plavo oko;
pročitala sam, hvala na molitvama,hvala što ste sa mnom,hvala na podršci,![]()
plavo oko;
pročitala sam, hvala na molitvama,hvala što ste sa mnom,hvala na podršci,![]()
plavo oko, evo još malo vibrica i od mene za tebe i tvoju bebu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~![]()
svi smo mi plavo oko- mislima sa tobom drži se!
Plavo oko cekamo dobre vijesti.... Drzimo velike fige i molimo se za tebe
Plavo oko,
uz tvoju bebu i tebe smo.![]()
Ne razumijem, ako bebici nažalost nema spasa, zašto se agonija produžuje i riskira život trudnice?
Naravno da je ovo sve skupa pretužno i nimalo fer i da priželjkujemo da se dogodi čudo, ali...![]()
plavo oko, molimo za tebe i tvojega malenoga borca!
plavo oko, u mislima smo s tobom i tvojim malenim borcem![]()
Plavo oko, jako mi je žao što to prolazite. U mislima sam i molitvama s vama.
Plavo oko, sad pročitah tvoju priču. Ne znam što reći. Držite se!!! Šaljem ~~~~~~~~~~~ za najbolji ishod.
plavo oko molimo za tebe i tvog malog borca
držite se ~~~~~~~~~~~~~~~~
Plavo oko, molim Boga da ti da snage, i molim ga za čudo ~~~~~~~
Sonja29, mala Marija je prekrasna!![]()
.......
sad bila sestra s b.w.,srce nam i dalje kuca...
b.w. - baby watcher = spravica koja mjeri otkucaje srca.
plavo oko, držite se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~Budite snažni!
Plavo oko došla mi dr malinec,razgovarala sa mnom pola sata,nema uzv...s obzirom da meni stalno curi voda,dal lezím,il idem na wc,sigurno je nema,pričala mi poznatu priču,kak je tr.premala,da je proučavala slučajeve kao što je moj,u svijetu nema živo rođenog djeteta,kak se u 24tj razvijaju pluča,a bez vode,nema razvitka,jer ono vode kaj dijete pusti,to isteče van,oni ne mogu vidjet gdje je puknuče,a ni zakrpat vodenjak,samo me pratit da ne dobim upalu,il neku infekciju dolje,te kucajeve bebice,s obzirom da nema p.v.nit ne mogu vidjet funkcije djeteta,bubrege koji pune mjehur,itd,ne može vidjet težinu,spol,ništa,osim otkucaje srca, i na kraju,da budem spremna,jer ovo dijete neče bit živo rođeno,da je do sad fenomen kaj srčeko tak dugo kuca,neznam al sam sve rekla,srce mi se raspada,javim se
Posljednje uređivanje od Sonja29 : 22.11.2012. at 13:46
Ja ovo ne mogu ni čitati; ne mogu ni zamisliti kako se Ti, Plavo oko osjećaš
prestrašno...
želim ti svu snagu koju god možeš skupiti...i da nekako prebrodite ovu strahotu.
drž' se draga
lije pozdrav svima..nije me dugo bilo....želm svima novima puno sreće u trudnoćama i naravno plavom oku snage da to prebrodi.....strašno me to pogađa
Ma joj,kako tuzna prica,pretuzna..bome,ne mogu a da ne zaplacem..
Plavo oko zelim ti mnogo snage i hrabrosti da ovo sve sto se dogada prebrodis nekakako..
Drzi se
Plavo oko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
plavo oko, jednostavno nemam riječidrži se, uz tebe smo u mislima!
Plavo oko, nemam rijeci niti mogu zamisliti sta prozivljavas! Nek' ti dragi Bog da snage da ovo prebrodis...![]()
strašno
plavo oko drži se, nađi snage za svaki ishod![]()
Plavo oko....molim Boga da ti da snage....Ovo je prestrasno![]()
Plavo oko...nemam riječi utjehe...plakala sam cijelo vrijeme dok sam čitala! U mojim ste molitvama ti i tvoj mali borac....ovo je tužno i pretužno....nek ti Bog da snage za dalje...
plavo okou mojim ste mislima
ne mogu ni zamisliti strahotu koju prolazisnije fer, tako nesto se ne bi smjelo dogadjati....
Oh Palvo oko, prestrašno što prolazite ti i TM. Molim Boga da vam dadne snage!!!
Plavo oko, teško je naći bilo kakve riječi utjehe...![]()
23.11.
Isto, u 5 i 45,srceko je kucalo,na viziti niš novo,nek se držim dok srce kuca,i sad mi dali i za ujutro normabel uz antibiotik,do sad sam ga dobivala samo na večer,p.v.curka,al ne tak jako kak proslih dana,ima i malo sukrvice,a ja,? Ja sam dobro,jaka,snažna,držim se,dok je sa mnom
24.11.
dobro jutro,evo,danas smo ušli u 22tj,9 dan u bolnici,još jedno jutro je započelo pobjedom, b.w.i dalje nam srce kuca,uzv neče radit,jer kakti srce kuca,a meni i dalje voda curi,pa tak ne budu ništa vidli,osim otkucaja...i na kraju se svodi njihov odgovor da lezim,da mi voda ne odtiće,al meni tu niš jasno,i kad ležim,teče mi,točno osjetim kad blihne,ne daj bože kad kihnem,kak jučer na veče,kompresa bila puna..al ću i dalje bit jaka,ovo dijete se bori,hoče živjet,i ne želim odustat,tak dugo dok joj srce bije
od plavo oko
reci svima,da im hvala na vibricama,dale mi snagu,pozdravljam ih sve,grlim,ljubim...moja gabi još se rodila nije,al ima volju za život,svaki dan,jutro,popodne,radujem se bitu njenog srca,svaki dan je pobjeda
Drzite nam se vas dvoje hrabrih.... Mislimo na vas i molimo se!