Neću vam ni reć da se jako loše osjećam, koma sam... Od početka mi svaki put daju neke dijagnoze i ništa im ne odgovara, a sad još i ovo...
Bila danas kod svog gin i napravio je stvarno temeljit UZV. Mislim da svi skupa koje sam napravila u obje trudnoće kad bi se zbrojili nisu trajali toliko dugo koliko ovaj jedan. Ispregledao je bebu uzduž i poprijeko, izmjerio sa svih strana i iz svih mogućih poza i na kraju rekao da moram ići u bolnicu jer po njegovim mišljenju beba zaostaje u razvoju... Kaže da čak i kad računa po mom od dana začeća a ne od ZM da je još uvijek beba premala za svoju dob. I tako ja u pon idem u bolnicu. Ne znam koliko ću biti (ja bi najradije kad bi se sve moglo ambulantno, ali dok hoće da budem tamo 24 sata dok oni ne naprave sve pretrage i odluče da mogu doma) Dok sam još doma molim savjete, iskustva... od svega o dijagnozi, koje pretrage da očekujem, što ako se potvrdi da beba stvarno zaostaje a nije samo sitnija, pa do toga što da ponesem u bolnicu...

Odgovori s citatom
Drž se i šaljem podršku
, učinilo mi se da ta još mlada doktorica misli da će status među muškim kolegama steći na način da se ponaša sirovo da je valjda ne optuže da je žensko ili što? Iza toga ti stoji nesigurnost u sebe.