a možda je bilo za vrijeme velikog odmora?![]()
može li joj se uzeti kao olakotna okolnost ako je bilo za vrijeme (i njenog) velikog odmora?
ili u njeno slobodno vrijeme kada prevodi prvašiće preko ceste, pa komentira: hvala Bogu što ste, lupam, sigurno prešli cestu.
ili ćemo učitelje dijeliti na ateiste i one druge, da budemo posve sigurno da im nikada, pred našim djetetom, ama nikada neće izletjeti tako nešto, kojeg god bilo predznaka. nema veze ako je to osoba od povjerenja, sasvim stručna, omiljena među djecom i tako dalje, samo da joj ne izleti "hvala Bogu" ili, "tko u Boga vjeruje još". jer to je nešto grozno, ne znam kako bi dalje, nakon svega.
znam, znam, škola je sekularna, a zar su ljudi strojevi?
bilo bi dobro da je domy otišla do škole i riješila to s učiteljicom, ovako stvarno ne znam što hoće, nije mi jasna.
kada bi učiteljica "dobila lekciju", mislim da si to više ne bi priuštila, pa nije luda. sigurna sam da se nakon toga nikada, kao recimo naša učiteljica, ne bi požalila pred djecom ni da ju boli glava - pa nije to ono što bi djeca o njoj trebala znati!
razumijem te, seni, ne kontriram i ne pilam, sijaset puta smo sažvakali ovu temu, nikako da krepa.

Odgovori s citatom