Stranica 265 od 288 PrviPrvi ... 165215255263264265266267275 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 13,201 do 13,250 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa koliko nas ima na mirovanju sad, cijela hrpa...
    Ma bitno je da je beba dobro, mirovanje se izdrzi

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tigrical a kako ti je posteljica smještena? ne sjećam se - jel nisko ili naprijed? Pitam jer je meni i dalje naprijed ali kažu mi da je uredu, važno da nije nisko

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

lina, ak je naprijed, tako će i ostati. posteljica ne mijenja poziciju sprijeda/straga - samo se može podizati kako trudnoća napreduje. i potpuno je svejedno je li sprijeda ili straga. jedino je za amniocentezu bolje straga da se ne mora kroz nju iglom.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

eh, tigre, nek je malac dobro
    a za posteljicu, jbga, nek samo ne radi probleme, nije carski kraj svijeta (vjeruj, probala sam i cr i vag)

Muma, je, to je ista, draga zenska i nije pobornik tih umljetnih igrarija
    I s prvom mi je pomogla oko dojenja
    A sto se tice ovog sto su rekli o zatku (jos kontam koji je B-mozak ne radi) to ti draga moja forsitaju statistiku jos od one afere 2010
    Nemam ja nista protiv vaginalaca, bas suprotno, al ima dosta slucajeva koje osobno znam (tu brojim i sebe) di su forsirali preko granice...al dobro, nadamo se najboljem, nemamo izbora
    Inace, ja sam radila sve one vjezbe za okretanje i meni nije upalilo
    Al mislim da vrijedi probati

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    lina, ak je naprijed, tako će i ostati. posteljica ne mijenja poziciju sprijeda/straga - samo se može podizati kako trudnoća napreduje. i potpuno je svejedno je li sprijeda ili straga. jedino je za amniocentezu bolje straga da se ne mora kroz nju iglom.
    pa zato i kažem, i meni je prije bila niže pa se sada digla i kažu da je OK
    a i mislim da se podiže do 20 i nekog tjedna

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Iza mi je. Ali kao što kažu curke to nije bitno, nego mi prelazi par cm preko ušća maternice. Ma sve 5! Glavno da je pišonja dobro. Danas ga je dr. uslikala dok je mokrio...hm...

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

tigrical nek samo sve miruje i ne stvara probleme dalje...i dobro bude...sve za bebolinija
    Ginger vježbice za okretanje...moram opet ići čitati o tome...ali baš sam se pitala da li smijem uopće bilo kakve, pa i Kegelove sad na strogom mirovanju mislim da ima nešto i na podu kod tih za okretanje...a to ne smijemo...idem tražit.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Iza mi je. Ali kao što kažu curke to nije bitno, nego mi prelazi par cm preko ušća maternice. Ma sve 5! Glavno da je pišonja dobro. Danas ga je dr. uslikala dok je mokrio...hm...
    Ma nek je tigrić dobro.... a i mama, naravno!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

tigrice, i nama je naš pokazao kako piški tko bi rekao da se tako hvale

Muma i ja sam se neki dan pitala jel smijem Kegelove, pa sam odustala
    Posljednje uređivanje od Vrci : 13.11.2013. at 15:43

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Tigrical bravo za pregled i da je sve u redu, miruj kako su ti rekli i bit ce sve u redu.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nek je tigrić dobro.... a i mama, naravno!
    X

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hmmm znam da možda ne spada tu na temu ali me zanima s kojim praškom mislite prati bebinu robicu ili ste počeli prati. Kako se ja polako počinjem spremati tribalo bi oprati robicu a ni sama ne znam s čim je najbolje.znam za omekšivač da se ne preporuča osim onaj dječiji Cocco ( ili tako nešto sl.) jel moze bilo koji prašak a da je sensitive, bilo prašak ili tekući .

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

To je mene mama pitala neki dan

Ja ću mislim uzeti neki tekući za osjetljivu kožu i djecu. Gledala sam Dreft sensitive, njihovi su mi jako dobri inače. Mislim da je tekući prašak bolji nego praškasti, ali nisam sigurna

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Hmmm znam da možda ne spada tu na temu ali me zanima s kojim praškom mislite prati bebinu robicu ili ste počeli prati. Kako se ja polako počinjem spremati tribalo bi oprati robicu a ni sama ne znam s čim je najbolje.znam za omekšivač da se ne preporuča osim onaj dječiji Cocco ( ili tako nešto sl.) jel moze bilo koji prašak a da je sensitive, bilo prašak ili tekući .
    DM navodno ima neki za osjetljivu kožu beba Denk mitultra sensitive...ali bilo koji sensitive je ok. A ja ću omekšivač napraviti sama, pitala sam patronažnu i dobila ekstra zeleno svjetlo: 1 šalica sode bikarbone
    6 šalica običnog alkoholnog octa
    8 šalica tople vode
    10-tak kapi esencijalnog ulja po izboru

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vrci i ja se mislim oko Drefta sensitiv... lipo mi miriše a i kažu da je dobar...
    Muma a koliko tog tvog omekšivača ide po jednoj mašini?

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja sam tamnu robicu,dekice prala u dreft sensitive a bijelu bodiće,benkice....u faks tekući beba je nacrtana i može na 95 stupnjeva a i lipo miriše,omekšivač nisam nigdi stavljala.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam prala u tekucim - Frosch ili Dreft sensitive
    Omeksivac za robicu beba nikad ne stavljam, bar do prvog rodjendana (a i inace ga malo koristim, jer ne volim te umjetne tvari po sebi...) jer prasak se ispire, a ovo ne, i ide direkt na kozu

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Znači Dreft. Super i meni se on najviše sviđa
    Nego Ginger ti si na pp- dali i za njih koristiš Dreft ili neku praškasti detrđent. ( ja cu za početak jednokratne P. ali me zanima ako se odlučim za PP)

A omekšivač ma sve se mislim da mi on i ne treba Dreft lipo miriši a i imam sušilicu tako da mi je roba lipa i mekana kad je sušilica osuši.
    E i dosta mi je ljudi reklo da ako robicu stavljam u sušilicu da je onda ne trebam peglati? ili ipak tribam

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

corina, mislim da trebaš bar ja bi.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    Znači Dreft. Super i meni se on najviše sviđa

A omekšivač ma sve se mislim da mi on i ne treba Dreft lipo miriši a i imam sušilicu tako da mi je roba lipa i mekana kad je sušilica osuši.
    E i dosta mi je ljudi reklo da ako robicu stavljam u sušilicu da je onda ne trebam peglati? ili ipak tribam
    ja sam sve oprala u Persil sensitiv tekućem deterđentu i stavila sam malo omekšivaća Frosch baby + dodatno ispiranje.
    sušila sam u sušilici i peglala poslije... bio mi je gušt a kad otvorim ormar sa bebinim stvarima sve tako fino nježno miriši kao po bebi
    Posljednje uređivanje od Bluebella : 13.11.2013. at 18:04

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da, ja ću Dreft za osjetljivu robicu, ono što ide na 90 ću neki Persil ili nešto tako, isto Sensitive varijatnu.

O omekšivaču nismo još mislili, nakon Drefta ni ne treba. A kupila mi sveki neki na kojem je beba, koristila sam ga sad, prefin je. Mislim neki Silan...

Mi i stvari iz sušilice peglamo

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

corina piše da se stavi 2/3 mjere pretinca za omekšivač...ali sama procijeni koliko želiš. Ja nisam za nikakve umjetne stvari, niti za kozmetiku za bebu, ali stavljat ću malo toga umjesto omekšivača čisto da bude mekanije. Ja nemam sušilicu, a ona inače sama po sebi lijepo omekša robicu. Dreft je dakle hvaljen...pa možda isprobam.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

corina za platnene mozes i praskasti i tekuci, samo ga ne smije ici previse
    ja koristim oba, isto sensitive

je, dreft jako lijepo mirise, nista poslije ne treba
    a neke bebe imaju jako osjetljivu kozu pa im omeksivac dodatno smeta, i prasak im treba duplo isprati
    srecom, moje cure nisu takve, al ne volim kemiju na bebama - i kupam ih samo u vodi, sa par kapi bademovog ulja
    beba ima najdivniji miris na svijetu i ne zelim da mi ista ometa taj miris jooooj, jedva cekam!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Znači tribalo bi i opeglati robicu. Ma nije problem nego jeli se robica za tako male bebe pegla iz razloga jer uništava bakterije ili ? Zar nije dovoljno oprati robicu na 60 i poslije u sušilicu? zar ne bi to trebalo ubiti bakterije

(ps: nemojte mi se smijati ne znam pa pitam )

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja si mislim prati u nekom laganom baby tekućem prašku i ispirati bez omekšivača
    negdje mi je ostalo da se 2 puta ispire ali možda je to bilo za platnene pelene

ja sam inače za njih ali kome god kažem da ih namjeravam korisitit dobijem takav omalovažavajući smijeh da mi bude žao kaj sam uopće ikaj rekla, kaj da velim jedine odobravajuće riječi dobijem tu na forumu i od drage Mojce na kavici

bila opet u šetnji sa cukom i baš smo uživali, nemogu vam objasniti koliko ja u tome uživam. Sve mi paše hladan zrak, lagana kišica mi ne smeta, zabundam se ja. I tako gledam ja njega kako juri za pticama po nasipu i usput razgovaram s djetetom. I nakraju na 10m od stepenica dođe nam ususret pušteni pas, mislim i moj je pušteni ali kada vidim drugog prvo svog pozovem sebi i vežem pa pitam kaj je, ak je cura pitam jer ga smijem pustiti da se igraju a ak je dečko produžim dalje. Gazda ovog vikne iz daleka dečko, ja svog polegnem u nadi da će ovaj proć, a nemam gdje ni lijevo ni desno jer sam gore na nasipu a s obje strane je strma mokra trava, moj je kreten priznajem i ima problema s muškim psima ali zato znam kaj trebam napraviti. Ali eto ima ljudi koje molim dajte ga zovite, makakvi 2 puta se derem dajte ga zovite, ovaj onak vikne ime tek toliko a njegov pas i dalje sve bliže nama. Naravno da se moj kreten propeo, ja ga natežem i vičem - dajte ga zovite trudna sam ne mogu se natezati. Ajd onda je ubrzao korak i potjerao svoga. Tresle su mi se ruke, malo me i probolo u trbuhu ali rasplakala sam se strašno. Neću više tako moći uživati i od onda samo plačem. Mališa mi se javio da me malo utješi a ja si sada pečem kiflice, kvragu i dijeta trebam se smiriti. Oprostite na duljini i vjerojatno vam je ovo i glupo jer kaj još radimo s tim pesom kada je takav....mi smo stvarno već bili više izvan MPO priče nego unutar i trebala nam je distrakcija, a sada, sada mi se srce slama....znate onaj osjećaj znate kaj je potrebno učiniti a to je zadnje što možete učiniti....idem razvaljati kiflice

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

curke, nemojte nikakve kupovne omekšivače koristiti za baby robicu - to je živo zlo. MM je alergičar i reakcije na omekšivač su mu katastrofalne. a bebina koža je tako nježna... ja sam prala s dreft sensitive + duplo ispiranje. i dalje tako radim i od kad se Nola rodila, omekšivač ne kupujem. i stvarno nam ne treba. moja mama i sestra su forsirale peglanje neko vrijeme bez obzira na sušilicu, a da sad imam drugo dijete, nema šanse da bih peglu palila - sušilica sve pobije i stvarno nema potrebe. uostalom, vidjet ćete kad rodite koliko će vam teško biti izdvojiti za to vrijeme. i forsirat ćete se neko vrijeme i na kraju će većina vas doći do zaključka da je bilo nepotrebno - trust me ja sam zapravo na kraju skroz izbacila peglu i nismo kao da nas je krava žvakala a za bebu je sušilica čist fajn (mada kužim da želite da je sve dočeka savršeno ).

