Pozdrav curke,pisala sam ovih dana na podforumu potpomognuta Stigao je nalaz mm,dijagnoza asthenoteratozoospermija Malo je reći da sam šokirana i jadna.Nekako sam se nadala da je barem sa njim sve ok.I sad mi se stalno vrti po glavi pitanje zašto je baš nas snašlo to sve...kaj nije dosta kaj imamo malog anđela...i sad se pokušavam trgnut da se pokrenemo,da poboljšamo taj spermiogram,Ali u meni je takva tuga...Nemam ništa protiv mpo dapače učinit ćemo sve za bebicu,Ali iskreno kažem da me strah kaj će nam reći 19.12 u mpo ambulanti.Mislim da uz svu želju i volju za bebom jednostavno nisam u stanju prolazit ivf za koji su mi više njih rekli da mi ne gine pa i sam dr.Radončić.Jednoostavno se nadam čudu da ipak neće biti potrebe za injekcijama i hrpom lijekova .Najrađe ne bi ni otišla gore,kaj ako mi dr kaže vi morate na ivf/icsi,a ja bi najrađe rekla da ne zelim još ulazit u to,a sa druge strane tako želim bebicu Znam da nema smisla odgađat ali ja ne zelim primat još dodatne lijekove jer sam ih već puna preko glave.Mislila sam da prvo probamo nekim prirodnim preparatima poboljšat spermiogram pa ako nejde onda pokušat sa metodama.Ali strah me da ako takvo šta kažem dr da će me otkantat na početku.Znam da smo svi individualni ali molila bih Vas za svjet i mišljenje kako bi vi postupile u ovom slučaju?Pogotovo ako se nađe koja mama koja je prošla mpo...Oprostite na dugom i deprimirajućem postu ali jednostavno sam se trebala negdje izjadat