Vrećica za urin s epruvetom

Thread: Vrećica za urin s epruvetom

1. nana33 said:

Default Vrećica za urin s epruvetom

Zna li netko gdje se može kupiti?Namjenjena je maloj djeci i super je jer se odvaja dio urina za urinokulturu.Nama su je prporučile sestre iz Klaićeve jer nem se obična odljepljivala pošto je Luna jaaako nemirno dijete.Zbog refluksa često nosimo urin na kontrolu i kupovali smo ih u Fokus Medical u Rapskoj ali oni su se preselili a ja ne znam gdje :/ Inače proizvođač je Sanolabor i jedna je koštala 40-tak kuna,ali stvarno su super-ne odljepljuju se i jednostavne su za upotrebu.Zna li tko?

2. stella's Avatar

stella said:

Mi isto kupujemo one obične,koje nam se odljepljuju,i teško uspijevamo uzeti urin (

3. Mamaitata said:

Nadam se da stavite pelenu preko vrecice i zapkirate bebu a ne da stavite samo vrecicu i cekate da se beba instant popiski (kao sto je radila jedna poznanica)?

4. nana33 said:

Kod ovih vrećica dijete je u polusjedećem položaju-sjedi između mojih nogu,a ja sjedim -pustim vodu da teče i popiški se u roku 2 minute.Našla sam novu adresu Fokus medikala-sad su u Sesvetama kraj Metroa,koga zanima broj tel.šaljem na pp,a inače vrećice mogu poslati i na kućnu adresu.

5. daisy2005 said:

Default vrečice za urin s epruvetom

Nana, možeš mi molim te poslati gdje se mogu naručiti te vrečice i koliko koštaju (jel' se plaća dostava)? Mi moramo dosta često kontrolirati urin, a onda nam redovito ispadne loš uzorak pa ako ovo funkcionira, to bi nam bilo super. Puno ti hvala

6. Elly's Avatar

Elly said:

Default Re: vrečice za urin s epruvetom

Quote Originally Posted by daisy2005
    Nana, možeš mi molim te poslati gdje se mogu naručiti te vrečice i koliko koštaju (jel' se plaća dostava)? Mi moramo dosta često kontrolirati urin, a onda nam redovito ispadne loš uzorak pa ako ovo funkcionira, to bi nam bilo super. Puno ti hvala
    I mene ovo zanima, moze info na PP?