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nemam susilicu pa ne znam kako roba izgleda kad izadje iz nje. Sta ne bude pamuk zguzvan? Plis bude meksi kad se opegla, tetra pelene se i tako peglaju. Kad su bas malecki ja sam ipak za peglanje bar onoga sta ide direkt na kozu, cisto dezinfekcije radi. A i roba mi ljepse izgleda. Inace sam frik i vecinu robe peglam onako po savovima i ne volim zguzvano i nabore. Susjeda znam da je malom bodice i robicu samo na radijatoru susila pa je mali bio ziv i zdrav, jedino ponekad malo neuredan.

Za pp ide duplo ispiranje, bar ja tako radim otkad mi je mali imao nekakav osip pa ja to za svaki slucaj. Ako dvojis platnene ili ne, ja toplo preporucam. Krenula sam s njima tek kad je drugi imao preko godinu dana, jest da se malo vise bakces njima ali nije sad da ih ribam na potoku ili gubim dane na njih. Posto nemam susilicu uzela sam pelene sa dzepom da se brze suse pa gubim nesto vremena dok ih rastavim pred pranje i sastavim nakon susenja. Al nes ti posla, uvrh glave desetak minuta svakih 4 dana. To je tvoj izbor. I ja sam prije u cudu gledala kako se ljudima da a onda sam ih vidjela u praksi i skuzila da nisu bas toliki bauk.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

lina draga ja ti šaljem jedan veeeliki

Meni roba iz sušilice ne bude toliko ni zgužvana možda malo, ali bebina robica je mala pa se to ni ne zgužva u sušilici a bude lipo mekana. Znači bilo bi dobro da makar prva tri miseca peglam bodiće i sve što joj bude direktno na koži.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mi imamo perilicu i sušilicu u jednom i jako mi izgužva rublje aiko je bubanj jako veliki, no opet ne onoliko veliki koliki su kod sušilica
    tako da je sada koristim samo za ručnike, deke
    no nadam se da kada se preselimo kupiti i novu mašinu i posebno sušilicu

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

corina prema nekim "pravilima" trebalo bi se peglati do 6.tj bebina života da se ubiju bakterije, a kasnije više ne. E sad, činjenica je da i pranje i sušenje u sušilici odrade posao...ja ne vidim preveliku potrebu peglanja s obzirom da ne možeš ni peglati tu robicu baš na najjačoj temperaturi....osim bodića. I dobro je svu robicu duplo ispirati.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hvala vam sada sam pametnija
    Onda ću peglati ribicu makar prvih 2 mj. kako kaže Muma .

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam inače za njih ali kome god kažem da ih namjeravam korisitit dobijem takav omalovažavajući smijeh da mi bude žao kaj sam uopće ikaj rekla, kaj da velim jedine odobravajuće riječi dobijem tu na forumu i od drage Mojce na kavici
    imam i ja oko sebe par koje vole omalovažavati.... samo ih čekam.. najpametnije su, a ja namjerno provociram a na svaku njihovu imam i te kakav odgovor, samo ih čekam. (to mi nisu frendice, nego silom prilika žive blizu mene pa ih stalno viđam)
    pa je tako bilo rasprave oko toga što želim epiduralnu jer će i bebi biti oduzete noge, pa komentari na to što sam uredila sobu za bebu, pa kolica, pa moj stav o dojenju, pa im smeta što se mažem protiv strija jer unosim toksine u tijelo, pa zašto jedem slatko, pa zašto burek (dok sam bila u toj fazi) itd itd ah....
    lijepo pripremiš odgovor unaprijed i budu stale
    super su mi savjeti tih "super mama" koje sve rade kak treba i doslovno su previjale pelene i dojile bebe dok su ih još imale u trbuhu.....

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

lina grlim, samo se ti izjadaj

kikica ja ne peglam tetre, samo prvi put
    kod slijedeceg pranja vise ne, ne vidim potrebu

ja imam odvojeno perilicu i susilicu i sve bude jako mekao
    I ako izvadim cim se osusi, skoro nista nije zguzvano
    popeglam sve za prvi put, pa prvi mjesec samo bodice, a ostatak robice bas i ne- ionako je nakon susilice mekana i nije zguzvana, pogotovo plis

a savjeti- s vremenom oguglate...ja sam znala onako "fino" odgovoriti pa vecini vise nije palo na pamet opet savjetovati
    postoje oni koji su dobronamjerni, ali neinformirani pa ja probam objasniti, ako ide
    i postoje oni zloceti, a tih sam se naslusala i za platnene i za dojenje -eee, ti se nisu dobro proveli
    mislim, na kraju krajeva - moje dijete, moja odgovornost

Bbella, bebi ce se oduzeti noge? Haaa?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jutro drage moje i jako pasajuće kiflice od sinoć
    mi smo malo bolje nego jučer ali i danas već osjećam da sam u blue fazi, dobro da je mm otišao na posao prije nego kaj sam se ustala jer sam već imala u glavi svašta nešto za zbrojiti i oduzeti
    baš sam se jučer isplakala i kada mi je trebalo zagrljaja mulec se najeo luka

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro,mmmmmmmmm kiflice ja bi al sad se vagala i u 2 tjedna dobila sam kilo nije puno al je meni šok a obzirom da sam do sada u mj dana dobivala po kilo a baš sam sad gladna!

jel vas bole stopala?mene užasno!ko da cijelu noć pješačila.
    Posljednje uređivanje od željkica : 14.11.2013. at 08:06

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

željkice mene ne stopala ali prepone i kukovi ajoj, baš imam osjećaj da se to dole malo širi
    makar ne kužim čemu jer sam ja inače jako rastezljiva, i sada u 41 kada se malo ugrijem mogu nogama za vrat

Cure jel ćete koristiti marame ili već kakvu nosiljku? Ja sam baš zainteresirana ali nekako bi htjela čuti iskustva iz prve ruke

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Juuuutroooo!

linalena mulac se najeo luka, hahaha
    a mene moj mulac razljuti gotovo svako jutro- jer se ne moze ustati na vrijeme i na vrijeme odvesti djecu u vrtic
    ja se svaki dan dignem prva, skuham nama kavu, curama zgrijem mlijeko, obavim jutarnju higijenu s njima, pomognem im da se obuku, pocesljam i kaj jos treba...a on - ne moze ustati, popiti skuhanu kavu i krenuti na vrijeme grrrrr
    mislim, djeca mi kasne na dorucak!!!

nosiljke - ja sam veliki obozavatelj
    imam elasticnu maramu, sling i mei-tai
    elasticna marama mi je zakon dok se tek rode, ali i dalje
    kasnije uglavnom koristim mei-tai, sling nesto manje
    moja djeca su cicoljupci i nosaci, pa dok ne cicaju- nose se
    u kolicima su u setnji samo dok su skroz male, al cim pocnu kuziti oko sebe, to izgleda ovako: idemo u setnju u kolicima i nakon malo negodovanja zaspu
    al cim se probude, odmah plac i negodovanje
    i ne prestanu nakon minutu-dvije (probala sam), onda ja vadim nosiljku, stavljam dijete u nju, a kolica guram prazna
    s bebom u marami kuham, perem, cistim, setam, name it
    mene spasilo!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jutro, danas sam i ja ranoranioc, nisam cijelu noc soavala kak spada, u pola 3 sam se isla ponovno tusirati! trenutno imam tetu spremacicu i jedva gledam!Ja nemam susilicu samo perilicu, srecom dobila budem proljetno dijete pa se pelene i robica budu sušile na balkonu!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ginger dođi na kavu!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

zeljkice, mene boli sve, al srecom ne odjednom
    malo prepone, pa ledja, pa noge, pa stopala i tak....
    navecer sam naotecena pa me sve smeta...i tak, redovne cari trudnoce

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

snupi, jos sam u pidjami, idem se tusirati i prati kosu
    kasnije ili sutra? ajd salji sms

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

ja se još dobro onda držim jedino šta od jučer ne pričam s mm tako da se sama danas vozim na pregled

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ne znam da li ovo pripada ovoj temi ali imam problem, barem se meni tako čini, naime u 8tt sam MPO trudnoće i počele su mi jutarnje mučnine koje mi ne daju funkcionirati, na pregledima trudnoće sam i dalje ostala kod MPO doktora i tražila sam ga preporuku za bolovanje ili što već zbog mučnina jer zaista fizički ne mogu ići na posao i na to mi je on odogovorio da mi ne može ništa takvog napisati jer ne smije i da se to moram dogovoriti sa soc. ginekologom. Zovem ja soc. ginekologa i ona mi kaže da su to gluposti i da će ona bez problema otvoriti mi bolovanje kad joj donesem preporuku od doktora koji mi vodi trudnoću. Trenutno koristim godišnji jer ne mogu ići na posao i nemam druge opcije. Cure molim savjet što da napravim?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

željkice- ja sam sad u tjedan dana dobila malo više od kile, plakat ću od muke. Nikad nisam toliko dobila u tjedan dana... Iako, možda je tu još obilan ručak od jučer plus večera

doanna - meni je mpo doktor na nalaz napisao "molim mirovanje" i na temelju toga je soc.gin otvorio bolovanje

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

doana baš čudno od mpoovca da nije napisao mirovanje
    jer i meni moja socka neće niš bez preporuke onoga tko mi vodi trudnoću, s time da je ona meni rekla da nije dovoljno da se napiše samo mirovanje već da mora biti jasan razlog mirovanja, tako da meni stoji, mpo trudnoća nakon 8 postupaka u 41 godini, trombofilija, povišen TSH, laparatomija

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

doanna meni je soc gin. bez preporuke mpo dr. otvorila bolovanje jer je bila upućena da smo u postupku. ako smo se toliko borile za djecu još najbolje da nam sad negoduju

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro...ajme, pa barem jednom nisam prva ovdje s linalenom
    linalena kakve će pelene tko koristiti - njegova stvar, a svaka odluka za platnene je samo pohvalna. Neznalice se nek sakriju. Ne zamaraj se.
    doanna šteta da si kod takvih ginekologa...ne znam zašto ti ne želi napisati bolovanje jer su mučnine "pokrivene" šifrom i na temelju njih možeš ostati 3 mjeseca na bolovanju.
    A kud ćete vi varaždinke na kavu?! Mogu ja otkazati aerobik, salsu ili slobodno penjanje pa dođete na kavu...dajem i grickalice gratis

doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

ja očito ubola prave doktore, soc. gin. nema šanse otvoriti bolovanje bez te preporuke, baš sam jadna i da slažem se s tobom jojo kad sam se već toliko borila ostvariti trudnoću želim je sačuvati pod svaku cijenu

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

i ja sam mislila da mi moja soc. gin. neće otvorit bolovanje i već sam se pripremila na svađu ali otvorila mi je bez problema ( inače je isto malo čudna)

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

doanna i jojo pa dobro došle kolegice, tipkajte s nama

jel sam se požalila da sam još pored svega jučer slomila 2 nokta od čega jedan hmm recimo normalno a drugi mi je pukao unutra do pol mesa pa ne mogu ni to odrezati a moram imati flaster jer kak nekaj taknem vidim zvijezde - baš mi je jučer bio dan grrrrrr a bio je zapravo lijep jer smo ušli u 24tt

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •