moj djecak , 15 mj, se boji zena... ne svih, ali vecini ne da ni blizu.
mama mi je bila u posjeti mjesec dana i ni jednom ga nije uspjela uzeti u narucje ,a da nije zaplako. (inace nije placko, i danima ne zaplace zbog neke druge stvari )
prijateljica koju ne vidjamo bas cesto , ali dovoljno da je on poznaje i koja ga jako voli, pune ruke poklona za njega svaki put, on od nje poludi od straha, a sto je meni jako neprijatno jer vidim da je i njoj , pa se jadna zena pravda itd... na samo njen glas dijete pocne histerisati, toliko se prepadne da je to zalosno za vidjeti, dusa me boli,jeca, suze padaju, gubi se od straha,pod kozu bi mi se zavukao da moze... ne znam zbog cega te reakcije...
muskarce voli, prilazi im, salje puse itd, ali sa zenama je jako oprezan. znam da cete mozda okrenuti i na salu, ali meni je ovo ozbiljan problem jer dijete je prestraseno, a nema razloga, nikad ga ne ostavljam ni sa kim da bi imao neko lose iskustvo, 24/7 je uz mene, okruzen je nasim prijateljima,drustveni smo i bas sam zbunjena.
druga prijateljica , sa kojom sam cesce, ima curicu stariju od njega 6 mj koja je dosta krupnija i jaca od njega, uvijek dominira,otima igracke, dize ton, uvijek glavna cak i u drustvu starije djece, takva je po prirodi, i vidim da on od nje zazire, plasi se, moze li to biti uzrok sto mu cure zadaju strah?
ali zena koje se najvise plasi nema nikakve veze sa pomenutom curicom...
bas mi ga je zao...

Odgovori s citatom
...
.

Ali, nadam se da cete i vi ove strahove uskoro ostaviti iza sebe.