Stranica 232 od 288 PrviPrvi ... 132182222230231232233234242282 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 11,551 do 11,600 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dobro jutro cure
    luc sada uzivajte i mazite se i nek cura naraste velika.
    linalena nisu vjetrovi vec bebica se javlja
    ja imam osjecaj da su mi se bebice juce pretumbale neznam kako drugacije da se izjanim, tj da je veliki otisao skroz desno a da je mala se na lijevo pomjerila, neznam jel to moguce al imam takav osjecaj odjednom mi se i stomak deformisao.i kad pipnem donji dio stomaka imam osjecaj da je prazan a gore da je sve napunjeno , e sad neznam jel to moj subjektivni osjecaj ili se oni stvarno tako pomjerili.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj tina29 prvotno napisa Vidi poruku
    čestitke od srca na curki,sad uživajte!
    butterfly kakvu si sobicu kupila? ja imam od tamo prematalicu i kinderbet
    mi smo kupili sobu panda. Krevetic,previjaliste sa ladicama i garderobni ormar. Jos je zapakirana,sad farbamo nasu sobu da mozemo dio ubacit unutra.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro po drugi put prijateljice moje

Boss pa ja milsim da se oni itekako okreću, pa onda i izmjenjuju još sada dok imaju mjesta. A kaj se tiče podizanja, i to je tako zar ne? Maternica se izdigne iz zdjelice i ponovo se spusti tek prije poroda

Ha i kaj mislite, ono kaj sam gore napisala, jer je to bila BH kontrakcija?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jutro cure a kavica ili da konkretnije nazdravimo za luc?

Ja nocas spavala kao beba
    Bluebella ja osjetim nesto skroz nisko u zdjelici,neznam dali se mali okrenuo lijepo sa glavicom dolje ili je jos na zadak. Neznam kako bi prepoznala to stucanje ali jedino sto u toku dana osim kojeg udarca ,nisko nisko osjetim kao neke titraje. I ja sam cula da su oni u toj fazi da piju plodnu vodu pa dolazi do stucanja ali to nije nista lose.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

o bubači mali, i to sa štucanjem je uredu
    jedino kaj ja ne mogu vjerovati da se to tako osjeti, kroz sve "slojeve izolacije"

ja sam inače pri rođenju i mala problema (uz hrpu drugih) i s tim nekim dijelom koji razgraničava jednjak od dušnika i omogućeju bebi da paralelno cica i diše. pa sam se stalno zagrcavala, štucala, plavila samo me trebalo malo dignuti za nogu i tuknuti po guzi, a zamislite scenu jer sam imala oko dve kile kada sam došla doma a rođena s 1,2kg. I dan danas se mama ukoči kada se zahliknem, a to se desi skoro svaki put kada jedem ili pijem a da ne sjedim; a od štucanje me sve boli

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jutro!!!! Hvala na kavici

Linalena vidjet ces, tocno ces znati da je to stucanje, sitni trzaji koji traju jedno vrijeme bas onako ritmicno kao i mi kad stucamo

Odoh se i ja sad "upristojiti" za pregled, ogledalo u ruke i udri
    Idemo vidjeti koliko nam je bebica narasla od zadnjeg pregleda, jedva cekam

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bluebella ~~~~~~~~~~~~~~~ za sigurnu ruku

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro cure!
    linalena ja mislim da ti je još rano za bh, vidjet ćeš da li će biti toga još a do tad, ne brini
    Sretno cure s pregledima!
    Ja pokušavam riješiti svoju situaciju i sve sam više u komi zbog nekih stvari koje sam saznala od jednog vrhunskog ginekologa, ali neću o tome, dosta je već mene ovdje da se jadam. Ajmo malo vedrine danas s lijepim vijestima o bebicama

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Lina,ja sam imala jedno takvo stezanje prije tjedan-dva,i nije se vise ponavljalo. Bas me bilo prepalo...

A kad se uopce beba digne? Moja je na 19tt jos dolje kod stidne kosti, kaze dr da je to sve ok
    Posljednje uređivanje od Vrci : 27.09.2013. at 08:51

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

vrci moja je jedna vec u 16 tt otisla iznad pupka a druga ostala dole, a u 14 tt obe bile dole.
    linalena i ja imam takve grceve jednom u tri dana al meni to normalno cim uhvati ja se okrenem i smiri se.
    muma nadam se da je sva ta briga bez potrebe i slobodno se izjadaj ovdje tu smo da se jadamo jedna drugoj izmedju ostalog .

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Dobro jutro svima, evo mene u 9h otvorila oči, baš ga lijepo spavam u zadnje vrijeme, treba iskoristiti ovo, kad buša još naraste sumnjam da ću ovak

marija čestitke na curici i lijepom porodu!!!

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Linalena-znam da nas ima puno s terminom poroda u 3mj.,neki dan si i ti tu na ovoj temi složila mini listu Na onoj temi o terminu poroda sam već pisala i u prvoj trudnoći. A i sad ću-kad stignem na pola puta
    Što se kose tiče-vidi moj avatar. Moja curka je rođena s guuustom,velikom crnom kosom i ni vlas joj nije otpala,samo je nastavila rasti. Jedina izmjena-posvjetlila je malo. Mučnine sam imala (imam ih i sad),žgaravicu nisam. Kod nas kažu da beba ima veliku kosu ukoliko te muči žgaravica (nisam imala pojma o tome,dokle nisam ródila,pa mi je u početku bilo čudno kad su me pitali za žgaravicu).
    Sretno danas na pregledima. Uživajte u druženju s bebicama

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hej lovekd, ma ja ate nekako zaboravila, vidla poslije da si ti već na listi
    a ovo za kosu meni mama stalno trubi, a viditi ćemo
    no ak je beba na roditelje moje dijete neće imati kose do druge godine

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moja mama je imala užasnu žgaravicu, ja dugo nisam imala poštenu kosu

Ništa ja ne vjerujem tim pričama, pa kako bi naš želudac znao jel beba ima kosu? Toliko sam tih priča već čula da mi je već dosta... iako meni svi po njima kažu da je dečko. Ah

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro, ja sam noćas baš loše spavla bolila leđa i mislim da me opet bubreg počeo zezat,baš me jako bolia noćas išla sam na wc bar 4 puta.
    Sretno danas na pregledima!!!
    Muma nemoj toliko strahovat opusti se i miruj malo više i sve će bit uredu,jesi našla kojeg privatnog gin?

i mene zanima kako prepoznat štucanje?ja nekad u lijevom dijelu trbuha osjetim neke titraje a dr kaže da je beba desno.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kad krene stucati odmah cete prepoznati. Osjeti se ritmicno poskakivanje na dijelu trbuha gdje je glava, otprilike svakih desetak sekundi osjeti se kao neko kucanje (tak nekako). Slatko je to osjetiti, ali bas mi je jucer bilo zao miša malog...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

željkica idem prvo kod frenda ginekologa "sažeti" sve te informcije, vidjeti što mogu napraviti. Ovaj ginekolog s kojim sam se čula kaže da trebam naći uzrok tim kontrakcijama, da je bezveze samo piti te lijekove, uvijek je u pitanju neka infekcija, on preporuča briseve, urinokulturu, crp....itd. A to ne mogu dobiti od svoje ginekologice, ne da mi.
    Kod štucanja osjetiš ritmično podrhtavanje maternice...a možeš osjetiti i kao da ti pulsira tamo dolje
    Žgaravica? Ne znam kak to izgleda, i baš mi je drago! Nadam se da ni neću saznati.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure, citat cu vas kad dodjem doma.. Idem doma sa nekom dozom straha jer opet curkam ali par kapi, naravno svjeze..napokon me pregledala moja dr. Koja je vidjela da je uzrok krvarenja placenta previa, i kaze, da je na rubu usca i da bi to trebalo kako maternica raste, tako se posteljica dignuti, kontrola za 15 dana do onda strogo lezanje..sta reci.. Sok za sokom.. Javim se kasnije...
    Puse

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Kako ste mi danas mene boli donji dio leđa inače sve pet idući tjedan na pregled uzv jedva čekam ,,,

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Vatra moja mirovanje i puno strpljenja

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Muma, nemoj paničariti - garantiram ti da uzrok kontrakcija ne mora biti infekcija. uopće ne mora biti konkretnog uzroka - neke su maternice jednostavno osjetljivije, a i neke žene osjete kontrakcije koje druge ne bi ni primijetile. ako ti dr ne da uputnicu, odi privatno izvaditi crp (mada ni on ne mora pokazati upalu ako je prisutna, ali uglavnom ipak pokaže. i crp kod trudnica može biti do 15). a i da budem iskrena, 15-ak kontrakcija dnevno u tom stupnju trudnoće nije ništa strašno. piješ li Mg? možeš i 3 dnevno slobodno popiti.

što se žgaravice i kose tiče, moja se rodila kao trolica - imala je guuustu, dugu kosu, a ja nikada nisam imala žgaravicu. bapske priče.

luc, čestitam! uživajte!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

vatra, doma samo ležanje i do wc-a. Baš mi mama pričala za ženu iz susjednog mjesta, nisu ju htjeli pustiti doma, isto tako u bolnici morala čuvati trudnoću. Namolila ih je, ali strogo leži. Ipak je beba najbitnija
    A i posteljica će se uskoro dignuti pa bude lakše

Ja ne znam da li imam priviđenja, ali kao da mi se trbuh čini težim nego prije

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj nov@ prvotno napisa Vidi poruku
    još jedna vrsta plašenja trudnica... pa nitko ne ide svaki dan na uzv i nitko ne ide bespotrebno.
    ja sam od 7tt do 15tt imala uzv svaki tjedan, ne iz hira, nego zato što je bilo potrebno zbog krvarenja, bili su kratkotrajni i nužni!
    pusti se tih članaka, i zrak koji dišemo je zagađen pa ga dišemo!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    j
    ja sam od 7tt do 15tt imala uzv svaki tjedan, ne iz hira, nego zato što je bilo potrebno zbog krvarenja, bili su kratkotrajni i nužni!
    ne zelim da ovo shvatis kao provokaciju, ali moram pitati - zasto mislis da su ti pregledi bili nuzni, tj. sto je njima promijenjeno, osim sto si smirila sebe?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Koliko sam ja nešto čitala, 2d nisu tako štetni. Štetniji su 3d/4d, jer oni baš puštaju neke vibracije - valjda ste to osjetile, i onda to može smetati bebi. Moja je za vrijeme 4d baš digla ruke uz glavu, očito je smetalo. Oba puta kad smo to radili, srećom brzo je bilo ugašeno. A na 2d je rukice imala svakako

Mislim, možda ja umišljam, ali sigurno i oni osjete, kad sam ja osjetila to "zujanje" što li je već. Na 2d tog nema
    Posljednje uređivanje od Vrci : 27.09.2013. at 13:15

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    ne zelim da ovo shvatis kao provokaciju, ali moram pitati - zasto mislis da su ti pregledi bili nuzni, tj. sto je njima promijenjeno, osim sto si smirila sebe?
    bili su nužni iz razloga što su se hematomi širili i tri puta sam obilno prokrvarila.
    i samim time što sam smirla sebe je puno u situaciji u kojoj sam bila.
    ne vjerujem u razne teorije zavjere i slično čime smo svaki dan bombardirani, tak mi je i ovaj podatak svaki dan neki novi izum i za koju godinu to ne valja itd itd...
    nebitno... svak nek radi po svojoj volji i u dogovoru s doktorom. nema smisla svoje stavove nametati drugome.
    ako netko ne želi na uzv ok, nek odbije.... mislim da te niti jedan doktor ne može natjerati na uzv ako ne želiš!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Naletjela sam i ja na taj članak, po meni bezveze, još da se i s time zamaram, pa uzv je danas najnormalnija stvar. Da mi je znati koji je to postotak beba kojima je uzv prouzročio takvu štetu
    vatra doma u krevetac, podići će se posteljica. Drži se draga!
    frka pijem magnezij. Tražila sam koliko je kontrakcija normalno ali nisam nigdje našla. Ginekologica je ostala šokirana nad tih mojih 15 komada Ali eto, danas po prvi put od kad ih imam, samo jedna jedina! Valjda te tablete djeluju.
    Dovoljno sam se živcirala, dosegla sam svoju gornju granicu, boli me glava i sad je d-o-s-t-a. (uvijek tak funkcioniram, blažena ta moja gornja granica kad je dosegnem ) Kaj obavim obavim, za ostalo kak bude bit će. A bit će sve ok!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Da se i ja malo pohvalim. Bila danas na pregledu i moja mala princeza ima oko 620gr. trudna 24+2tt

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

bili su nužni iz razloga što su se hematomi širili i tri puta sam obilno prokrvarila.
    i samim time što sam smirla sebe je puno u situaciji u kojoj sam bila.
    ne vjerujem u razne teorije zavjere i slično čime smo svaki dan bombardirani, tak mi je i ovaj podatak svaki dan neki novi izum i za koju godinu to ne valja itd itd...
    nebitno... svak nek radi po svojoj volji i u dogovoru s doktorom. nema smisla svoje stavove nametati drugome.
    ako netko ne želi na uzv ok, nek odbije.... mislim da te niti jedan doktor ne može natjerati na uzv ako ne želiš!
    potpuno se slazem, samo je dobro imati informacije s obiju strana.
    htjela sam samo reci da ne vidim sto bi se promijenilo da nisi isla na UZV, osim sto ne bi znala tocan uzrok krvarenja i bila bi puno puno losije psihicki (sto nikako nije zanemarivo). ali terapija bi bila ista, pretpostavljam?
    naglasavam, ovo nisu moji stavovi, nego glasna razmisljanja.

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Istina je da bude uvjek argumenata za i protiv u vezi UZV. Ja osobno nebi UZV mijenjala za nikakvog ˝iskusnog ginekologa˝, od početka trudnoće kad sve strepimo kad će više taj pregled pa do kad vidiš bebicu kako pliva u maminoj bušici.
    Kad je trudnoća uredna i kad osječaš bebu, lakše je čekati od pregleda do pregleda,a kod komplikacija....valjda je samoj mami i 1 UZV na tjedan premalo.....

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Da nisam isla na uzv vjerojatno bi mislila da sam imala spontani, jer nakon prvog krvarenja je bilo "mirno" bez krvi i bilo kakvih simptima. Na slijedecem uzv se vidjelo da su se hematomi prosirili i tako smo prilagodili pretrage za zgrusnjavanje krvi i uveli terapiju heparinom... onda je slijedilo opet krvarenje i tak tjednima igra zivaca.
    Lako je sad kad imam trbuh "do zuba" biti pametan, al u tim trenucima nije mi bas bilo do zezancije, a psihicko stanje nakon uzv je neusporedivo onom prije uzv.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Da nisam isla na uzv vjerojatno bi mislila da sam imala spontani, jer nakon prvog krvarenja je bilo "mirno" bez krvi i bilo kakvih simptima. Na slijedecem uzv se vidjelo da su se hematomi prosirili i tako smo prilagodili pretrage za zgrusnjavanje krvi i uveli terapiju heparinom... onda je slijedilo opet krvarenje i tak tjednima igra zivaca.
    Lako je sad kad imam trbuh "do zuba" biti pametan, al u tim trenucima nije mi bas bilo do zezancije, a psihicko stanje nakon uzv je neusporedivo onom prije uzv.
    e, ovo s heparinom ima smisla. thnx.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

meni je ovo glupost ja idem svakih 15 dana na uz i nista im ne fali , a da proba jednom da ih opipa rukom pitanje kako bi se zavrsilo s obzirom da bris nemogu uzeti da ne prokrvarim. a sa druge strane i samom dr je mnogo lakse kad pogleda na uz i vidi da krvarenje nije iz placente .

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja bih svoj kućni uzv pa da se ne igramo samo pokvarenog telefona preko buše, nego da se gledamo ko ljudi kad pričamo

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo da se i ja javim, mene su hospitalizirali posto imam trudove i otvorena sam dva prsta
    Da moj ginic nema od nedavno ctg ne bi ni znala.. Sad primam Parstutisten (ne znam tocan naziv)....
    Uglavnom trudovi za porod, a ja ih ne osjetim
    Drzite fige da izguramo baaaarem jos tjedan danazzzx

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

bubimitka nadam se da ce se smiriti , a iako se ne smiri ne brini vec si dosta presla da mu ne moze biti nista ni da ranije izadje .

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    e, ovo s heparinom ima smisla. thnx.
    prvo heparin 5000, pa heparin 2500, pa mirkomicin jer su se stvorili ugrušci i morali smo nekako spriječiti stvaranje bakterija, utrogestan pod obavezno, injekcije Proluton Depot 250mg svaki drugi dan... svakavih kombinacija je bilo. kad sam jednom drugom ginekologu pokazala slike sa svojih uzv čudio se da je trudnoća sa slika opstala.
    tak da meni je taj uzv bio itekako potreban i spasonosan, a pošto trudnoću vodim privatno nije baš da sam htjela bzvz plaćati svaki tjedan 250kn koliko dođe uzv.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ajme Bubimitka, i ja se žalim, sram me bilo Ja sam se u ovoj svojoj histeričnoj fazi svega načitala, uvjerena sam da ćete izdržati i više od tjedan dana. A i ako bebica dođe ranije, bit će sve ok. Drži se draga!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bubi samo ti lezi i miruj i čuvaj se.... bebica i da se rodi je dovoljno jaka,,, a ja ti šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da izdržiš barem još koji tjedan pa i do termina

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo jedan puno ljepši link http://www.magazin.ba/video/nazvali-...deo-24285.html
    video je

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bubimitka bit ce sve ok. Sad si pod strogim nadzorom i beba mora slusati. Lijepo miruj.
    Nekko sam preskocila,u kojem si tjednu?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, citat cu vas kad dodjem doma.. Idem doma sa nekom dozom straha jer opet curkam ali par kapi, naravno svjeze..napokon me pregledala moja dr. Koja je vidjela da je uzrok krvarenja placenta previa, i kaze, da je na rubu usca i da bi to trebalo kako maternica raste, tako se posteljica dignuti, kontrola za 15 dana do onda strogo lezanje..sta reci.. Sok za sokom.. Javim se kasnije...
    Puse
    Vatra vjerujem da je šok.. Ali ti si hrabrica i možeš sve to podnjeti i izdržati
    Molim te odmaraj i javljaj nam svježe i dobre vijesti

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bubimitka, bit će sve super, izdržat ćete. Sad malo lijekova, mirovanja i evo tebe u terminu

butterfly, bubimitka je 34+2

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

cure moje evo mene!
    vatra bez ikakvih hodanja molim lijepo,wc i krevet,izdržat češ ti to!
    bubimitka držim fige da izdržite još koji tjedan i da sve bude u najboljem redu,velike puse! a u kojoj si bolnici?
    ja idem u ponedjeljak u bolnicu radi nadzora i poroda na carski,doktorica rekla da bi ona rađe da sam ja u bolnici nego da me doma primi,a i da se njoj čini da je beba veča nego je procjenjena na zadnjem uzv,da sam sitna i uska,a on na zadak i da nebi to podnjela,tako da i ja u bolnicu,pitala m dal bi več danas ostala ali onda smo ipak rekle u pon.javljat ču vam se preko moba sa novostima,drago mi je da je tak odlučeno bar ču biti mirnija! sad imam vikend da se polako još spremim i psihički a i još neke stvari,mislim ipak treba napraviti popis ko če kaj radit dok mene ne bude
    muma samo polako,smiri se i odi kod tog doktora da on vidi u čem je stvar bit češ bolje i mirnija!!!
    odoh si po uputnicu,cure uživajte!!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Vrci tnx.
    Ajde jos jedan tjedan barem bilo bi ok. Ja nekako stalno imam filing da bi i ja mogla tako oko 35tt. Neznam zasto,ali neki osjecaj je tu!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Bubimirka ~~~~~~~~~~~~~

Vatra sad polako doma miruj~~~~~~~~~~~~~

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bubimitka, držimo ti fige da čim duže izdržite 2u1 ~~~~~~~~~~~~~
    Vatra draga moja, drži se, ma proći će i to!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

cure evo da vas pozdravim i pusnem kad uhvatim vremena
    svim curama pred porod punooooo sreće želim da sve prođe što manje bolno i stresno i naravno što kraće,
    a ostalim curama koje još čekaju svoje smotuljčiće da sve bude školski mirno i dalje!

Mi smo nenaspavani i umorni, odrađujemo podoje i nosanje skoro pa cijelu noć, spavamo po par sati, ako i to, i eto guramo....
    polako se debljamo jer smo bili baš kao što pjeva moja Marijeta - Grga čvarak, tanak ko suvarak
    jučer smo imali oko 3300 gr

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tnx cure..
    Tina ja sam u Osijeku
    Sretno i tebi.....

Hvala bogu pa smo isli na redovnu kontrolu pa cemo probati malo odgoditi porod inace tko zna kak bi bilo...
    Kaze sestra trudovi su na 100, ok pitam ja nju a koliki su za porod, na to mi odgovori pa toliki... Ne mogu vjerovati da ih nisam osjetila
    Da, danas smo 34+2, cilj je do barem 35 tt izgurati...
    Cure moje, ja sam u soku, jos ne vjerujem da je to to....
    I tako me nervira sto nisam obavila zadnje pripreme nego sad delegiram okolo

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •