Postoji li mogućnost ugradnje isofix kukica u auto i da li je to sigurno?
Postoji li mogućnost ugradnje isofix kukica u auto i da li je to sigurno?
Mi smo ugrađivali naknadno (doduše auto je imao pripremu za Isofix, a ne i sam Isofix, i još mi nije jasno šta to znači). Ukoliko se ugradi u ovlaštenom servisu trebalo bi biti jednako sigurno.
Morati ću pogledati u papirima od auta da li ima pripremu za isofix. Za sada znam da kukice nema.
meni treba pomoc!
prva trudoca i jedva ista znam vezano za as, znam samo da se preporuca kupiti ta neka baza...ja planiram kupiti maxi cosi pebble as 0+ i family fix bazu za tu as ali neznam sta sad znaci taj isofix?'sta je to?? nekakve kukice u autu na koje ta baza klikne i namonitra se, pa na to ide as? i dali to bude u automobilima ili se kupuje?? ja nista neznam pa vas molim pomoc termin je za 3 tjedna pa se nadam da ce mi dotada neka od vas odgovoriti, ili barem vasa iskustav s tim isofix ,i ovim bazama....a koliko je pametno mozda kupiti samo as bez te baze i isofixa??? hvala cure![]()
koje auto imaš? moraš vidit u autu ili papirima ima li tvoje auto isofix. pođi u bilo koji dućan baby opreme, tamo ti obično imaju sicevi sa već montiranim sjedalicama pa ćeš vidit kako to izgleda
ovdje možeš proveriti može li MC sjedalica u tvoj auto
http://www.maxi-cosi.com/ie-en/service/car-fitting.aspx