jutro (ponovo)
pa krašekspress i kajzerica s mliječnim namazom
nakon prvog javljanja odo ja spavati, ali ma kakvi, pa sam opet ustala u dnevni čitati jedno pol sata, pa mi se prispalo - no opet niš, nešto sam napreskokcke spavala. Pas mi se uvalio u krevet, muž oduzeo bočni jastuk. A zagušljivo mi bilo grozno, ubiti će me ovaj začepljen nos. Mislim da idemo kupiti ovlaživač na struju, jer s obzirom na toplanu biti će samo još gore
I tako se vrtila do pol7 kada su mm i pesi ošli na nasip a ja se ustala stuškala, pospremila stan, proluftala sve dobro, zbrojila režije. Oni se lijepo vratili s novinama, toplim pecivima i već doručkovali. Sada malo domoriti pa nadoknaditi nespavanje.
Vatro bravo na mirovanju, hrabro dalje
A cure stalno prizivam u sjećenja zvuk srca mojeg djeteta, predivno nešt i pitanje da li znate od kada se može korisiti onaj kućni UZV i kaj mislite da li ćete ga korisiti?
Moja trudnoća je dosada super, osim ona mala sitna smeđarenja tamo skroz napočetku. Mučnine sam imala s time da su možda jedno tjedan dana bile jače, žgaravica i začepljen nos me jedino stalno prate. Sva ona pikanja znam osjetiti i tu i tamo a PMS bol nisam sada imala već jedno tjedan dana ak ne i više. Jedino kaj se debaljam, al ajd to moram sa sobom riješiti i paziti više. Injekcije hepraina mi već idu jako na živce, sve mi je draže da mi ih daje mm jer ja više ne bi mogla. Nije da boli, al kada znam da će me poslije svrbiti, peči, vjerojatno ostaviti bolnu kvrgu i osjetljivu kožu ruke se zatresu. Vjerujem i da će dalje ići ovako nekako, poteškoće ćemo prevaliti , neizvjesnost shvatiti kao normalnu a strah kao pozitivno isčekivanje s poštovanjem za dar koji smo dobili.
Tina29 kako si ti, jel si nam ti prva za roditi? Kak si mi bila divna na kavici i žao mi je što nismo mogle više razgovarati jer sam ja bila doista kratko
Bluebella a ti?
pusa svima
edit. LUC pa ti si prva kraljicasitno i bravo za sex kažu da je odličan način za početi proces otvaranja