Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: smrad laminata

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno smrad laminata

Imam laminatne podove u 3 sobe u kuci. Sva tri su Nemacki, isti proizvodjac, samo drugi dezeni. E sad, u jednoj sobi laminat smrdi da poludis, i to evo vec pola godine. Nema sa cime ga nisam prebrisao, i Pronto zeleni, i Emsal za laminate, i DM maramice za laminat, sve zivo i i dalje se oseti. Mirisi kao kod stolara kada udjete onako na onaj miris secenog drveta. Naravno kada sam ga kupovao bio je zapakovan u kutijama i nisam znao, kada smo namontirali, reko izvetrice, ma kakvi, i dalje se oseti...

Sta da radim, kako da se resim mirisa????

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj gox prvotno napisa Vidi poruku
    Mirisi kao kod stolara kada udjete onako na onaj miris secenog drveta.

Kod stolara radiona ne smrdi, već ko što ste rekli miriši po drvetu!
    ako se želite riješiti mirisa drveta trebat će vremena za to......

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ok, sorry mozda se nisam dobro izrazio...Ali veruj mi u kuci taj miris toliko ubija da je to nenormalno. Kao ono drvo izmesano sa lepkom nekim...I tako vec pola godine... Uopste ne znam sta da radim.....

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

reklamiraj.
    i to baš zato što je toliko vremena prošlo, a smrad se još osjeća.
    to je smrad ljepila koji možda nije samo neugodan nego i nezdrav.
    ako ti ne uvaže reklamaciju, zaprijedti tužbom.
    i, paralelno napiši pismo direktno u Njemačku, da vidiš kako će to ekspresno riješiti!

(mi smo imali isti slučaj sa namještajem u austrijskom lancu; uz isprike, dobili smo stalni popust od 10% u njihovim dućanima. nismo nikada iskoristili iako često tamo kupujemo, ali je lijepo znati da je nekome stalo do kupca)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pa ja jesam reklamirao, ali nista. Reklamacija se priznaje samo ako se podigne ili je ostecen. Ovaj stoji savrseno, savrseno izgleda, i nigde ostecen nije. Tako da se reklamacija ne priznaje. Druga stvar je sto moram vaditi 20 kvadrata, sav namestaj, majko moja mila....Ne znam sta da radim...Da se razumemo ne oseca se on kao kada je postavljen, ali i dalje se oseca. E sad moja greska je izglda ta sto sam mislio izluftirace se, a da sam ga povadio i bacio, bacio bi pare, jer reklamirati ne mogu kada je ok...Lik koji je dosao kaze to je njegov miris, tako kod nas mirise cela radnja i hala....((

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a pisao si i u Njemačku?

meni je nevjerojatno da se ti miriš s time da tip u trgovini ne prihvaća reklamaciju: pa TI i TVOJA obitelj živite u smradu koji vam nije ugodan.
    i tu je kraj priče!

i nama je bilo tako, mislili smo da će se "izluftati", pa čekali, čekali... reklamirali nakon više od mjesec dana.
    i u roku od dva dana oni poslali svoje radnike koji su sve razmontirali, odnijeli, najdublje se ispričavali, nudili zamjenu... ma sve!

opet ti kažem, piši direktno proizvođaču!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jos je neki kao ECO pod, od ekoloskih materijala...

Moram nesto napraviti, sad cu vec poludeti...

Manuela. avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Koji je proizvođač tog laminata?
    I kakav je, jesi li ga kupio na nekoj akciji ili po normalnoj cijeni?
    znaju biti na akciji tak s malo čudnim svojstvima, pa onda ......
    A jeste li provjerili da je baš stvar u laminatu, možda se nešto dogodilo ispod s podlogom na koju sta stavljali laminat pa vam to " smrdi"?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Prozivodjac je Nemacka - ECO flor ili tako nekako se zove, vec sam i zaboravio, godinu dana ga imam, a kutije sam davno bacio... A podloga je brodski pod, na koji sam stavio stiropor i onu kao mrezicu za laminat i laminat. A nije bio na akciji...

E sad sve mislim da je mozda zato sto je od ECO materijala napravljen, jer ova dva, u druge dve sobe nisu, i uopste se ne osete, a kupiljeni su u istoj radnji, isti proizvodjac....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •