-
Hvala vam.. 
Promatrala sam ga ova dva dana i cini mi se da je i placljiviji i nekako nemirniji nego inace. Jos uvijek se ljuti na dojku i sva sam vec nervozna i razdrazljiva jer ne znam sto vise da mu cinim ( znam da stres ne pomaze, nego bas suprotno, ali valjda je jace od mene, taj strah da je gladan
). Nocas se budio cesce 11.30 ( i tad je zadovoljno posisao jednu) pa 2.30 i tad se vec ljutio na obje, pa nakon svih pokusaja cike, dude, mazenja sam mu dala 50ml izdojenog , jedva skupljenog kroz dan i to je popio i spavao do 8.30..
Sto se tice trbuscica, nisam uopce primjetila da ga na ikakv nacin muci. Prducka, kaka ko veliki, da ni ne primjetim ( ispocetka je koji put imao grcice ali rijetko, kratko.. ma nista strasno)..
Ja se trudim piti jer znam da ne moze odmoci, niti caj , niti voda ( skova bas nisam ljubitelj) a ni mlijeko nisam primjetila da mu smetam , ali to je ionako za dorucak i sl,
Sad se jos i izdajam iza svakog podoja pa mozda nesto vise i navucem. Pokusavam i njega stavljati sto cesce ali nije zainteresiran za suradnju. On ako se nije sam sjetio da bi jeo , mozes mu nuditi, ali on nece ni probati vuci
Bas sam nekako
. On meni djeluje sitan i mrsavan.. mozda pretjerujem jer mi je prvi sincic bio opet natprosjecno i dugacak i tezak.. jos uvijek je. Imam krivulju kao i pedejatar pa ih pratim. Prvi je pri vrhu, natprosjecno i visok i tezak dok je bebica pri dnu krivulje iako u granicama normale..
Ne znam.. danas cemo u svjetovaliste za dojilje i roditelje, pa da ga izvagaju i da vidimo sto ce nam reci savjetnica..
kako god , vama hvala puno na pomoci
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma