Kao prvo, nisam pooojma imala gdje da smjestim ovaj topic, ovaj mi se činio najokej!
Radi se o mom sineku!! Ja sam više luda jer ne znam više što da mu dam jesti, a da on ne bude gladan!
Stalno je u kuhinji i stalno je i frižideru!! I staaaaaaoalno je gladan. Naravno ručak obično zbrlja, mada znajući kakav je, natjeram ga da pojede do kraja, jer doslovno nakon 5 minuta trađži jesti nekaj. Onda obično jede bedastoće. Recimo danas je za ručak bio kelj na lešo s kobasicom. Pojeo je cijelu kobasu i 2 šeflje kelja. Onda je uzeo dva reda napolitanki, pa je pojeo voćni jogurt i onda sma napravila palačinke. 5 ih je maznuo.
Svbe je to meni bezvezez. Ručak jedva da ga uspijem natjerati da pojede kad je ručak, nema šanse da ga jede i mimo ručka, pa čak i ako je neko omiljeno jelo u pitanju. Meni ove neke stvarčice tipa jogurti, keksi i slično nisu nikakvo jelo, a opet imam osjećaj da bi mu morala kuhati valjda 5 obroka dnevno što isto ne dolazi u obzir. Dakle, što da mu dam da je zdravo, a da ga zasiti, da kad pojede da nije gladan za 5 minuta... Gluposti bi mogo jesti do besvjesti, a to en dolazi u obzir...
A čovjek kada ga vidi pomislio bi da to dijete ništ ne jede....Kost, koža i mišići na njemu samo!