Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Problem s dojenjem

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Da, što se tiće nalijevanja tekućinom, ne trebaš pretjerivati. Ja popijem oko dvi litre vode dnevno, odustala sam od tih čajeva.
    Čini mi se da sve radiš dobro i da je to samo faza, daj bebi da cica kad god hoće i nudi mu što češće, pa i da dva puta povuće ok je!!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala vam..

Promatrala sam ga ova dva dana i cini mi se da je i placljiviji i nekako nemirniji nego inace. Jos uvijek se ljuti na dojku i sva sam vec nervozna i razdrazljiva jer ne znam sto vise da mu cinim ( znam da stres ne pomaze, nego bas suprotno, ali valjda je jace od mene, taj strah da je gladan). Nocas se budio cesce 11.30 ( i tad je zadovoljno posisao jednu) pa 2.30 i tad se vec ljutio na obje, pa nakon svih pokusaja cike, dude, mazenja sam mu dala 50ml izdojenog , jedva skupljenog kroz dan i to je popio i spavao do 8.30..

Sto se tice trbuscica, nisam uopce primjetila da ga na ikakv nacin muci. Prducka, kaka ko veliki, da ni ne primjetim ( ispocetka je koji put imao grcice ali rijetko, kratko.. ma nista strasno)..
    Ja se trudim piti jer znam da ne moze odmoci, niti caj , niti voda ( skova bas nisam ljubitelj) a ni mlijeko nisam primjetila da mu smetam , ali to je ionako za dorucak i sl,

Sad se jos i izdajam iza svakog podoja pa mozda nesto vise i navucem. Pokusavam i njega stavljati sto cesce ali nije zainteresiran za suradnju. On ako se nije sam sjetio da bi jeo , mozes mu nuditi, ali on nece ni probati vuci

Bas sam nekako . On meni djeluje sitan i mrsavan.. mozda pretjerujem jer mi je prvi sincic bio opet natprosjecno i dugacak i tezak.. jos uvijek je. Imam krivulju kao i pedejatar pa ih pratim. Prvi je pri vrhu, natprosjecno i visok i tezak dok je bebica pri dnu krivulje iako u granicama normale..

Ne znam.. danas cemo u svjetovaliste za dojilje i roditelje, pa da ga izvagaju i da vidimo sto ce nam reci savjetnica..

kako god , vama hvala puno na pomoci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •