Stranica 207 od 288 PrviPrvi ... 107157197205206207208209217257 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 10,301 do 10,350 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Drage moje kako raspolažete kilama
    Hmmm ja sam prije trudnoče imala 51kg a sada imam 58 znači udebljala sam se 7 kg a evo ulazim u 20tt. Dali je to previše, ne nisam debela sad mi kažu ljudi da izgledam normalno a prije t da sam bila mršava ( visina 159cm) strah me da nije previše kg. Šta vi mislite ? Kako vi stojite s kilama?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

corina imaš tamo cijeli topic trudnoća i debljanje pa pogledaj izvještaje...
    Znači Sanda nam je rodila čestitam
    Ja bila na pregledu i ništa novog danas smo 38 punih

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cestitam sandri na maloj princezi, medo je nasa rekorderka sa blizancima u trbuhu, Korina jako lijepo ime za bebicu!Mali mini i ti brojis jos sitno!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

corina ja sam na +3 u 15 tt io zadovoljna sam,u prvoj trudnoći sam u 24 tjednadobila 6 i dr bio prezadovoljan.A ti si sitnica i mislim da ti ni ne smeta da dobiješ malo više. ja sam na internetu našla neku tablicu,ali ono mi je nemoguće ispoštovati tako da ni ne gledam više
    a ja sam danas po prvi put u ovoj trudnoći nekako nemirna,osjećam neku uznemirenost,treperenje ili nešto slično valjda hormoni.Malo sam prošetala pa mi je bolje

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

i ja se trudim da ne jedem puno ali šta ću kad sam gladna, i to danas pogotovo! valjda me dr neće puno vikat!
    inaa i ja sam sva nemirna i baš treperim i još mi se puls ubrza sam od sebe,valjda je takvo vrime, koji dr te vodi?

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sanda čestitke!
    Medonija sretno i hrabro do finala!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jetro cure
    sandra cetitam i da uzivate u mazenju.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro komadi

Medonija drže tebe tvoje bebice u neizvjesnosti

koja kiša, nisam baš spavala od 3 negdje a sada bi, samo da mi je natjerat crijeva na suradnju - danas vaganje a ja valjda na +4

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutro!
    Medonija svaka cast tebi i curama

Linalena jel danas pregled? Meni sutra kombinirani..

I kod nas padalo i jaaako grmilo cijelu noc i borili se sa komarcima a jos je i struje nestalo, tako da isto negdje od 3 ne spavam, bit ce popodnevni odmor malo duzi..

Pozz

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jutro cure...a kavica da vas malo razbudi nakon neprospavane noći ?!
    I ja pratila grmljavinu, ali super mi je kad je malo friškije po noći, pa se sad barem stišćem sa mm. One vrućine kad se sav zaljepiš nisu mi baš po guštu!

Sretno danas na pregledima!

MIMI pa ti si nam slijedeća, valjda nas nećeš vući kao medonija, izgleda da je njenim curkama prije bilo vani previše toplo pa su se zadržale, a sad će bit dasi ga baš gode u maminoj buši!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

MIMI pa ti si nam slijedeća, valjda nas nećeš vući kao medonija, izgleda da je njenim curkama prije bilo vani previše toplo pa su se zadržale, a sad će bit dasi ga baš gode u maminoj buši!!![/QUOTE]

A po rasporedu bi Argente trebala biti prije mene njoj je 1.9. termin...
    Ajme što sam loše spavala probudila se u 4 ujutro pa do 6 nikako zaspat i onda nekako do 8

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jutro!

I ja lose spavala, tj nisam spavala
    I pun mi kufer kisurine, usrala nam spancirfest

medonija samo polako, sve ce to biti kad treba

MM i Argente ~~~~~~ za sto laksi porod

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

e točno tako željkica i kod mene,sve si opisala odlično.I ja sam pomislila da je od vremena,jutros kiša.Moj gin iz Mostara me vodi,i dobar mi je,jako je pažljiv,bar do sada,daleko mi do splita,planirala sam otići jednom na 4d uzv. A dr,poljak me zovne i ponekad nešto sugerira a moj gin prihvati.
    Posljednje uređivanje od inaa : 26.08.2013. at 09:56

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro!
    Mene jučer oprala neka deprica, ali zato sam danas ponovno super, unatoč ovom groznom vremenu.
    Sretno cure na pregledima danas! Uživajte i dođite nam s lijepim vijestima!
    Ja se naručila za 4d u srijedu Jedva čekam!

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cao curice. Tak vas je lijepo citati i prisjecati se lijepih trenutaka u T
    Mimi, ti si vec na kraju?? Ajme kak mi to brzo proslo
    Sanda cestitke na maloj Mariji.
    Medonija, pa kud vise? Ajme, citam te i NE vjerujem
    Tina29 kak si ti? Kolko jos brojis? Sanjala sam te jednu noc. Pricala si da mitis sestru kod ginekologa sa raguom od piletine ) i onda ides preko reda

Da se pohvalimo, moja djevojcica je vec 3 i pol mj. Spremamo krstitke pa sam vas samo dosla skicnuti

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

podmićivanje raguom od piletine šta sve nećemo sanjati (sestru Ivu ili Sandru???)...
    beilana pa krafnica je premedena.... fino papate, pajkite, igrate se???
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 26.08.2013. at 11:19

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

kod nas nije palo ni kap kiše vruće je i dalje i mislim da će past kupanac popodne!ja sam noćas isto loše spavala leđa me bole ludo,sutra idem na pregled pa ću pitat dr šta smin koristit da olakšam bol.
    inaa ja sam mislila da si iz st nešto sam pobrkala,ma glavno da si ti zadovoljna s dr!
    vatra sretno na kombiniranom i svim ostalim curama na pregledu danas!!!!!!

a šta se tiče debljanja jan emogu nikako da pazim pa noćas sam sanjala čevape kako su bili dobri!!!!!!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od željkica : 26.08.2013. at 11:28

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

upalio mi se desnmi krajnik, jedva gutam - pijem čaj s medom i limunom
    a kaj se kila tiče, možda da niš ne jedem prije pregleda jer će inače biti grozno kada je i ovak +4 puno za 12tt

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

linalena možeš stavit propolis ima u apoteci za kupit šta trudnice smiju koristit!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sta smijemo jesti med?

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jutro!
    Ja sam bas spavala ko beba, napokon nije vruce i fino kako je kisica padala...steta sto nas tu rano bude s toplomjerima...
    Da podnesem izvjesce: jutros 41 tt, obavili pregled, amnioskopiju, ctg, uzv: plodna voda jos uvijek cista i bistra, bebaci super zivahni i imamo veeeeliki napredak: otvorena za prst!
    na uzv sve uredno, Zlo mamino musko ima ca 3400g a Naopaka princeza ca 3700g
    Obzirom na napredak sto se tice otvaranja, ocekujemo susret s nasom djecicom u slijedeca 1-3 dana!
    ~~~~~~~~~ svima za danasnje preglede!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Medonija sretno i da sljedeci tvoj post bude kako se hvalis s bebicama
    Bas si dobrano izgurala

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Vatra zasto ne bi smjele med??? Ja sam prije ca mjesec dana imala virozu, izljecila se s puuuuno caja, teglica meda, par kg limuna ...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Medo bravo za otvaranje a možda to krene i brže

Cure ne znam da li gledate reality Guliana i Bill - ona je voditeljica a on prvi pobjednik onog realitija od Trumpa - prošli su nekoliko IVFa, minuse, hiperstimulaciju, pobačaj, rak dojke i jučer gledala epizodu gdje im je surogat rodila sinčića - baš mi je to bilo drago i tak sam plakala. Još mi je tako teško vjerovati da ću i ja doživjeti tu sreću

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

šta se to daje na našim programima ja sam to prije pratila kad smo imali HBO i te programe a sad više nemamo pa ne pratim, da njihov mali je rođen već pred godinu dana

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja imam maxtv, na 501 E! i 502 style

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    podmićivanje raguom od piletine šta sve nećemo sanjati (sestru Ivu ili Sandru???)...
    beilana pa krafnica je premedena.... fino papate, pajkite, igrate se???
    A cuj, ne znam ime. To smo se negde na placu nasle pa je pokazivala ragu i jurila kod gina

Igramo se, djevojka je veelika. U 3 i pol mj je dobila 5kg i 15cm. Onda ne moram odgovarati na ovo jel papa. Bas sam ljubi mislila na tebe. U cetvrtak sam bila u zg u areni al nekak mi se cini da nema vise "tvog" ducana

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ima draga Beilana i radila sam poslijepodne. šteta, baš mi iscmokala krafnicu

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Medo bravo za otvaranje a možda to krene i brže

Cure ne znam da li gledate reality Guliana i Bill - ona je voditeljica a on prvi pobjednik onog realitija od Trumpa - prošli su nekoliko IVFa, minuse, hiperstimulaciju, pobačaj, rak dojke i jučer gledala epizodu gdje im je surogat rodila sinčića - baš mi je to bilo drago i tak sam plakala. Još mi je tako teško vjerovati da ću i ja doživjeti tu sreću
    i ja sam to gledala i baš me dirnulo,valjda i hormoni pa i oči zasuzile

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Medonija sretno i da sljedeci tvoj post bude kako se hvalis s bebicama
    Bas si dobrano izgurala
    potpisujem!!!
    vidim da smo sve nekako loše spavale,mene kihanje probudilo u pola četiri i do osam nisam zaspala a u pola devet mi došli majstori,tak da sam umorna ko pes a cijeli dan nekaj štemaju,luda sam
    beilana baš si me nasmijala,ja sam ti dobro,sve teže i teže mi je ali ne žalim se,sve za bebonju,a imam još do 15.10. mjesec i nešto,začas če to proči i onda druga vrsta uživancije!!! ljubi svoju krafnicu nemoram ni pisati kolko je medena!
    sretno svima na pregledima i uživajte,pozz od mene i mog frajera!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

linalena, kako je prošao pregled, jesi gotova?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

evo me Vrci, malo se prije vratili pa prvo iznazivali bake/djedove

SVe je kak treba, moj bebo je već prava beba - vrti se, pomiče, maše rukicama. Ima prekrižene nogice, srčeko lupa, pupčana pulsira . Vejiki smo 5,5cm, ima i nosek i guzu, i prsteke. Kičmica se predivno vidi, pogotovo kada je s leđa. Dok kaže da već teško da ulovi sve u jednu lijepu fotku. Nije me niš špotal zbog kila osim da se pazim. Najvažnije nuhalni je 1,8 i sve OK, no ipak radimo amnio a sada nismo ni vadili krv za double, niti ćemo raditi triple. Bravo za doktoraŠ kod kojeg idem privatno i kaže zašto da plačate ako idete na amnio a i to ćemo ići u bolnicu a ne privatno. Sljedeća kontrola za 4 tjedna i nakon toga rani ACZ, mislim da je rekao u 17tt.

Ajme al vrijedilo je vidjeti i lice mm kada je ugledao bebeka

i da skinuo me s utrića ali dalje uzimati Duphostane 2×1 a umjesto folacina preporučio Elevit

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Lina bravo za bebača
    ja isto od 12 tt pijem Elevit kažu za njega da je najbolji i svi ga dr. preporučuju.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bravo za pregled i za slikice. Jel će to doći novi avatar ?
    Posljednje uređivanje od Vrci : 26.08.2013. at 18:31

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

super linalena,bravo za bebača.
    meni pregled tek za tjedan,u pon.A meni dr rekao da do kraja pijem folnu. baš mi to bilo čudno. Ja sam na fragminu,pa se bockam svaki dan.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

folna ti se inače uzima i zbog još nekih drugih problema koje pokazuju sve one pretrage koje se rade zbog sumnje na trombofiliju, a koja je tvoja dijagnoza?
    ja imam FV LEIDEN i na fraxiparinu sam, dobivam ga preko bolnice
    samo kao da sam dobila neku reakciju na jednom djelu na trbuhu, pa me čoha a onda se pojave bijeli plikovi u obliku kako sam se češkala (pa bude ko neki crvići) i sada smo malo prešli na noge

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni je rekla mpo da ona isto preferira cistu folnu do poroda.
    Al ima i elevit folnu u sebi

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

linalena u pravu si,ondje kod MTHFR je moj MPO dr napisao da mi je potreban pojačan unos folne,a dalje mi je naposao andol 100,jer on smatra da nema potrbe za fragminom ako su mi ona dva faktora u redu.Ali gin koji mi vodi trudnoću mi je rekao da s obzirom na sve što sam prošla on želi da uzimam fragmin,ne može naštetiti a možee koristiti.
    MTHFR heterozigot( CT ),PAI 1 4G/5G, ACE insercijsko-delecijski genotip(ID)

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Linalena za beba, velik je! Ko zna koliki je moj, sutra cemo vidjeti...

Elevit kod nas kosta 250 kn..i to mi je bio šok kad sam cula..tako da sam uzela Centravit ili centrum kako se vec zove...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Vatra gdje si ti? 250 kn je fakat puno

Ja plaćam oko 120, ovisno o ljekarni. Još kad gledam, to je samo za mjesec dana, malo pretjeruju s cijenom

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

linalena, za bebicu!!!!!!

cure jel vi imate pojačan iscjedak?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Vatrice čekamo danas tebe da poskakujemo

Meni sada još toliko pitanja izvire kaj jučer nisam pitala, od onog jer smijem larfat okolo, do koji su osjećaji dole normalni a koji nisu, ma hrpa pitanja al sve je to minorno i zaboravi se kada se gleda bebo. Isto me malo frka da mi ej skok s 6 utrogestana na 2 duphostana prenagli

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure stize
    vatra jel danas tvoj dan ?

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Hej dame!
    boss hvala na kavici!
    željkice sretno na pregledu. Ne zamaraj se kaj će reći gin za kile, samo uživaj gledajući svojeg miška I normalno je da imaš iscjedak, imam ga i ja, bijeli. To mi svaki put upiše u knjižicu i nikad ne spominje. A ja nisam ni pitala o tome jer mi je frendica rekla da ga je imala čitavu trudnoću.
    vatra sretno i tebi!!! Uživaj!
    linalena ponovno si budna tak rano, ccc
    Kiss svima!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Kod nas je isto 125 kuna elevit. Uz dopunsko sam diplacivala i sve vaginalete a trosila sam tri vrste jer se nisam mogla rjesuti gljivica. Uzv isto 200 kuna,sad su i pritoci pa je 300 i ode mojih 832 kune bolovanja.
    Srasna nam je drzava i politika.
    Sretno svima!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutro...mm i ja nismo culi ni jednu budilicu, dobro da se meni piski svako malo pa smo se sad probudili, ali ce ipak zakasniti na posao...

Linalena znam kako je to probuditis ponoci i nemozes zaspati...ne brini za utrogestan, nije nagli prekid.pitala sam ja mpo dr i rekao da se slobodno moze prekinuti.

Zeljkice zar i ti imas pregled danas? Ja nemam nikakav iscjedak, ali isto tako ga je frendica imala cijelu T i to je normalno.

Ja imam pregled u 12:10...
    Do onda se jos cujemo...

Pozz

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro :kava: i to sam zaboravila pita al mislim da ću za koji dan počet ujutro malo dozicu kavice. Krajnik je malo popustio ali ipak još moram piti puno tekućine. Ja sam bila negdje ne pol faxa kada sam na samom kraju ljetnog roka imala opaku gnojnu anginu, tempicu 41, groznicu, buncala sam i od tada mi se upale povremeno po jedan

znači danas imamo 3 pregleda Snupi, Vatra i Željkica - da Vam bude ko i meni jučer

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

jutro cure,kiša pada pa tako lijepo spavati,ne moram na posao jupiiiiiiiii
    željkice,vatra i snupi sretno,željkice pozdravi mi dr.a baš mi nedostaje
    hvala na kavici prihvatam objeručke i mažem med i margo za doručak mmmmm

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jutro curke,
    Ja sam sinoc bila na pregledu i sve je u redu, izgleda da ih je bilo dvoje jedan se prestao razvijati zato sam i brljavljenje imala a ovaj drugi je super, culi smo srce i sve je super, jako sam sretna i sad mirnija.
    Vidim da vi tu pričate o raznim nekim pretragama, kombinirani sta je to itd. ako mi možete reći kakve pretrage sve obavljate jer ja ne idem kod MPO doktora jer mi je daleko samo sam kod svoje ginicke.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Snupi, vatra, željkice ~~~~~~~~~~~
    Za lipe preglede i velike bebače

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •