Molim ukoliko netko zna majstora koji popravlja perilicu vesa Candy da javi neki broj
Ovlasteni zasada nece u moju kucu: jer je garancija istekla prije mjesec dana a u te dve godine se izmjenili 10-ak puta...
Molim ukoliko netko zna majstora koji popravlja perilicu vesa Candy da javi neki broj
Ovlasteni zasada nece u moju kucu: jer je garancija istekla prije mjesec dana a u te dve godine se izmjenili 10-ak puta...
Ja bi samo htjela sve upozoriti na ovlašteni Electrolux servis na križanju Heinzlove i slavonske. to su pravi lopovi! Da moj tata nije oprezan i da on nije nosio moj usisavač na popravak lagano bi me preveslali. Njihova dijagnoza bio je kvar motora koji košta cca 1000kn, a serviser bi nam dao ispod cijene u fušu za 800kn. Tata je odnio usisavač u drugi servis gdje su dijagnosticirali da je otišla termozaštita i da je motor u savršenom redu. Platili samo 120kn. Bogu hvala na tome!
Mene zanima jesi li nasla dobrog majstora?
imam isti problem....podrucje Pule
Evo da se javim i sa svojim iskustvom, naime nikada vise u nad dom nece uci candy uredaji, bez obzira na garanciju ne zele priznati i popraviti aparat i bez obzira na sva potrtosacka prava nis u mogucnosti dobiti novi proizvod . Ako je netko uspio molim da mi da upute na koji nacin ostvariti prava...pozvala se na sva moguca prava o potrosacima ali zahtijev nisu htijeli odobriti
hvala na savijetu, pokusala poslat mail direktorici Candy-a pa me bas zanima ishod.
E da, mail proizvodaca ne mozes naci nigdije, nailazim samo na br.servisa u Ita.,
Evo obecala javiti rezultat...nakon upita poslanog direktorici Candya u Hr. nista, obecala ocitovanje do 24.8. medutim nikada nista nije odgovorila....poslala jos 2 puta mail ali kao da ga saljes u prazno....eto tako je zavrsi0 slucaj kod mene.
Točno ove riječi ponavlja moja žena kada netko spomene hladnjak: nikada više smeće zvano Electrolux neće u moju kuću! Kad se spomene suđerica, onda je smeće Indesit, kad perilica rublja opet smeće od Indesita......Popravci za Indesit i Electrolux su nam odnijeli više novca neg je bila nabavna cijena, odustali smo od servisera. Nažalost, ima smeća svih marki, proizvodi se smeće za smeća od država koje ga uvoze radi nižih uvoznih cijena. Na kraju, mi sitnozubi sve platimo puno, opterećeno je gramzivošću trgovaca i nenormalno visokim PDV-om.potpuno gubim volju za kupnjom bilo čega što nije neophodno. A kada popravljam, onda tražim nekoga na crnjaka, jer ionako serviseri uglavnom ne izdaju račun i o garanciji na popravak nema govora.