Mumasuper....sve je kak treba
sretno dalje
muma baš lijepe vijesti! ma znala sam da je sve ok
beilanina curka, ajde više van! mi ne želimo prije tebe, stoga hitro, hitro na ovaj svijet pa ćemo mi za vama!!!![]()
beilana, mislimo na tebe?
sta kaze mini moe?
legal, kako je
ostale curice, kako ide?
muma super , ma znala sam ja da je ok
mene samo nesto probada, svukuda, pa cudna bol leđa ili bubrega ne znam ni sama sad odozada sad sprijeda
kontam opet zasto bi me bubreg bolio ako je urin ok ili to nema veze ?
crvenkapice možda ja pušem i na hladno al ako te boli bubreg odi da ti vide..ja sam ignorirala dok nije prestao raditi, a onda je bio kuršlus,usađivanje stentova na živo, nesnosna bol, upala svega..a urin super
ivana žao mi je
Muma super da je sve OK meni se činilo da to ne bi trebalo biti ništa ali dobro je uvijek provjeriti.
Svim ostalim trudnicama želim mirne i uredne trudničke dane.
pozdrav curke evo da i ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ jednima da ostanu u komadu što dulje , a ovim drugima za brz i bezbolan porod hihihi
muma super za pregled sad si mirna, uživaj!!!
crvenkapice znam kako ti je i mene je u početku slano nešto negdje boluckalo i razmišljala sam kao i ti " a tko je rekao da je trudnoća uživanje" i dalje mislim takoal mislim da je tebi bol od trudnoće da su bubrezi sve bi te živo bolilo
pitanje za ove iskusnije trudnice, kako jako vaše bebe lupkaju????????ova moja je nekako puno jače, i puno živahnija bila s 22 nego s 24 tjedna, baš me malo brine. Javi se ona meni kad legnem al to je ono 1-2 lagana udarca i to je to, a prije je znala lupat svaki put kad legnem?????? Dali je moguće da je sad jednostavno neznam mirnija il da si je napravila više mjesta???
Mi brojimo punih 22 tjedna, lupka ovaj mali svako toliko, denii neznam kako bi trebalo biti kasnije, valjda će se javiti druge cure.
Denii,ja sam sad 30tt i moj frajer je jaaaako ziv i bas jako udara,od 22 tt bas intezivno i jako cesto..
Moj dragi pita jel to normalno da bas toliko se.mrda i cudi se koliko su jaki ti udarci..
Ali sve je to individualno i ne trebas se brinuti..
Od moje frendice mali je bio bas jako miran u trbuhu,rijetko bi se javljao,a da ga vidis sad- mali vragolan
Muma,drago mi je da je sve ok..uzivaj
Ostalim trudnicama pusaa
To su faze, ima mirnijih dana/tjedana, i živahnijih. Sve dok se miče i mrda nemaš što brinuti. (Ako te tješi - tako je i kod mene bilo.. kad sam ju počela osjećati bilo je češće nego koji tjedan kasnije).
Meni je doktor tek na zadnjem pregledu (sa 32. tjedna) naglasio da nadalje pomnije pratim pokrete, da ih mora dnevno biti u prosjeku minimalno u 10ak navrata...
hvala curke....ma stvarno ne bih da budem ona panična trudnica šta na svaki mig trči u doktora, al ono zabrineš se. negdje čitam ono 24 tjedna vaša beba lupa sve u 16 i bla bla,,,a negdje nema brojite pokrete tek polsje 32tj ( Kako je Moe rekla) uf. A evo danas bili neki radnici gospojica se sve u 16 miče, otišli ljudi ona ko buba mislim da ona mamu zezau petak smo na 4D pa ću bit mirnija!
Ako misliš da ćeš se osjećati bolje i mirnije nakon posjeta liječniku - nema razloga da ne odeš.
Moja ima fore u zadnje vrijeme:
kad se jako mrda - vidljivo na van - ako sam u društvu (kog zanima) kažem "pogle ovo" - i uperim prstom u mjesto gdje je već izvela nekoliko akrobacija u minuti - onda se umiri i ne bi se pomaknula - nema šanse;
ili kad joj otac navečer hoće dati 5 - ona ni mrdac, a prije toga hiperaktivna
za.ebantica i prije nego se rodila![]()
moekao da čitam za svoju gospođicu. kad ju hoćeš vidjet kak lupa ne da se i gotovo. tata 100 puta odustane od čekanja, a ona mudrica mirna ko buba. uh te tvrdoglavke, već tjeraju po svom
![]()
a u mene dvije takve, jedva ih ćaća ulovi, tj rijetko, mozda ga se boje, bar nekog
![]()
Ja više mislim da su željne pažnje očeva, jer su stalno s mamama, pa se zato umire i na taj način se maze![]()
Joj cure, tak vas je lijepo čitati!Uživajte u tim čarobnim pokretima! Ja jedva čekam.
cure, kao da svoje misli čitam... moja curka isto izvodi vratolomije kad sam sama ili kad mm ne gleda, a onda kad mu kažem da pogleda curka se smiri da ni ne znaš da je tu...
a što se tiče aktivnosti u raznim tjednima, moja curka je jedno vrijeme "pobjegla" malo više straga pa ju gotovo nisam niti osjetila par dana i to me zabrinulo, no onda mi je dr. na uzv rekla da je to zbog toga što se ona udobno smjestila iza i ne dolazi naprijed pa ju niti ne osjetim...Igrala se skrivača
![]()
Ja se mozda sutra javim sa nekim konkretnijim vjestima u vezi poroda. Sutra amnioskopija pa ce mi kasnije rec hocemo se malo pozuriti ili ne
dobro jutro!
obzirom da sad mogu mrdnuti iz kreveta jučer je bio dan peglanja robice. mene zato nije bilo.
beilana baš sam jučer mislila kako se curka možda rodila pa se uz malu kmečavicu ne stigneš javiti. želim vam da sve krene čim prije!
zubić gdje si nam ti? kako si? koliko ste još u bolnici, jel šta kažu?
beilana, sutra je tvoja curka s tobom, u naručju tvom.sretno i što brži porod!!!
beilana~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret u tvom životu!
![]()
sretno, beilana!
u kojem si rodilištu? totalno mi je čudno što krećete u 23h... s čim krećete? drip? gel? dijagnoza IUGR još stoji? uz manjak vode?
beilana draga sretno,da se uskoro mazis i grlis sa svojom princezom![]()
Da. Dijagnoza postoji. Krecem s gelom. Valjda zato u 23h. A meni je zelja bila rodit po noci![]()
beilanada se uskoro maziš sa svojom mirisnom ljepoticom ....
Beilana, sretnojoš malo i mazit ćeš se sa svojom malom mirišljavom princezom
![]()
Beilana, sretnojoš malo i mazit ćeš se sa svojom malom mirišljavom princezom
![]()
Beilana, zelim ti lak i brzi porod i naaajljepsi susret sa malom Hello Kitty!![]()
Beilana, sretno! Da sve prođe što brže i što lakše!
MalaMa, dobro sam! Kod kuće sam, sutra pregled na 35+2. Računam da će doktor konačno reći da i ja mogu početi sa kretanjem! Pisala sam neki rad, pa sam bila samo u tome. Zato se ne javljam. Ti si sad ušla u 37. tt! Još malo, pa i kod tebe slijedi susret sa princezom!
Beilana sretno....
Citam vas stalno ali evo da i ja prijavim svoju ranu trudnocu...na prvom uzv je pokazano 2 pravilne gestacijske,znaci gemini...sljedeci pregled 27.5 kad bi napunila 8 tjedana i tad cemo vidit kako napreduje trudnoca i vidit srca...ovo cekanje me izludi. .pazim se kolko mogu...ne radim nista tesko....
Svim curama koje ocekuju porod sretno i hrabro,razmisljajte samo o tome kako cete vidjet svoje zamotuljke a ne o boli.kad pocme bol znaci da je sve ubrzo gotovo. Bar je tako meni bilo u prvoj trudnoci.cim dodete na stol za radanje 2 sata produ ko 2 minute,stalno nesto.
One koje su hospitalizirane nek imate dobru ekipu ko ja sto sam imala,bilo nam je veselo u petrovoj.i brzo je proslo.
beilana,želim ti mirnu noć,da te ne boli puno i što brži susret s vašom dugo čekanom princezicom![]()
ajme beilana još malo i grliš svoju princezu
sretno i neka bude bezbolno i što brže gotovo,a onda maženje i ljubljenje!!!
puse!
beilanajooooooj sutra ćeš imat svoju princezu u naručju, da sve prođe što brže i bezbolnije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kako mi je lijepo čitat ove postove za beilanu, jedva čekam da nam se sutra javi!
zubic glavno da je sve ok. javi sutra situaciju. nas evo na 36+2. još tjedan nek izdrži pa ako baš hoće nek nam dođe.
Beilana,sretno!
Posljednje uređivanje od hrki : 10.05.2013. at 19:25