Moja Indesit perilica/sušilica je preminula nakon 7 (ili 8?) godina. Nije da sam bila nezadovoljna, ali je zafrkavala elektronika i razni majstori to nisu uspijevali riješiti. Najbolji su mi se pokazali dečki iz Pušićevog ovlaštenog servisa.

Ove godine mi je pao mrak na oči kad je otkazala i brava (sušilicu nisam mogla koristiti od prošle godine, kao ni kratke programe pranja) i dala sam je Reto centru. Htjela sam novu Gorenje 9-kilašicu, ali figa, nije mi stala u kupaonicu. Ispalo je da sam uzele njihovu perilicu-sušilicu (6 kg) i iznenadila sam se jer na njoj piše "made in Spain". Tja, pere ok, a sušilicu još nisam isprobala. Valjda bu dobro.

Zaključak - meni se sve čini da je sve to isto, tko zna odakle ti proizvođači nabavljaju dijelove (možda od istog tajvanskog ili kineskog dobavljača) i samo lijepe pločice. Serviseri teško mogu slijediti inovacije. Nije da ih branim, ali razumijem, sve je to ista globalna priča pljačkanja potrošača. Btw. mislim da Elektrolux ima tvornice u Ukrajini i Rumunjskoj, ali ne znam točno gdje se što proizvodi. Ne da mi se sad provjeravati, ne vrijedi truda... Sama si ne mogu doma sklepati perilicu-sušilicu, pa moram kupovati ono što se nudi.