Mury,S_iva jako mi je žao.Iskrena sućut.
...a tako sam se veselila lijepim vijestima kad sam jutros otvorila Rodu nakon dva dana pauze...
Mury,S_iva jako mi je žao.Iskrena sućut.
...a tako sam se veselila lijepim vijestima kad sam jutros otvorila Rodu nakon dva dana pauze...
Hope, drži se, zaista vjerujem da će sve biti u redu, mislimo na tebe![]()
Baš težak dan, a i početak godine...
Drage mame anđela, budite jake.
Hope, more biti dobro, drži se!!!
Mury, S_iva iskrena sućut
Hope,drži se. Šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kakve tužne vijesti
Držte se hrabre žene, želim vam da sa što manje patnje prebrodite ovo za vas teško razdoblje. Mislim na vas i virtualno grlim!
Hope, za vas![]()
ja nisam mogla naci sta je bilo sa carminom
i slazem se da je ova godina pocela grozno![]()
Ajme koliko tužnih vjesti....
Drage moje nek vam dragi Bog da snage i vjere u ove teške dane.
Jutros sam se molila za vas....
Mury... Grlim te.... bez riječi, u tuzi...
Mury grlim te... Budite jaki...
o jooooj![]()
nemam vise rijeci...
Mury, Siva, Carmina - cure žao mi je![]()
Hope ~~~~~~~~~~~~~!!
Mury draga jako mi je žao što prolaziš to što prolaziš...
tenutno ti je bolje, ali to je samo zavaravanje...još si u šoku...
ono teško tek dolazi...
vidjela sam da si na SD...i ja osobno imam jako ružna iskustva iz te bolnice...
svoje anđele sam tamo rodila...i nakon toga sam na par mjesta ovjde pisala o tome...
SD bolnica je možda prijatelj djece nakon rođenja, ali u slučaju kada se mora ležati na patologiji trudnoće to je horor...
njihova politika je da se pušta da se priroda sama pobrine za sve... e upravo zato i ja imam anđele u potpisu...
također već jako dugo nitko od njih ne radi serklažu...moje dvije prijateljice su izgubile dječicu upravo iz tog razloga (jedna tipka povremeno ovdje tj. tipkala je)
zato ako vam se desi da se počnete otvarati i trebati serklažu potražite dr. Blaića u Petrovoj, mojoj cimerici je napravio reserklažu (ponova serklaža jer je prvotini šav počeo popuštati)
i žena je izdržala s trojkama do 32 tt...danas imaju 2,5 godine i veliki su i zdravi dečkići
mislim na tebe i ako ti bude trebao razgovor javi se na PDF mame anđela...možeš i meni na PP
![]()
boxica, i sta nakon tvog posta trebaju mislit mame andjela koje nisu kod dr blajica, koji je meni za povisen secer rekao da je u redu i koji mi je odbio ponovit briseve jer su u 8.tjednu bili sterilni?
u ovim trenucima tuge mislim da o bolnicama ne trebamo ovdje raspravljati, svi rade najbolje sto mogu!
stvarno molim da iskustva o bolnicama ostavimo za neko drugo vrijeme
ja sam gore napisala da je dobar za serklažu i da jedino će on pokušati napraviti i reserklažu, nitko drugi!
za ostalo neznam jer nije bio moj gin
svatko od njih ima neku specijalizaciju, za ostalo su koma...
a apropo svakog ostalog doktora, jedni ga hvale drugi kude...meni je moj gin na SD bio najnemarniji kojeg sam ikad srela i obilježio mi je čitav život i unatoč tome su se opet ovdje bile našle neke koje su ga hvalile
pravila NEMA...nažalost trudnoće će ići onim tokom kako grah padne, a sve mi se samo možemo nadati da će završiti na najbolji mogući način
Boxica,znam da nemas lose namjere! Ali cu samo ponoviti da ja strucnijeg i ljubaznijeg osoblja kao na SD nisam nigdje vidjela.Na patologiji sam dobila hotelski smjestaj-apartman,a da nikome od osoblja nisam dala ni milku cokoladu,niti imam ikakve veze! Dok u Petrovoj kada sam imala VM trudnocu,su me vozali 24 sat,prepiruci se tko ce me operirati,jer su valjda cekali da im MM donese kovertu kako bi mi izvadili jajovod prije nego dodje do sepse...a sto se serklaze tice,bilo je kasno,jer je vodenjak kada sam dosla na hitnu vec izasao iz cerviksa bio u rodnici...Tuga je preogromna,ali uz onoliku ljubaznost i njeznost osoblja bilo je lakse podositi!
Cure drzite se vrijeme lijeci rane nije fer ali mora se krenuti dalje grlim vas sve
a joj,Mury-baš mi je jako žaoiskrena sućut
Mury, Carmina i s_iva u našim ste mislima
hope31 da izdržite što dulje ~~~~~~
draga moja, trenutno je najbitnije ono kako se ti osjećaš...
sve ostalo ćemo ostaviti po strani...
vidjela sam prije tvoj potpis i znam što si sve do sada prošla i stvano sam bila sretna sada jer sam se nadala da će ovaj put biti sve ok...
od srca ti želim da slijedeći put kada izađeš iz bolnice da to bude s punim rukama - jednim ili više malih slatkih smotuljaka...![]()
Evo da se i ja javim,pustaju me iz bolnice ctg je u redu nema trudova,beba je jako nisko okrenula je vec glavicu prema dolje pa strogo mirovanje i lijekovi i kontrola svakih 7 dana,jer jos uvijek prijeti prijevremeni porod nadam se da cemo sto duze skupa izdrzati.
Mury,s_iva,Carmina strasno mi je zao,neka vam dragi Bog da snage![]()
s_iva, carmina, Mury, žao mi je
hope31 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hope31 drago mi je da ti je bolje čuvaj sebe i bebicu i želim ti odda šta duže ostanete skupa!!!!!!!!!!!bit će sve u redu
![]()
hope u kojem si ti ono tjednu?
Drago mi je da se situacija malo smirila
hope, horizontala i ne mrdaj. nemoj sjediti jer je u tom položaju pritisak na cerviks najveći. i ne diraj trbuh - maženje trbuha može potaknuti kontrakcije. ja sam od 23tt i jela ležećki. ako primijetiš češće kontrakcije, odi u bolnicu - meni recimo oralno partusisten nije pomagao pa sam s 30tt završila na intravenoznoj tokolizi. i rodili smo se s 39tt - živi smo dokaz da sve može biti u redu čak i kad tegobe počnu tako rano... i slobodno rokni duplu dozu magnezija uz lijekove...
nisam shvatila iz postova - imaš li baš trudove ili se samo cerviks skratio? koliki je?
drage Mury, s_iva, ne prestajem misliti na vas... toliko mi je žao... žene drage, želim vam slonovsku snagu... držite se...
hope draga samo miruj i odti želim da izdržite što dulje
![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 18.03.2013. at 11:02
Hope draga....sve najbolje zelim...sada sto vise lezi....na bokovima....pokusaj da se ne naprezes....sve ce biti ok....Ti si dan ispred mene u terminu...ostacemo mi jos puno dana 2u1 ,nemoj da brines..Mnogo poljubaca saljem...
ajme meni draga moja mury![]()
![]()
ne mogu vjerovati, koja tuga
grlim te najjace i saljem poljupce draga moja
iva, strasno mi je zao
moja sucut cure moje drage
ovo je drfinitivno najcrnja godina u mom zivotu
Mury zao mi je, jako....![]()
s_iva, Carmina
hope sretno i da izdrzite sto duze!
hope želim ti sreću da ti i tvoja mrvica budete u komadu sve do termina! čuvaj se i neke te maze i paze pa da nam budete žive i zdrave! Sad malo više pričaj bebi, a malo manje mazi trbuh... sigurno i ona sama osjeti da je tako boljeDrži se i samo pozitivne misli i hrabro naprijed!
svim hrabrim roditeljima anđela želim puno snage za dalje... pretužno...![]()
mene je moja curka uplašila ovaj vikend jer ju nisam osjetila dan i pol, a inače ju osjetim svako malo... uglavnom, uhvatila me panika, no onda je ona odlučila smiriti mamu sa učestalim javljanjem...
Mame anđela![]()
hvala vam cure svima na podrsci,ipak je kod kuce druga prica samo da izdrzimo sto duze skupa.
Da draga evo ja stalno u horizontali prosecem do wc i do kuhinje to je sve,ne sjefim uopce samo lezim nadam se da cemo izdrzat dugo skupa.nemam ja trudove bila sam svaki dan na ctg-u a za cerviks pise ovako na otpusnom pismu cerviks1-2/3cl,vanjsko usce zatvoreno,fornixi ne boce.i nastavljam piti partusisten atenolol i normabel i kobtrola svakih 7 dana.
hope draga...pazi na sebe i bebicu i ~~~~~~~~~~~ da ostanete što duže zajedno.
Mury, carmina i s_iva...još jednom šaljem zagrljaje...ne mogu uopće pojmiti kroz što prolazite. Drž'te se nekako.
A ja ću samo ukratko javiti da smo danas obavili uzv i ipak nam stižu curka i dečko.
Mama i tata presretni...
Pusa svima
Hope draga drži se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
Bab prekrasnoza urednu trudnoću do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~