-
Svejedno ne vidim niti jedan post da je netolerantan.
Nitko nikoga nije napadao niti osuđivao.
-
-
THX
Drage curke i zene, nisam ste me prestrasile,samo sam se pokusavala sto vise odvojiti od ove teme na neko vrijeme da sredim misli, zapravo da previse ne mislim o tome, jer i stres radi svoje......kao prvo svima vam hvala na podrsci, utjehi, podijeljenim iskustvima (kojih je bilo najmanje), konstruktivnoj raspravi.Nisam trazila savjet, samo iskustva zena koje su mozda prosle kroz isto strasno razdoblje iscekivanja i odlucivanja.Ja jos cekam rezultate i nadam se najboljem i mislim pozitivno!U dubini duse spremna sam i za ono najgore jer se moram pripremiti i na tu opciju.Svatko voli svoju djecu kakva god ona bila i koliko god brige ona iziskivala.No na nama samima je da izaberemo ono s cim cemo se lakse nositi u zivotu!I mi i nasa djeca!
Lijepi pozdrav svima!
-
-
Barbi...
-
-
Barbie, sretno...
-
-
Želim da se ova situacija završi najbolje po tebe!Kao što si rekla svaki čovjek voli svoje dijete!Ono je tvoje,ma kakvo bilo!!
-
Barbie, javi nam kako je bilo na kraju, da li je bila greška ili nije?
-
Puno sreće ti želim!
-
Barbie, napisala sam ti PP ali ne prolazi. neće je poslati.. javi se i napiši mi u PP poruci mail adresu da te mogu kontaktirati!
-
Barbie
i od nas i zelimo ti sve najbolje!
-
-
rezultati amniocentoze
Držim ti fige i znam da će biti sve u redu...
-
Rezultati amniocinteze
Drage moje!
Placem od srece, skacem do plafona i veselim se da cu uzivati u svojoj zdravoj curici Zali. Javili su nam ja su ponovljeni rezultati OK i mozemo mirno uzivati u svojoj curici.Ima Boga koji mi je uslisio moje molitve.Jako sam sretna sto sam sve izdrzala bez ikakvih komplikacija, ova 2 tjedna su mi valjda bila zadnje i najgore iskustvo koje sam morala prozivjeti, valjda je to bila samo skola da u buducnosti budem jaca, pozitivnija i da uzivam u svakom trenutku svoje trudnoce bez strahova,jer tko zna sto nosi sutra.Samo zene koje su imale slicno iskustvo mogu me razumijeti, no svima vam jedno veliko hvala na podrsci, utjehi, savjetima i sto ste sve podijelile sa mnom.Stvarno se nadam da necu vise morati prozivljavati ovakve strahove, iscekivanja i nedoumice!Svaka cast ovom forumu gdje zene mogu izmijenjivati svoja iskustva, to puno pomaze.No isto tako moram reci da je svatko iskustvo individulano, sve smo mi razlicite osobe i ne treba sve shvacati zdravo za gotovo.Dok sam bila u ovoj fazi iscekivanja puno sam citala po webu o svakavkim problemima i skuzila sam da sto se vise informiram da sam to vise preplasenija.A u biti zagrebala sam samo povrsinu onoga (medicine) trazeci informacije (pa si onda i masu toga protumacis na svoj nacin, jer svi smo mi ipak laici) sto ljdi uce i studiraju godinama, cak i desetljecima!Tako da mogu reci da je ovaj forum izvrstan,ali ono sto mu nedostaje je rijec doktora, strucnjaka, jer jedino su oni ti koji nam mogu dati pravu sliku nasih problema i odgovore na nasa pitanja, sve ostalo su samo razlicita i osobna iksustva, a znamo i samo da smo svi jedinke i da smo svi razliciti i da nema dva potpuno ista iskustva.Evo, i to sam naucila na ovom forumu!U svakom slucaju ste mi puno pomogle i ja se jos jedanput zahvaljujem svima vama!Velike puse od nas dvije! :D
P.S. Sigurno cu se jos javiti, necu vas zaboraviti.Forum nije samo za probleme nego i za ovako lijepe vijesti da mozes podijeliti sa svima!No nadam se da svi problemi koji me sada mogu zadesiti biti ce mi samo sitnice u usporedbi s ovime sto sam prozivjela!PUSE
-
Hvala Bogu Barbie, sad mirno uživaj
-
rezultati amniocentoze
SUPER tako mi je drago da je sve u redu.
Znam kako ti je bilo jer sam i ja prolazila nešto slično .
Pozdrav Dodolina.. :D
-
P R E K R A S N O !!!!! :D
-
-
-
-
-
stvarno divne vijesti :D a sad uživancija.
-
-
Ajme, Barbie, super :D
A sad uživaj u ostatku trudnoće
-
I sada znam točno kako se osjećeš kao i onda kad si isčekivala.
nakon sličnog, a opet različitog iskustva odlučila sam da s drugom bebom neću sve to prolaziti jer kako si rekla da u pokušaju da se informiraš zagrebeš samo površinu i dođeš do različitih saznaja i shvatiš da toliko toga ima što ne znaš i na što ne možeš utjecati a živciranje ne pomaže ni tebi ni bebi ...
A sad kako cure vele...sljedi uživancija!
-
uživaj u svojoj trudnoći!!!
btw, izabrala si prekrasno ime! :D
-
-
Ja sam tek sad pročitala cijeli ovaj topic i toliko sam se uživila u cijelu priču, kao da se to meni dogodilo.
I sada cmoljim od sreće...
Barbie uživaj u svojoj curki!
-
Baš mi je drago da je s bebicom sve u redu. Uživaj u trudnoći i javljaj nam sretne vijesti!
-
-
:D :D :D :D :D
-
-
Super.
-
super da se sve dobro završilo :D
-
Uh koje olakšanje
:D :D :D :D :D :D
-
Sve smo se nadale ovakvom raspletu! Prediiivno! Uzivaj u bebici.
-
Barbie & Zali, neopisivo mi je drago sto je sve u najboljem redu.
Zali uzivaj u maminoj busi a Barbie, uzivaj u trudnoci
-
Od srca mi je drago da je sve u redu! Uživaj dalje u bebi i trudnoći!
-
Predivno!!! :D
A sada sve ovo skupa što prije zaboravi i uživaj
-
Sjajno!!!
UZivaj u svojoj trudnoci i mazi devojcicu u tibici! Inace, prekrasno si ime odabrala!
-
MJ potpisujem te, moj prvi replay je nešto pojelo pa da se ne ponavljam jer je već prošlo par dana.
Nemoj se više dati zastrašivati Barbie, a voljela bi da ti mogu reći, to ti je bilo zadnje. Educiraj se koliko ti to god nepregledno izgledalo, onda si jača i brža u odlukama.
Puno sreće želim ti dalje...
Sa svakom trudnoćom pa i nakon više njih, svi smo mi u riziku i kockamo se.
-
!
MJ potpisujem te, moj prvi replay je nešto pojelo pa da se ne ponavljam jer je već prošlo par dana.
Nemoj se više dati zastrašivati Barbie, a voljela bi da ti mogu reći, to ti je bilo zadnje. Educiraj se koliko ti to god nepregledno izgledalo, onda si jača i brža u odlukama.
Puno sreće želim ti dalje...
Sa svakom trudnoćom pa i nakon više njih, svi smo mi u riziku i kockamo se.
Slazem se da je svaka trudoca rizik i nosi nesto novo.Svaki dan zivota je rizik jer ne znas sto te ceka!Ali JA sam odlucila da je ono najgore iza mene i da se vise nece ponoviti i vjeruj mi NECE.Sretna sam i mislim pozitivno i tako MORA i biti.Dosta sam propatila!
THX na svim podrskama!
-
Sad kad je sve 5, samo opušteno i veselo!
-
joj, super
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma