vatro puno tekućine, C vitamina, lactogyn
I mene boli jajnik s cistama, ali su mi rekli da je to normalno. Mene taj jajnik zapravo boli i probada još od transfera. Sad zadnjih par tjedana je lakše, ali ga znam osjetiti
To je zapravo cista žutog tijela, mislim da ona ne puca, nego se smanjuje kako žuto tijelo luči manje progesterona. Ali možda se varam...
Zima, meni je dr rekla da je dobro piti i čaj od brusnice, ja već imam u pripremi, čekam rezultate urinokulture. I puno tekućine općenito
Hvala cure, valjda kad posteljica preuzme funkciju, ce se cista smanjiti..
Zima puuno tekucine, brusnice, a dobit ces antibiotik.. Nek ta bestija
sti prije ode
Runa čestitke na maloj curici .... želim vam brz oporavak i da što prije šmugnete doma iz bolnice !
jutro komadi :kava: i niš za jest, nije mi muka al apetita nula, makar ne kužim kako mogu osjećati toliku glad a u isto vrijeme ne htjeti niš staviti u usta osim vode
pusa svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koje danas imaju preglede
Drage moje dame, često mislilm na vas, ali nikako da se javim... vidim, imamo poprilično pojačanje muškog spola! Stvarno za pravu momčad!
Nisam sad uspjela pohvatati sve detalje, no vidim da ste u zadnje vrijeme uživale u pregledima i gledanju svojih srećica! Predivno!
Ja sam konačno malo došla k sebi, a i moja curka... Još samo imamo obje malo krvave oči, ali to će proći... baš nam jučer pedijatar komentirao kako je porod očito bio težak kad smo obje tako završile sa krvavim očima... No, kad ju gledam, stvarno mogu reći da se isplatila svaka sekunda jer sada uživam sa svojim malim mišom
Šaljem vam puno pozdrava i ~~~~~~~~~~~~~~ da vaše mrve lijepo rastu i da brzo uživate u njihovim zagrlljajima, a ja odoh hraniti svoju srećicu! Čujemo se!
123beba šaljem puuuuuno pusa hrabroj mami i njenoj srećici! Sve će se posložiti. Uživaj sa svojom srećom!
linalena evo ja ću ponuditi slance - malo sam pretjerala i ispekla ih hrpetinu jučer, stvarno sam pretjerala pa navalite!
Bluebellica nam danas ima kontrolu, pa sretno draga! I užiiiivaj! I svim inkognitušama sretno također! Javite se!
Meni nista bas u usta ne ide.ni jucer ni danas, ali misim da bi mi ovaj mumin slanac dobro dosao.
123 beba samo vi uzivajte i mazite se..
E da, nocas sam sanjala da dojim deckica malog, a i neki dan sam sanjala da nosim u rukama deckica..ko zna sta nam je priroda podarila..samo da bude zdravo..
Pozz svima, i ocekujemo lijepe vijesti sa pregleda tko ide danas
Jutro curke....ja i moj mali pristajemo i na slance i na palacinke a na kraju dobro dodje i salica kave!!!
Muma i meni kad se moj mali prvi puta javio samo me zabrinuo jer nakon toga cekala sam dva dana da me se opet zazeli!
123beba uzivaj sa princezom!
ja sam svog malca skužila.. mislim da mu se ne sviđa kad sam u poluležećem položaju i prekrižim noge... kad se dugo ne javi, samo se tako namjestim i evo ga, tulum krene.
dok hodam ili je neka akcija ne javlja se....
jedva čekam 16h da vidim kako ti njegovi tulumi izgledaju na uzv i što to on zapravo radi![]()
Bluebella ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ples uhvaćen na ultrazvuku
Bluebella sretno na uzv i pozdravi mi doca
zeljkice, bravo za muskica
ja cu valjda popraviti prosjek, imam osjecaj da sam ja predodredjena za radjati curke, ljubi ih majka
iako, babe mi predvidjaju drugacije, al vidjet cemo, nek samo bude sve ok
123beba bas mi je zao sto ste se tako namucile
i moj drugi porod je bio takav, dva tjedna sam imala crne kolutove oko ociju, ono, prave podljeve, koma....
uzivajte i mazite se!
123beba uživajte sad,žao mi je šta ste se namučile ali kak sama kažeš kad nju vidiš sve brže prođe!
ostalim trudnicama puse i uživajte mi!
bluebela čekamo lijepe vijesti sa uza da čujemo kak tvoj frajer tulumari!
Bluebella onda kako izgleda tulum tvog malca????
evo nas s pregledamalac je naravno imao tulum i nije se baš dao niti mjeriti niti fotkati.... cijeli uzv je bio zezancija, jer sad nakon što je nalaz AC pokazao da je sve ok doktor ne treba baš toliko puno sve snimati i provjeravati. izmjerio ga je, pogledao srce i žile a ostatak vremena ga je pokušao uslikati, al svaki put kad bi kliknuo za sliku malac se pomaknuo pa imamo svega na cd-u
![]()
rekla sam odmah na početku doktoru da trebam novi avatar pa si je dao malo truda i evo... novi avatar je tu
moram ići na OGTT, ova mala mrcina ima već 448grama pa veli doktor da provjerim šećer u krvi
Ginger pozdravi su preneseni. Dr. R zna koja od njegovih pacijentica je Gingerpa sam se i ja predstavila sa svojim nadimkom, al mislim da je i to znao
![]()
Bravo Bluebella! Lijepe vijesti. Nek je mališan velik dečko. I avatarčić je super!![]()
ček ček jel to frajer podigao ruke na čelo??? vidim i uho i okice i usta i nosić![]()
Blue predivna fotkica, mogu si samo zamisliti kakav je osjećaj tek to gledati live, uživajteeeeeee
bluebeladivan je,tak je i moj držao ruke stalno na glavici ko da mu smeta fotkanje
![]()
Bluebella predivno, baš mi je drago da ste uživali na uzv-u![]()
Bluebella, avatar je predobar, a poza...ajme, boli glava, dosta tog slikanja! Hahaha....![]()
pratim iz prikrajka, avatari su
svima saljem pusu, pogotovo 123beba i milasova!
Hvala vam cure!
Jedva čekam da vidim forum sa pc-a jer na mobu ne vidim avatare... Sigurna sam da su prekrasni...
Evo, za dobro jutro serviram kavicu i kolače!![]()
123beba hvala na kavici i kolačima, kako je tvoja curica? Jel idete danas/sutra doma? čekamo i tvoj novi avatar
a gdje su nove trudničice? ajd komadi, pa nije tak grdo valjda
Dobro jutro drage moje![]()
Evo ja danas častim velikom čašom Cedevite od limuna s puno leda...![]()
![]()
Jutro! Krv izvadjena, urin dat, ali kazu da bi mogli utrici smetati za analizu..a sta da radim... Inace nije grdo, mucnine prisutne, ne znam sta bi jela, od svega mi je muka, a moram nesto jesti..
Ni ja jos nisam vidjela avatare a bas me znimaju..morat cu komp upalit..
Bluebella avatar je
Nama je na zadnjem uzv dr komentirao kako nam je sin fin i pristojan jer je taman zijevao i stavio rukicu preko usta, a par koji je bio prije nas na pregledu isto ceka pisonju ali je taj stalno kako je dr rekao "cackao jajca"
Moe nemam rijeci za mini Moe![]()
bluebella ma preslatko, joj koji frejerić.... jedva čekam ić na 4d da vidim svojeg pišonju! Predivan avatar,
za ulazak u 21tt
vatra i ja sam pod utrićima davala urin i rekli su da to nema nikakve veze , tako da ne brineš!
drage moje trudnice od danas sam dio vasega tima ali me ne bude bas cesto jer imam mucnine cijeli dan!
Dobrodošla snupi
a još čekam neke nove trudnice da se jave u klub
snupać, nek je uredno do kraja!
Mimi, meni se čini kao da je ovdje neko nepisano pravilo da se čeka srce, ha? Ili znaš već i za takve koje i dalje šute
Nisam bila na ovoj temi par dana pa sam propustila čestitati milasovoj8 i 123bebi na podmlatku
Drago mi je milasova da ti je nakon turbulentne trudnoće porod bio idealan...beba, što da ti kažem- i ja se bojim da će mi se krasna trudnoća osvetiti u vidu krvavih očiju na porodu![]()
snupima nek ti je i mucno! To ce proci, a onda milina
Argema neeema takvih koje i dalje sute, joook
I ne brigaj draga zbog odnosa trudnoca-porod, meni obje trudnoce koma, a porodi kako koji
Prvi, iako carski, mi je ostao u lijepom sjecanju, a drgi-vbac koooooma
Tako da, samo ti uzivaj i dalje!
Bluebella bravi za zivahnog muskica
Jedva cekam da vidim avatare kad se prikopcam na komp!
A zna doc tko sam ja jos od druge bebeprokljuvili me on i Patrik jos prije tri godine, he he
E, a meni ovaj tjedan zavrsava godisnjivracam se na kontinet di me ceka ambrozija
i kaos na poslu....
Ne znam koji vrag mi je to trebalo, mogla sam vec biti na bolovanju, ah....
Drage moje trudnice, evo da vas malo pozdravim i poželim svima lijepe trudnoće i bezbolne porode, uživajte sa svojim mišićima![]()
Baš je bilo prelijepo pripadati ovoj temi
Posebno mi je bilo drago pročitati za linalenu, prije dvije godine smo se pratile na Češkoj, kad sam se tek priključila i učila![]()
Friškim mamicama čestitke!!!!!
![]()
Posljednje uređivanje od sejla : 25.07.2013. at 13:49
Evo napokon sam na kompu, i avatari su vam stvarnoBlubella i Bubimitka jel to 4D slikano? bas se super vidi!!
Ali Mini Moe je stvarno kolačić mali slatki...uh prekrasna je...
Snupi dobrodošla, i nek što prije prođu te mučnine, znam kako ti je...
Mimi doci ce ona, polako.... i ja je cekam
Ginger a mogla si na bolovanje...![]()
Snupi cestitam na ulasku u klub....sretno do kraja,ja mucnine nisam imala ni dan pa ne kapim kako je to,ali neka sto prije prodju!
snupi dobrodošla! I nek mučnine brzo prođu!
vatra i ti imaš lijepi avatar! Da ne hvalimo samo Bluebellin![]()
Ma moj je bembo jos mali iako je na 6+5 bio velicine za 7+6 tako je dr napisao... Ovo u 4D stvarno super izgleda..imamo mi tu u Istri jednu privatnicu koja radi 4D uzv pa kad bembo naraste i mi cemo to isprobati..