Stranica 254 od 288 PrviPrvi ... 154204244252253254255256264 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 12,651 do 12,700 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure hvala na podrsci..vasa mi puno znaci i bas me raspolozi kad procitam da ste uz nas i da nas hrabrite, odmah je lakse....

Zima bole i prepone i kukovi i ledja a samo lezim... Sve je super dok mi ne pocnu kontrakcije, tj trudovi.. Bole ko s vrag... Grrrr...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Muma baš mi je drago da si kuci, sad lipo odmaraj u svojoj kucici.
    Vatra drži se, uz tebe smo i ja sam sigurna da ćeš sve izdrzati, ti si jaka i hrabra žena, bitno da je s bebom sve u redu i da raste, šaljemo ti zagrljaj ja i moja mrvica.
    Jejja dobrodošla i baš me veseli tvoja beta, za nos uf meni je uvik po noci kad spavam zacepljen, al nista ne koristim pa neznam šta bi ti preporucila.
    Linalena žao mi je šta nisi vidila svoju mrvicu ali brzo ce utorak.
    Ja sam sad 17+4 tt i dobila jedva 1 kg sad me zna biti i strah ponekad zašto tako slabo dobivam i jeli sve u redu.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jejja vec ti je rekla vatra za sterimar, fiziolosku obilno par puta dnevno, isla pastile i inhaliraj se
    Vatra najveca pusa tebi i hrabroj bebi
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 29.10.2013. at 14:09

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala cure, uzet cu popodne jos tu fiziolosku pa se naljevati jer ovo je grozno.. nekako se ne osjecam jos kao da pripadam tu, cekam prvo duplanje bete i prvi UZ pa cu se valjda onda moc opustit i uvjerit da je to to

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

jejja draga pa ti imaš betu i pol? Pa kak sam to propustila? Jupiiiiii! Čestitam ti od srca i nadam se druženju ovdje!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sve sam pročitala, dio preko moba - nisam do malo prije imala interneta pa sam išla pogledat onu emisjiu od jučer s Tikicom - toliko bi hjtela da dođe ovdje na trudnice dok sam i ja ovdje

Muma super kaj si doma ali ipak moraš jako mirovati
    Vatrice jel nema krvi? proći će i kontrakcije - to ti je bebica najaktivnija po noći pa potakne ta grčenja
    Jejja dobrodošla, čekamo lberc
    još sam hrpu toga htjela napisati ali migrena mi lupa po očima pa samo još kratki jutarnji izvještaj:

bila kod svoje socke po uputnice za oggt i KKS, prvo čekala od 9 do 11 - pitam sestru kaj ste me zaboravili a ona meni da prednost imaju naručene, a zna da ja samo dolazim na 5 minuta, tu sam se prvi put rasplakala. Ajd konačno me zove i kažem ja kaj trebam i onda krene : vi ste za heparin dobili uputnicu D1 za Petrovu, to su sada nove uputnice koje vama trudnicama trebaju ušparati hodanje amo-tamo (ajd ovo dobro zvuči), tako da vama ta uputnica vrijedi i za oggt i za krvnu sliku. Lijepo odite u petrovu u labos i kažite im to i oni će vas primiti na njihovu internu uputnicu. To su uputnice koje pokrivaju 365 dana internog liječenja unutar jedne klinike. Hmmm a jel će to oni znati?? Kaže ona pa ako će raditi problema onda dođite opet k meni da vam izdam nekaj drugačije!!!! tu mi se opet brada trese a ne pomaže ni činjenica da sam već opako gladna i da glavobolja raste. Na kraju mi zapapri sestra koja mi kaže pa kada idućui put dođite pokucajte da mi se najavite pa nećete tako dugo čekati - nemoram reći da kada sam zadnji put tako došla me izbacila van i vikala da se mora čekati. Nakraju sam otišla kod mame na doručak jer se nebi mogla dopelati doma kako mi je iskrilo pred očima. I na kraju dođem doma i nema interneta tv telefona niš. Zovem prijavu kvara i glupača me prvo pita dal sam zadovoljan s povećanom brzinom interneta!!!!!! ima još toga ali neću vas zamarati i ovo je previše

Kako ubiti migrenu?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni se čini da me lupka...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Tigrical kako si osjetila, kakav je osjećaj, ja sve cekam i nista i pitam se zašto i kad bi trebala osjetiti?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kao neki balončiči koji me lupkaju iznutra. Ne mogu tvrdit...ali mislim da je to-to! Vec par puta danas.

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Super tigrical! Ja sam prvi put osjetila ko da me nešto laaaagano dirne unutra nekoliko puta. I vrlo brzo se to diranje pretvorilo u udarce koje je i mm mogao osjetiti - kroz max dva tjedna.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Muma baš mi je drago da ste stigli kući
    Jejja dobronamdošla!!!!! kako je lipo vidit nove trudnice!al ima ih još koje bi nam se trebale pridružit!
    tigrical to je to

ja krepana cili dan skitala i opet kupila neke stvarčice .sutra ostajem doma jer ću bankrotirat!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj ifkaa prvotno napisa Vidi poruku
    bok svima, evo jedan link za potpisati koga zanima ...
    ti se salis, proviciras ili si se samo zeznula?!
    Posljednje uređivanje od daddycool : 29.10.2013. at 21:57

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    ti se salis, proviciras ili si se samo zeznula?!
    to sam se i ja pitala
    jednostavno ne razumijem interes ljudi da dolaze tu i provociraju nas!
    Posljednje uređivanje od Bluebella : 29.10.2013. at 20:57

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ajme vatra pa držim da se konačno sve smiri da možeš uživati u trudnoći!
    Ovo je igra živcima.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo mene s trudnickog tečaja- gotovo dobili smo potvrdu
    Meni su ova predavanja baš bila super i muž mi je sudjelovao i bio skoro na svakom predavanju
    E željkica je spominjala neki dan neke promotivne materijale za bebice, mi smo ovdje u Zadru dobili jednu veliku kesu sa puno promo materijala od različitih firmi. Uglavnom papiri ali dobili smo i neke sitnice koje će stvarno poslužiti. ( 2-3 vrećice čaja za dojenje, naljepnicu za auto, umetke za grudnjak, mlijeko za tijelo... )

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

tigrical ako osjetiš kao mućkaje vode(balonćići) to je to.
    ja sam svoga osjetila u 17tj.jer je posteljica bila straga

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Linalena, baš su te namučili. Ali koliko znam, ta D uputnica bi trebala biti prava, za godinu dana liječenja. A u bolnicama to znaju, oni su se bolje prilagodili nego dz

Moj pregled: stanje kao i prošli tjedan, znači sve drži :D Unutra zatvorena, vani isto kao prošli tjedan. Obavila briseve, bebača nismo smetali danas I dalje mirovanje, dizanje na wc, i na obroke, to smijem sjediti. Ništa drugo nisam uspjela nažicati, ni kratke šetnje
    Ali dobro je, nek se tako nastavi

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tako sam nekako i osjetila. I opet veceras. Ja sam 18+2, isto mi je posteljica iza.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moe ajme koji avatar, MiniMoe je predivna a kako je mama uredila. Ove okice plave, duboke, obraščići, joj joj

Vrci svašta mi žicamo ha?? Ti malo šetnje ja malo više kalorija

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Tako sam nekako i osjetila. I opet veceras. Ja sam 18+2, isto mi je posteljica iza.
    prije mjesec dana mi je posteljica bila ispred, ne znam jel se pomaknula ali meni su takvi mjehurčeki počeli tako nekao oko 18tt i još uvijek su takvi, možda kao neki lagani udarci ali ništa da bi se moglo izvana zamjetiti

e da VATRA i ja smo danas 21+0
    puno puno čestitki i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mojoj terminuši

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dobro jutro drage moje
    A danas punimo tjedne. Najviše me vesele Vatrini tjedni, bravo za 21 tjedan vatra naša draga.
    Tigrical već osjetiš bebicu, ja nisam bila sigurna sve do 20t da je bebica.
    Evo i ja sam danas ravno 29tt

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo i mene na 24 tt. Ne znam dal da kazem vec ili tek

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro,nema kavice evo brzo stiže

Corina 29 tt?? pa kud prije? ja sam u 34 tt!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bravo cure, vrijeme leti, bebice se javljaju, neka tako sve i nastavimo bez nekih turbulencija. A vatra i njena bebica nek više čičnu na tu zelenu granu pod suncem
    Mi smo danas punih 32tt. I moram priznati da me nakon bolničkih priča ipak malo strah. Oni svi tamo strepe da izdržimo još 2-3 tjedna, pa je puno buba bačeno u uho za razliku od prije dok u mojoj glavi nije bilo dvojbi da ćemo mi dogurati daleko u prosinac. Sad svaki bebin pritisak proanaliziram sto puta da se slučajno nešto loše ne dešava...čak me strah napraviti 10 koraka do wc-a...al dobro, dan po dan valjda ću se malo opustiti.
    Evo jedne za sve nas!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

wow corina vec 29tj , super, sretno

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Moe malena je predivna predivna. Ma jedan cmokic za nju
    Muma ides doma jeeeeeee uzivaj. Tj doma si vec. Uzivaj svakak
    Vatra drzim fige. Zbilja imas borca i pretpostavljam da je curica u pitanju
    Jeja cestitam. Nek se skolski podupla. Uzmi neke vitamine ja sam na pocetku T bila bolesna, uzela sam twinlab prenatal i za 3 dana ko nova
    Tigrical uzivaj u najljepsim dodirima
    Puse svima

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Curke koje trošite, koji magnezij uzimate, tj koji je najbolji?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Eh da 21 tjedan... nekako mi kod vas brze prolaze ti tjedni nego kod mene ali polako cemo i mi doci do termina...
    Evo noc bila ok, nakon 25 dana se i okupala.. sad osluskujem kako mi je beba aktivna i kako me ligamenti zatezu kod prepona...uh uh...kad bi bilo to ono najgore, jos ide krvi ali manje...

Moe mala je prekrasna! Kao iz reklame...

Drzi te se cure...bit ce to sve super kad rodimo..

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Eh da 21 tjedan... nekako mi kod vas brze prolaze ti tjedni nego kod mene ali polako cemo i mi doci do termina...
    Evo noc bila ok, nakon 25 dana se i okupala.. sad osluskujem kako mi je beba aktivna i kako me ligamenti zatezu kod prepona...uh uh...kad bi bilo to ono najgore, jos ide krvi ali manje...

Moe mala je prekrasna! Kao iz reklame...

Drzi te se cure...bit ce to sve super kad rodimo..
    U čitavoj priči, ja jedva čekam da vidim sliku tvoje buše...a sigurno nisam jedina ajde nam udovolji ako možeš, nek te mužić slikne

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Čestitam svima na napunjenim tjednima!
    Kod drugih vrijeme uvijek nekako brzo ide Za tebe se, Željkice, recimo točno sjećam kad je bila pozitivna beta. A vidi sad!
    Mi smo danas na 22. Bebice osjećam već više od 3 tjedna. Počelo je s malim "balončićima koji puknu" u trbuhu, a sad su to već pokreti koji se mogu i rukom osjetiti bez problema, samo treba biti strpljiv.
    Minimoe, djevojčica ti je prekrasna!!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hej cure, za okrugle tjedne.

mi obavili pregled, sve je ok, zatvoreni, uzv za 7 dana.
    Blueballa kad ides ti na pregled,zanima me akoste ponavljali briseve jer mi nismo?
    željkicekako je bilo jucer?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pitanje , je li koja od vas nakon fet-a bila na estrofemu? Kad su vam ga ukinuli? Jesu li ga postepeno smanjivali? Meni je danas 14dnt, beta se lijepo poduplala i kaze moja gin da se cula s mojim mpo dr. i da prestanem s estrofemom slobodno.. malo me sokiralo i pitam ju sta skroz kaze ma ne, nek ga smanjim na pola dva tri dana pa opet smanjim pa u ponedjeljak da ga ni ne moram pit.. a mene strah prestat tako rano, moze li se sta desiti?

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje , je li koja od vas nakon fet-a bila na estrofemu? Kad su vam ga ukinuli? Jesu li ga postepeno smanjivali? Meni je danas 14dnt, beta se lijepo poduplala i kaze moja gin da se cula s mojim mpo dr. i da prestanem s estrofemom slobodno.. malo me sokiralo i pitam ju sta skroz kaze ma ne, nek ga smanjim na pola dva tri dana pa opet smanjim pa u ponedjeljak da ga ni ne moram pit.. a mene strah prestat tako rano, moze li se sta desiti?
    Čestitam na poduplanoj beti!!!
    Ja nisam imala fet, ali nakon ET-a sam još nekih mjesec i pol-dva bila na estrofemu, polako smo smanjivali dozu. A utrogestane tek sad prestajem koristiti. No, koliko sam vidjela ovdje tuđa iskustva, kod svakog je bilo individulano-neke cure su prestale sa svim oko 12 tjedna, neke prije, neke kasnije...zbilja svakom drugačije...ja sam sve upute svoje doktorice provjeravala s mpo doktorom, tako da ako ti on kaže da je ok prestati, vjerujem da je ok.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    Blueballa kad ides ti na pregled,zanima me akoste ponavljali briseve jer mi nismo?
    idem u slijedeću srijedu na pregled, briseve nismo ponavljali, samo sam prošli tjedan išla na bris za bhsb.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala sybylle. Citam po forumu i trazim po guglu i sve sta nalazim je da su tako kasnije kao i ti pomalo prestajale.. totalno me paranoja samo tako stat.. smanjit cu na pola ali u ponedjeljak cu definitivno prije nego stanem skroz pitat mpo je li sigurno da tako rano mogu prestati s njima, s obzirom da smo u FET isli bez ovulacije..

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Ja sam uzimala i veliku dozu od početka, 3x2 pa smo možda zato išli polakše. Koliko ti uzimaš?

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

isto 3x2mg

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala cure!
    Sve bebe su divne, mamama i tatama najljepše!
    Želim vam svima da dogurate s trudnoćama do samog kraja, čeka vas najljepši poklon! Sretno!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    idem u slijedeću srijedu na pregled, briseve nismo ponavljali, samo sam prošli tjedan išla na bris za bhsb.
    hhhh,meni to nisu !!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam bila na utricima do 18 tj.Do 15 tj na 3x2, 16 tj 2x2 i 17 i 18 tj 2x1.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Za utrice mi je jasno jer pogotovo kod mene nije bilo ovulacije i zutog tijela i oni su tu kao zamjena bar do 12tt kad bi posteljica trebala preuzet ulogu.. ali ovaj estrofem me jako muci.. smanjit cu ga na 3x1mg do ponedjeljka pa cu vidjet s mpo dr je li stvarno siguran da cemo ga tako rano ukinut (danas mi je po zm 4+5 , a ponedjeljak znaci 5+3 ako dobro racunam)

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nemoj nista raditi na svoju ruku, dam ti mail od dr R pa ga pitaj za savjet!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Divno kako covjek brzo odgovara na mailove, svaka mu cast.. njegov prijedlog je smanjiti na 2x2 do 10tt s obzirom da je samo s estrofemom i utricima pripreman endometrij.. sutra zovem svoju gin i trazim produljenje terapije.. mislim da nisu razmisljali o tome da nije bilo O u mom postupku

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

hvala drage moje
    Željkice jesi li se ti spremila skroz, jesi kupila kolica i krevetić. Moja kolica stižu slijedeći tjedan.

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    hvala drage moje
    Željkice jesi li se ti spremila skroz, jesi kupila kolica i krevetić. Moja kolica stižu slijedeći tjedan.
    Kakva kolica se čekaju?

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bok cure evo na brzinu da vas pozdravi i zaželim mirne trudnoće i lagane porode i zdrave bebice!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Sybylle draga ne znam jel smijem reci koja marka da nekoga ne reklamiram tu priko foruma ali crvene su boje i na tri kola su
    U Magic Baby-a sam ih naručila, onako moderna i lagana kolica

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Sybylle draga ne znam jel smijem reci koja marka da nekoga ne reklamiram tu priko foruma ali crvene su boje i na tri kola su
    U Magic Baby-a sam ih naručila, onako moderna i lagana kolica
    mislim da smiješ... ja sam već pisala sve marke koje sam naručivala i kupovala a i po temama po forumu se raspravalja ....

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008
    Posljednje uređivanje od corinaII : 30.10.2013. at 19:47

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

hvala drage moje
    Pa spremem se kolica su tu-naranđasta,krevetić nismo kupovali nego smo od mm sredili ko nov je, robicu kupujem nešto sam od nećakinja uzela i tako ,još moram kupit robicu za izlazak iz rodilišta ja bi nešto posebno al nisam ništa našla pa mislim da će ići neka tutica sa kapicom......

butterfly jučer,di sam bila jučer?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

s obzirom da si radila u turbo limaču znala sam da će izbor pasti na quinny
    jako su lijepa... meni je i model Moodd sa bijelom konstrukcijom lijep...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •