Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Iz bodića u potošulje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    pedijatar nam je baš to spomenuo kad mi je mali imao godinu dana - od tada nose potkušulje i duge gače (prestali smo i sa štramplama)
    sori na pitanju, ali ne kužim. Kakva je razlika između dugih gaća i štrampli? pa i jedne i druge jednako griju na istim mjestima?!?!?!
    po meni, bodi grije manje od dugih gaća (tanji je)
    ako ne treba pregrijavati testise, onda treba izbjegavati jednako i štrample i duge gaće, i prijeći, kako je netko napisao, na dokoljenke

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    sori na pitanju, ali ne kužim. Kakva je razlika između dugih gaća i štrampli? pa i jedne i druge jednako griju na istim mjestima?!?!?!
    po meni, bodi grije manje od dugih gaća (tanji je)...
    gle, neznam ja kakve ti štrample i duge gače koristiš za klince...

I. sam kupila duge gače koje su od istog materijala kao i potkošulja ili bodić, ali mu naravno kao i svaki donji dio ne stisne pelenu!

a štrample su debele! i to puno deblje od dugih gaća!!

pa oprosti bogme nije isto niti kada ti obućeš običnu najlonku ili deblje štrampe preko zime! da, griju i jedne i druge, ali ima razlike!

apropo dokoljenki, dobit će ih čim malo zatopli!
    Posljednje uređivanje od Boxica : 30.03.2013. at 12:06

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    gle, neznam ja kakve ti štrample i duge gače koristiš za klince...

I. sam kupila duge gače koje su od istog materijala kao i potkošulja ili bodić, ali mu naravno kao i svaki donji dio ne stisne pelenu!

a štrample su debele! i to puno deblje od dugih gaća!!

pa oprosti bogme nije isto niti kada ti obućeš običnu najlonku ili deblje štrampe preko zime! da, griju i jedne i druge, ali ima razlike!

apropo dokoljenki, dobit će ih čim malo zatopli!
    a šta se ljutiš, samo pitam, stvarno me zanima jer ne znam...
    ne koristim duge gaće, a štrample koje imam (i ponekad koristim) su jako tanke. ne volim ništa što je debelo, stvarno, nikakve termo ovo termo ono - ja to ne mogu ni vidjeti, imam osjećaj da se preznojavam samo kad ih vidim...
    A bodiće imamo uvijek broj-dva veće, da ima dosta lufta (imam traume iz djetinjstva od bodića lol). Sa starijom smo prešli na potkošulje negdje s godinu i pol, nadam se da će tako biti i ovaj put

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    po meni, bodi grije manje od dugih gaća (tanji je)
    ako ne treba pregrijavati testise, onda treba izbjegavati jednako i štrample i duge gaće, i prijeći, kako je netko napisao, na dokoljenke
    Reči ću ti ja iz prve ruke.
    Štrample su totalno uske i totalno uz nogu/međunožje. One se obično sintetičke, pa time i više griju.
    Duge gaće su 100% pamuk, nisu toliko uske, moje tankonogom djetetu plešu oko nogu, a u međunožju ne dolaze direktno na testise, nego onako kao i uža piđama.
    Definitivno zagrijavaju testise puno manje.

Nikad nismo nosili štrample (kupili smo ih podosta), prvi razlog je bio loš sastav, bilo je gotovo nemoguće kupiti dobar sastav, a drugi razlog svakako zagrijavanje testisa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •