-
Osoblje foruma
Pa što vi mislite,da neki od nas daju djeci da polako režu nanare na fete
najn, nego ja pokušavam reći kako je to jedan valjda civilizacijski, ili doseg okruženja, u kojem se još-usput-smatramo prosvijetljenima i velikima jerbo koljemo miševe, žohare, ma ne, čak štoviše, zovemo službu da se riješi miševa i žohara, to je sofisticirano klanje, jer nam uzurpiraju prostor (zar je to izvorno naš prostor), ali nam je naprosto nevjerojatno da netko floberom opali mačku koja mu kaka (da budemo fini) po vrtu. Ili postavljamo inače svoje granice, koje su posljedica našeg okruženja.
Pa nam je pas u krevetu normalan, pas u kavezu nenormalan, kokoš u kavezu normalna, kokoš u tanjuru mljac.
Ne trebamo se smatrati boljima i one koji to ne rade lošijima. Niti je rezbarenje crva u dječjim pokusima nešto od jučer, nit znak okrutnosti. Treba pogledat činjenicu da x posto ljudi (rekla bi većina) ne vidi u tome zlostavljanje životinje, ne vidi vrijednost života jedne zvjezdače. Kao što ja ne brinem o djeci koju ima mama žoharica.
Sad opet, ja vas koji vadite zvjezdače da bi djeci pokazali i vraćate ih, iz moje velevrhunske hoh pozicije smatram nehumanima, što bi vi da vas tako otmu vanzemaljci, vrše pokuse nad vama pa vas žive i lude vrate doma
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma