Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Isofix ugradnja

Mama Martina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Isofix ugradnja

Postoji li mogućnost ugradnje isofix kukica u auto i da li je to sigurno?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo ugrađivali naknadno (doduše auto je imao pripremu za Isofix, a ne i sam Isofix, i još mi nije jasno šta to znači). Ukoliko se ugradi u ovlaštenom servisu trebalo bi biti jednako sigurno.

Mama Martina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Morati ću pogledati u papirima od auta da li ima pripremu za isofix. Za sada znam da kukice nema.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo ugrađivali naknadno (doduše auto je imao pripremu za Isofix, a ne i sam Isofix, i još mi nije jasno šta to znači). Ukoliko se ugradi u ovlaštenom servisu trebalo bi biti jednako sigurno.
    Malo ću karikirati ali... Priprema je metalna šipka širinom auta a sam isofix metalne "kukice"koje se onda nakače na tu šipku.
    Inače, i kod nas je bila situacija kao i kod Deaedi.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

meni treba pomoc!
    prva trudoca i jedva ista znam vezano za as, znam samo da se preporuca kupiti ta neka baza...ja planiram kupiti maxi cosi pebble as 0+ i family fix bazu za tu as ali neznam sta sad znaci taj isofix?'sta je to?? nekakve kukice u autu na koje ta baza klikne i namonitra se, pa na to ide as? i dali to bude u automobilima ili se kupuje?? ja nista neznam pa vas molim pomoc termin je za 3 tjedna pa se nadam da ce mi dotada neka od vas odgovoriti, ili barem vasa iskustav s tim isofix ,i ovim bazama....a koliko je pametno mozda kupiti samo as bez te baze i isofixa??? hvala cure

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

koje auto imaš? moraš vidit u autu ili papirima ima li tvoje auto isofix. pođi u bilo koji dućan baby opreme, tamo ti obično imaju sicevi sa već montiranim sjedalicama pa ćeš vidit kako to izgleda

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ovdje možeš proveriti može li MC sjedalica u tvoj auto
    http://www.maxi-cosi.com/ie-en/service/car-fitting.aspx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •