jutreko svima!
bubimitka avatar je čisti bonbon!
brijanje,uh kad se sjetim samo,muka i pol....inače sa britvicom pred pregled ogulim sve po nekom instinktu,a muž je uvijek poslje provjeravao i micao ono kaj bi ostalo,sva sreča pa mu to nije bio problem,a ostatak dana kad nismo imali pregled puštala sam šumukak kaže bubi u bolnici ti to i nije tolko bitno ali ipak sam brijala redovito tako kad sam išla na carski sestra nije ništa trebala popravljati
a ovaj trimer izgleda super,a ja nikako da se sjetim to kupiti,ah senilna baba!
vatra mila kako je prošla noč,nadam se da je bilo sve ok!

kak kaže bubi u bolnici ti to i nije tolko bitno ali ipak sam brijala redovito tako kad sam išla na carski sestra nije ništa trebala popravljati 

a glad ne podnosim. Kad ručam nakon dva sata ja opet gladna 
neću ništa reći da ne ureknem!

eh stare škole
Malac se jučer čitavu večer do ponoći toliko gurkao da ne znam jel se okrenuo ili ne. Već mi je bilo nelagodno i smiješno. Nek se samo on vrpolji.
e neki dan mi prijateljica rodila i s njom bila žena (ima 27god) i rodila je 7 dijete u 8 godina i doktor joj je zabranio da više rađa jer da joj je opna maternice toliko tanka da samo što ne pukne i da slijedeču trudnoću nebi izdržala.da je opasno po život.

sta napraviti? Teta u apoteci mi je dala sprej od sezamovog narancinog i limunovog ulja kao da mi drzi sve to u nosu podmazano i stvarno manje pece ali je i dalje zacepljen da me vec glava boli .. sta mogu konzumirat da to cim prije prodje?