Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Prijava djeteta

buci-buci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno Prijava djeteta

Da li mi netko može reci koliki je točno zakonski rok i procedura za prijavu djeteta (matični, MUP, zdravstveno). Beba je rođena u Varaždinu, no mi smo iz Kr, da li bebu treba prijaviti u matičnom uredu u Vž ili Kr. Naime, rodila sam prije tjedan dana (13.09.) no suprug mi stiže s terena tek 01.10. Da li imam vremena počekati supruga da prijave obavimo zajedno.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Imate vremena, rok je mjesec dana od rođenja bebe za matični, onda idete ne MUP i zdravstveno. U matični idete skupa, a ostalo može muž sam. Za matični vam trebaju osobne i vjenčani list, oni vam tad naprave rodne listove i domovnicu(za bebu), te s njima idete na mup i zdravstveno.
    Posljednje uređivanje od Lotta : 21.09.2011. at 18:34

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

kao sto je Lotta rekla rok je 30 dana,a kod nas je sve obavio moj muž.ja nisam nikud isla,on mi je doneso kuči papire na potpis i to je to.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zakonski rok da vi, roditelji, prijavite ime dijeta koje je rođeno u zdravstvenoj ustanovi je 60 dana, ali je preporuka da to napravite ranije, unutar 30 dana, kako su cure napisale - jer ti treba zdravstveno za prvi pregled
    Posljednje uređivanje od ivarica : 21.09.2011. at 20:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •