je ustanovljeno da plodne vode gotovo nema,samo đep od 2cm,što je premalo,hem je učinio svoje,bebica je još živa,uzv prije pola h je tak pokazal,miče rukicama,nogicama,srčeko kuca,al neče još dugo,pl.vode više nema, sutra mi vade krv,da vide dal ima kakve infekcije,upale,induciraju mi porod odmah,ako ima,bez obzira ak bi beba bila živa,al dok sam ja u redu,tj dok srčeko kuca,neće dirat bebu,oni mi ne mogu pomoć,tr.je preniska,danas sam ušla u 21tj, mogu samo čekat do kad če bit,tj kad se srčeko neće više čuti...a onda če mi inducirat porod,u krajnom slučaju kiretaža,ak se ne budem otvarala..molite se za mene,i za djetešce koje če uskoro pjevat s anđelima
    ......
    drage moje,imala uzv danas,imam pravog borca u buši,ne da se,srčeko kuca,no plodova voda je istekla,nema više ništa,uglavnom,čekamo kad će srceko stat,tak da mi induciraju porod..sa mnom je sve u redu,krvna slika i temp.,u koliko se to poremeti inducirani porod odmah,moj život im je bitan,na žalost,kak je dr reko,da nema mnogo šansi,jer bez p.v.nema života,treba ju za razvijanje pluča,u 24tt,tad se počnu razvijat,te ostalih organa, polako prihvačam tu surovu sudbinu
    ......
    mama moja,zvala petrovu,sv.duh,za savjet,rečeno joj je isto ko i tu na bračaku,nada,gotovn da je nema,svi se slažu u jednom,21tj je premalo/a bebica je premala,pluča joj se još nisu počela razvijat,a i dr.organi, a i bez plo.vode nema života,a može doč do malforacija tijela,neizlječivih bolesti itd,može bit hendikepirano na više načina...i sad dal da zbilja želim taj maleni život,da se i rodi,pa da pati cíjeli život,nije do mene,vec djeteta,dal bi mogla gledat nj mučni život,bez obzira na moju ljubav? Dal mogu bit tako sebična? Ne mogu!
    ......
    držim se,njeno srce još kuca,maloprije mi se opet javila..moj maleni borac, dok ne ode anđelima,ja ću bit jaka,moram,ne zelim da osjeti moju bol
    ......
    pl.voda se obnavlja,tj beba je proizvodi,no međutim,meni je probušen vodenjak,pa stalno curi... Sad bila sestra s b.w. Još nam srceko kuca

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sonja, prenesi joj zagrljaje, vibre, sve moguće, strašno je naći riječiu u takvim trenucima, kad se čini da nade više nema...

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ajme rasplakala sam se Plavo oko bezbroj vibrica za tebe i malenu~~~~~~ Neka bude sve u najboljem redu

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I ja sam se rasplakala

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabru mamu i bebicu ! Večeras ćete biti u mojoj molitvi....toliko mogu napraviti.....

Heli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Plavo oko samo hrabro dalje, bebica se bori a nedaj se ni ti. Molitve naše su s vama
    Želim ti svu sreću ovog svijeta

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Heli prvotno napisa Vidi poruku
    Plavo oko samo hrabro dalje, bebica se bori a nedaj se ni ti. Molitve naše su s vama
    Želim ti svu sreću ovog svijeta
    nemam što dodati,molimo za čudo

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam se rasplakala

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabru mamu i bebicu ! Večeras ćete biti u mojoj molitvi....toliko mogu napraviti.....
    samo mogu dodati da će biti u molitvama i večeras i sutra i nadalje... ne mogu si niti zamisliti koliko ovo mora biti teško proživljavati... šaljem velike zagrljaje za hrabru mamu i još hrabriju bebicu!

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

plavo oko teško je naći riječi utjehe! toliko si hrabra i požrtvovna da će te Bog dragi sigurno nagraditi, ako ne sada, drugi put... Bog ima za tebe sigurno neki plan. Želim ti svu sreću ovog svijeta!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

rasplakala sam se kad sam pročitala što proživljavate svi skupa i malo zlato i vas dvoje.
    bit ćete i u mojim molitvama draga, molit ću Boga da vam svim troma da snage.
    puno te grlim

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam se rasplakala

mogu ovo samo potpisati

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

plavo oko , bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i molitivi za vas i vaše meleno!!!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kako jwe tesko citati ovakve postove..plavo oko u mislima ste mi i u molitvama..
    Drzite se..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •