Nemoj me krivo shvatit...ali ne radim si ja to namjerno.To je jače od mene,jednostavno si ne mogu izbit iz glave da se nadam i želim...Neko vrijeme je mir pa me opet uhvati strašna želja za bebom...počnem razvijat strategije kaj da napravim da napokon ostanem trudna.Prvo sam samo računala plodne dane,zatim sam si kupila lh trakice,a sada sam krenula sa bazalnom.Jednostavno me izluđuje pomisao da iako se trudim bebe nema Nije mi jasno kako je prvi put upalilo.Često si razmišljam da ću sigurno imat bebu samo je pitanje vremena jer nemoguće da imam problema ako sam već ostala trudna.Onda me uhvati depra pa si mislim da su možda nekaj zeznuli kod kiretaže,možda nekaj oštetili i da je to razlog.Već toliko čekam na bebu da se ponekad uhvatim da pomislim kako činjenica da sam trudna je nemoguća.Ja sam u životu puno pretrpila i naučena sam trpit i gurat bez obzira na sve.Najviše mi ježao mog muža jer kad ga slušam kako priča o bebi našoj ili tuđoj srce mi se slama.Pa si razmišljam,Bože moj prvi se iz društva ženio,a sada će vjerovatno biti zadnji koji će dobit bebu.Znam da to zvuči glupo,nije toliko bitno koji je po redu.Nemojte me krivo shvatit,ali kad svakodnevno čujemo priče ova slučajno (hej,slučajno!!!) ostala trudna poludim.Žao mi ga je...