Citiraj sunma prvotno napisa
Draga Barbie, ja sam imala loš double test i mislila sam otići na amnio
ali sam prije toga bila u poliklinici Vili kod dr Kosa ( Prilaz Gjure Deželića 32 ) koji je nakon detaljnog 3D utz rekao da je sve ok i da nije potrebno dodatno riskirati. Najbolje ti je da odeš tamo na pregled i pitaš ga za savjet, a u krajnjem slučaju mislim da i oni rade amnio, iako baš i ne znam da li je pametno još se jednom pikati. Inače, i ja sam čula za slučaj da je amnio pokazivao Down, rodila se zdrava curica. Mi smo dugo razmišljali i odlučili da ne idemo na amnio jer u takvom stadiju trudnoće prekid zbog Downa za nas nije imao smisla. Odluka je bila teška, ali od kad smo je donijeli ja smireno čekam rođenje moje curice.
Gle, meni su svi nalazi do sada uredni, mjerenje nuhalnog nabora, nosne kosti, Doubl test je bio OK, pa ipak sam s eodlucila na amnio i evo ti sranja....upravo sada krecem na ponovno pikanje koje je opet rizik samo po sebi, ali sta mogu.Molim BOga i nadam se da je sve samo greska, zato i ponavljam amnio jer nisu 100% ziher dal je mozaicizam u pitanju ili je greska pri uzgoju stanica u samom procesu analize.Molite se za mene da nosim zdravu curicu!Hvala!