Stranica 250 od 288 PrviPrvi ... 150200240248249250251252260 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 12,451 do 12,500 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

muma draga bravo za pregled

Mi smo naručili kolica,ajme jedva čekam da dođu...ehh gledam ih več 8 godina.

A za krevetić i komodu ne mogu se odlučiti ima tako ljepih u Adaxa da ni sama ne znam šta bi.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Muma super za bebu... jel ce te mozda pustiti doma?

Hvala na savjetu... a i ja moram u pon vaditi krv opet. U 11.mj bih trebala kod endicke,pa petrova i krv (rh- sam)... vidjet cu kako bude islo sve to

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Joj cure, sumnjam da ćemo tak skoro doma. Ona ne voli puštati prije 34tt. Čula sam od druge doktorice da je tak odredila i meni ostanak ovdje, a i sve cure ovdje pričaju isto. Nema veze, poslije toga ćemo uživati doma do poroda Sad čekamo vaginalac idući tjedan. (doduše, ja bi voljela biti doma za ročkas, na 33+1, pošto smo mužev "proslavili" jučer ovdje)
    Mi smo danas dobili od djeda i bake bijelu drvenu ljuljačku za sobu (to smo htjeli, s meeeekanim jastučićima, da se zavalimo i cikimo), jastuk za dojenje i još neko iznenađenje. A tatica ide poslije po komodicu

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Muma bravo za bebicu, baš mi je drago i lijepo je cuti dobre vijesti, uvijek veselu.
    Mene ledja bole za poludit po noci, u biti trtica, kad se ujutro probudim jedva se dignem, valjda je to sve normalno, sad sam malo otisla do frizera da se malo uredim nisam odavno bila kako sam bila za nista od mucnina.
    Pozdrav curke

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Evo i mene...
    Muma za bebaca!!! Samo da tako nastavi...
    Moj izvjestaj: nocas imala nocne more od onog sta sam citala o plodnoj vodi, glupaca, i od nocas imam kontrakcije..za cure koje pitaju moje kontrakcije pocinju nisko u trbuhu i sire se u ledja i bolne su...i naravno bilo je krvi..medjutim kroz dan nema krvi, ali ima kao sluzavi iscjedak onako smeđkasti, ali bas sluzavi, onako visi dok sjedim(sori na opisu), sestra kaze da je to normalno a meni je novo pa.... I to je to... Molim Boga da prestanu te kontrakcije i da se sve stabilizira... Joooj...

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

vatra dobices po glavi ako budes opet isla po takvim temama , citaj veselije teme a ne to cime opterecujes mozak
    muma nek je bebac dobro a mozda te i puste do 33 tt da kuci slavite rodjendan.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Cure moje, puse šaljem
    vatra a da ti pogledaš koji crtić prije spavanja?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

muma, u kojoj si ti bolnici? To nisam pohvatala...

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Uf kolko sam u zaostatku, nisam bila skoro 2 dana na forumu, budem imala kaj čitati
    muma super za velikog bebača, samo ti javljaj lijepe vijesti nadalje
    vrci terminušo moja, vidim i ti si rh -, kad ponavljamo tu pretragu? oko 28tt ili prije? moram podsjetiti svoju gin, pošto voli zaboravljati bitne stvari

Kak podnosite ovo vrijeme vani? Neznam dal je proljeće ili jesen. Meni je koma, boli glava, teško dišem, noge bole, po noći grčevi....uf...

Mi bili sad na izvanrednom UZV, bila sam zabrinuta pošto me curka ignorirala danima, jedva da se javila jednom na dan i to nešto jedva osjetno, a inače lupa na sve strane.
    Curica je super, sve mjere, protoci, frekvencije u najboljem redu, i da..teški smo već 660gr i imamo kako kaže dr. duge noge (ne čudi me)
    Izgleda da je bila samo malo lijena...eto...sva sreća, sve je ok

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vrci
    nov@ bravo za curu, bit će visoka na mamu. Ali znaš, ne mora ti razvaliti bubrege svaki dan
    Baš sam danas bila na uzv s jednom curom koja nosi mpo blizance iz 8. pokušaja, curku i dečka...sutra ide na inducirani

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nemam pojma kad ponavljamo, trenutno me to ne brine imat cu jos pregleda do tad,pa cu valjda sazbati

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Muma za malca
    rekoh ti da se ne brines previse
    nadam se da cete uskoro doma
    cekaj, s blizancima ce ju inducurati? aaaaaa, bezim ja u ck!!!!

Vatrice ~~~~~~~~~ da se sve sto prije stabilizira

Ja u pripremama za rodjendane svojih curki, pa ne stignem prevec tipkati...

Pusa svima

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro komadi, mali i veliki, plavi i crni

nakon jučerašnjeg dana noćas sam se baš naspavala, jedino kaj me navečer jako neugodno pikalo u desnoj preponi - svašta mi je padalo na pamet a kada me počela boliti i stidna kost, koliko god sve skupa bilo bolnije znala sam da se samo radi o širenju. Ionako mi se čini da mi se bebica i malo na desnu stranu pomakla. Još uvijek strpljivo čekamo prvi udarac

za ručak ću se danas počastiti lososom i blitvom, mm opet vani jede pa da si priuštim. Jučer sam bila na ručku u Čušpajzu Leonarde Boban i centru i jela grah s buncekom, meseka je bilo malo al nema kaj nutra nije bilo. Svakojakog povrća i bundevinih koštica, jedino mi se nije svidjelo kaj je bilo puno škroba - grah, krumpir, tijesto, palenta, grisini i kruh

Vatra i Muma neka vam dani u bolnici brzo prođu

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro!
    Ni čekamo doručak, pa ctg, pa ručak, pa posjete, pa večera...uh kakav napet dan
    Ginger yes, jedan bebač je ready-steady a drugi je na zadak. Idu s prokidanjem vodenjaka, pa prvi ide van, a onda će vidjeti kaj s drugim. "Vrlo vjerojatno će se okrenuti jer su djeca pametna", a ako ne onda odmah CR. Nadam se da će biti po ps-u
    linalenin izvještaj smo dobili. Ostale? Nešto slabo tipkate

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dobro jutro drage moje muma i lina. Moja princeza i ja se spremamo polako, idemo s prijateljicom malo do ribarnice kupiti mola, sipe i lignjice da imamo ovih dana

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

joj cure sad se i meni jede riba
    mi se isto spremamo za kafu sa sestrama/babicama koje ce nas maziti i paziti ako bog da kad se rodimo. taman uz kafu jos dogovorimo kakav lijep apartman za nas.vodim djecu da upoznaju koga ce prvog vidjeti i ko ce im guzu prati, a poslije fino u shoping mozda padnu jos jedne hlace nove.
    ma dan je savrsen za setanja.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jutro...

Ja sam koma spavala. Em mi bilo vruce,pa neki glupi snovi, svako malo na wc, ah

Muma,i ja imam uzbudljiv dan. Iz kreveta na kauc, tu doruckujem. Za rucak u kuhinju. Nakon toga cu lezati dolje malo sa svojima,pa opet kauc i cekam mm-a s posla. I onda kauc s mm-om :D

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jutro! Definitivno imamo smijulju koja , samo mi mase i skace malo ovamo, malo onamo! Napreduje sto me jako veseli, radili i cervikometriju- ok je i to!Cerviks mi je smeksan ali to je navodno od utrogetana- nista cudno jer sam ih trosila do 18 tj. Jos ne nestprljivo cekam 12 sati i stanje briseva!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

snupi juhuuuu bravo
    a biti će i brisevi OK

kolika je sada Smješkica?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

snupi čestitam na curici

Zanimljivo, i tvoj cerviks je smekšan, ali nema panike oko toga. Stvarno različite reakcije doktora, mom je to bio prvi znak za uzbunu. Ma ne znam više što da mislim...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Lina sam ti rekla da si mi ti znak, ne znam citati parametre jucer je bilo 19+3 , a prema uzvu je 20+5. imam velikog tatu! A ta beba svaki put dok je gledamo uzv samo mase!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vrci meni dolaze u posjete frendice s istim stanjem poput mojeg, čak i lošijim. One shoppingiraju i nemaju nikakvih zabrana, a ja grijem bolnički krevet. Tako da...o čem pričamo...sve je to do ginekologa. Neki pušu na hladno jer se situacija u trenu može promijeniti, a drugi su svjesni da ima žena koje su otvorene čitavu trudnoću i završe na indukciji, pa ne dižu prašinu. A naravno da ćemo se sve ponašati kako ginič kaže
    snupi za curku! Čekamo s tobom briseve...
    Posljednje uređivanje od Muma : 25.10.2013. at 09:57

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vidis razlike drastične od dr do dr ali moja posteljice se seli sad je tu sad je tamo i rekao je dr da se ne brinem za cerviks!!!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ipak smo mi MPO trudnice

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

To si beba seli posteljicu da joj bude udobnije

Da, sve ovisi o doktorima. Mislim, nek oni pušu i na hladno, ali time i nama rade malo frku-paniku

I da, mislim da su silne punkcije/transferi sigurno ostavile traga na cerviksu i da je to razlog nekih naših problema

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutro..ja od dorucka iskoristila samo kruh a mm mi je sinoc donio pastetu...njamiii...

Snupi super za curku, pregled i brisevi budu ok..

Meni od jucer kontrakcije, na spasmexu sam, i bas bole...nadam se da ce stati, ali od jucer smedjarim i nema svjeze krvi za sad...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

vatra, jel ti puštaju muža samo to kratko vrijeme posjeta, ili ti može doći i malo više?

Mmm pašteta, sviđa mi se tvoj doručak

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

muma za brz i lak porod
    vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje
    gdje nam je butterfly?
    Svim curama puno sreće do kraja, i to da je cerviks omekšan ima valjda pola trudnica, glavno da niste još i otvorene uz to. Mene su isto na kraju morali inducirati jer se nikako nisam otvarala a još sam imala BHSB kroz valjda cijelu trudnoću koji inače baš stvara opasnost od tog preranog otvaranja i poroda(jednom bila na antibiotiku)

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mimi, moj je omekšan i uloživ za jagodicu prsta, zato valjda panika

Prošle sam godine imama bhsb na brisu, pila antibiotike. Nitko me poslije nije slao ponovno na briseve. Nekako mislim da se opet ta beštija vratila i da je u tome problem... vidjet ću
    Koliko se privatno čekaju rezultati briseva, zna netko?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

i kod mene ista stvar, dr. je na zadnjem pregledu rekla da je cervix toliko mekan da gurne tri prsta da bi sva tri prošla... tak da mirujem doma, ak je to mirovanje
    još dva tjedna tog mirovanja pa onda dalje mogu i roditi kak veli.... jedva čekam , težak mi je već trbuh, jedva se ustajem iz kreveta na wc... a i malac unutra nema milosti prema svojoj mami, razmješta mi organe kak mu svidi taj dan, ne kuži da ih trebam i nakon što on izađe van

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Vrci klasični brisevi ili bhsb? Klasični 3-4 dana, prije nikako

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bluebella, tako je i meni rekao, da bih trebala mirovati da stanje ostane ovakvo do barem 30 tt, onda će dalje lakše. Znači da ne bi smjelo pogoršavati

Muma, radit će mi sve briseve. Al opet, brže nego kad sam radila kod soc gin

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

snupi za curku

I ja sam odavno u drustvu smeksanog cerviksa, al bez panike

Muma fakat uzbudljivo
    A za ove u bolnici jos jedan fuj!

Pusa, jurim, cure zovu

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vrci ako si radila danas gotovi ti budu u ponedeljak , ako si radila u tjednu jedan dan, maksimalno dva dana - mislim na briseve!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam radila svoje kod svog dr-a u ponedeljak i odnjela ih na mikrobiologiju rekli mi da su u petak gotovi!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nisam radila, radit cu u utorak. Znaci moguce da budu do petka gotovi

Samo mi zao sto se nisam snasla i pitala dr da mi ih odmah napravi kad sam bila tamo. Al valjda ima razlog zasto je htio cekati

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ma nema šanse tak brzo snupi. Mene su smjestili ovdje u subotu s prvom namjerom da napravim briseve u nedjelju ujutro i da bude nalaz čim prije gotov. Ja mislim da je stigao u srijedu popodne. To treba stajat "nasađeno", čekati izvjesno vrijeme da prođe. Tak da ne može biti u roku 1 dan.
    Posljednje uređivanje od Muma : 25.10.2013. at 11:37

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

samo da vas na brzinu pozdravim i zaželim svima ugodan dan,mada onima koje su u bolnici to i nije baš lako!
    muma drago mi je da konačno i od tebe pročitam kakvu lijepu vijest,a nadam se da če nam i vatra uskoro tako nešto lijepo napisati,draga drži se i želim ti da ti se stanje što prije popravi,mislim na vas! puse!
    kaj se tiče cerviksa kak kaže mali mimi izgleda da to ima polovina trudnica pa i ja sam onda spadala u tu grupu,eto tako da je to očito in!
    ljubim vas sve bbella,snupi,linalena,vrci,boss,ginger,butterfly sorry ako sam koga izostavila nije namjerno,malo sam neispavana,borimo se sa grčevima glupima!
    pozz od mene i P.!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala Tinek i tebi i malom princu velika pusa!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Snupi bravo za curicu, ocito su jako živahne, tako i meni moja uvik mase

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Snupi,super za curku. I meni cervix bio smekšan cijelu prvu trudnoću i nešto kraći nego je to uobičajeno (svega 3cm). Rekla gin da je to kod nekih žena normalno. Bitno je da se stanje ne mijenja.
    Muma,super za mališana.
    Pozdrav svim trudnicama.

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    a i malac unutra nema milosti prema svojoj mami, razmješta mi organe kak mu svidi taj dan, ne kuži da ih trebam i nakon što on izađe van

Mi obavili pregled. Sve je kak treba. Ja dogurala na +6 kg, a i bebice su fest narasle. Curka je opet prestigla dečka-procjenjena je na 490g,a on na 430g.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Imas ti vec dosta tezine u busi super za bebe

E ja sa sigurnoscu osjetila kontrakciju. Malo ispod pupka, cijeli donji dio trbuha mi se stvrdnuo na par sekundi, pa opustio.
    Glavno da sad znam sto su, nek budu sto rjede. Mislim da je jucer bila jedna, i eto danas jedna

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Imas ti vec dosta tezine u busi super za bebe

E ja sa sigurnoscu osjetila kontrakciju. Malo ispod pupka, cijeli donji dio trbuha mi se stvrdnuo na par sekundi, pa opustio.
    Glavno da sad znam sto su, nek budu sto rjede. Mislim da je jucer bila jedna, i eto danas jedna
    Piješ magnezij? Ako ne, počni.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pijem, iako ne svaki dan

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Onda navij alarm i pij svaki dan, možda pomogne, možda ne. Ja nisam imala osjećaj da je nešt pomogao, ali nisu ni duphastoni. Tek sad s nifedipinom imam osjećaj da su kontrakcije dosta rijeđe, ali je trebalo vremena da počne djelovati. Uglavnom, mene je ginekologica odmah pitala za magnezij čim sam prijavila kontrakcije.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

E, baš super da sam naišla kad je riječ o magneziju... Kakav su vam rekli da je ok uzimati? Oni šumeći svi imaju zaslađivače, pa pretpostavljam da je to isključeno.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A onaj hvaljen biolectrin ima aspartam... tako da niti jedan ocito nije idealan

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    Onda navij alarm i pij svaki dan, možda pomogne, možda ne. Ja nisam imala osjećaj da je nešt pomogao, ali nisu ni duphastoni. Tek sad s nifedipinom imam osjećaj da su kontrakcije dosta rijeđe, ali je trebalo vremena da počne djelovati. Uglavnom, mene je ginekologica odmah pitala za magnezij čim sam prijavila kontrakcije.
    Ne uzmem svaki dan jer dobijem proljev... znaci uzmem par dana, pa onda dan ne.
    Imam dietpharm sumeci

Da, i meni je dr spominjao taj nifedripin ako bude kriticno, al jos nisam u toj fazi

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

meni se sve nekako čini da moj malac ne bude pričekao doba "strijelca" i da će biti škorpion.. trbuh mi se preko noći spustio dole, sad je skroz nisko i u gornjem dijelu osjećam totalno olakšanje, a dole jaki pritisak da ne mogu sjediti.
    ne znam koliko dugo se može izdržati sa bebom tako nisko... kontrakcija nema... sve su se smirile kak sam na mirovanju.
    Ginger... žena, majka, kraljica .... imaš kakvog iskustva?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •