Pokazuje rezultate 1 do 50 od 128

Tema: Boli, jako boli

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Snelly moja kako te kužim ....tako je teško opustiti se i uživati... iako sam milion puta mislila da sam se opustila - jesam klinac..to iščekivanje,mjerenje temperature,trakice,dizanje nogu itd.. toliko izluđuje da jednostavno postaneš opsjednut i samo to ti je u glavi pri pomisli na sex...trebalo bi biti obratno,zaista se sjediniti sa svojim mužem i uživati jedno u drugome...ali znam jako je teško...pogotovo osobama koje su bar nakratko iskusile taj predivan osjećaj trudnoće...kada se u tebi odmah probudi taj majčinski instinkt, tada je ta želja i čežnja još jača...nemoj odustajati ali isto tako ne dopusti da tuga svlada...samo pozitivno i hrabro...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kad smo konacno odlucili imati dijete, trebalo nam je 6mj da zatrudnim. Nece pa nece. Pred kraj sam cak i dizala noge u zrak, mm je prestao piti kavu i cuvao se (jer smo negdje procitali da kava steti zacecu), pratila sam ovulaciju i pazila da nije onaj najjaci dan (i to smo procitali da je bolje prije ili nakon tog dana i to ne svaki, nego svaki drugi). A onda sam jednostavno odustala. I KONACNO smo uspjeli. I sto je naibolje, tog trena sam znala da je to to i da sam trudna. Poslije se to i potvrdilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •