Jel bio netko, kakva je ponuda za trogodišnjake što se tiče dugih rukava , obuće i stvari za jesen
Jel bio netko, kakva je ponuda za trogodišnjake što se tiče dugih rukava , obuće i stvari za jesen
U Heleni nema dječje robice.
Obuće ima nešto malo u Peku i mislim da je to-to.
Uglavnom, bez veze.
Da,za tako male nažalost nema ništa..ima nešto male robice ali je skupa ko zlato![]()
U Rosesu imaš S. Oliver, ponuda varira od nula (apsolutno ničeg) do super stvari po ok cijenama..nedavno su otvorili oshkosh-bilo je robe za trogodišnjake prošli vikend, cijene ok. u benettonu nikad niš ne nađem - ili mi je preskupo ili nema brojeva. od dječjih ima još leptirić s jeftinim običnim majicama i donjim dijelovima trenirki, nisu zadnji krik mode, al su ok za vrtić. zaključno, isplati ti se ako ideš po još nešto osim majica da ne skuriš benzin, a nisi našla veličinu. sportski dućani imaju ok ponudu dječjih tenisica (puma, nike..), froddo šlapice po 99 kn..
Hvala curke da ne idem bezveze iz sk
Nisam dugo izdržala i spremam se ovaj vikend (valjda da ubijem vrijeme) pa eto čisto onako da pitam kakva je ponuda za nas odrasle i gdje se isplati tržiti
Meni je osobno Helena, skroz bezveze. Dok sam u Rosesu puno cesce i dosta toga nadem.
Favorit nam je Nike, gdje uvijek nademo stvari za decke. Opcenito ponuda sportskih ducana im je super. Za malo skuplje stvari je super Disel, znaju imati super djecije robice.
Benneton kako kada, kad su bili manji znala sam im svasta naci, sada sve rijede. Okaidi takoder ima zgodnih stvari, ovisi hoces naletiti na velicinu. U XYZ ( zenski) imaju jedan dio sa djecijom robicom, neki Hrvatski proizvodac. Leptiric smo prerasli pa ne znam kakvu ponudu imaju. U Frodu znaju imati na snizenju jao povoljne cipelice, ali uglavnom manje brojeve.
Meni najdrazi ducan ( za mene) je svakako Diesel, imaju savrsene traperice. I Replay takoder, ali je bezobrazno skup. S.Oliver ima dosta veliki izbor, ali mi se rijetko kada da sve pregledavati. U Mangu ponekad nadem nesto, uglavnom mi se nista specijalno ne svida. Benetton ( Sisley), hm, isto ponekad nesto nadem, uglavnom uzmem kakvu obicnu pamucnu majicu. Veliki ducan sa dosta robe, ali je sve nekako bezveze. Zapravo, ovisi sto trazis...
U Calcedonii kupujem samo strample za malu i sebe. Znaju imati i zgodnih pidzama. I badice. Donji vec mi se ne svida, jako malo pamuka ima u njemu. I ne svida mi se sistem pohrane robe u one kadice, pa moras kopati tri dana dok nesto nades.
tnx, javim kako je prošlo
Mi isto planiramo, pa me zanima kakav je izbor za curice br. 84, 92 sada za zimu? Hm i kakav je izbor cipela za mamu...možda puno pitam..hvala
znate li da li su po cijeni povoljniji gore spomenuti outlet-i ili West gate ?
Da, bas tako.
Ja inace ne volim planske kupnje, jer onda bas nista ne nadem .I onda sam razocarana...
Najbolje je kad naletis na nesto cemu se uopce nisi nadala.
Sto se tice cijea izmedu Rosesa i WG, Roses bi trebao biti jeftiniji, ipak je to outlet. Mada je u WG sigurno veci izbor...
Posljednje uređivanje od ani4 : 05.10.2011. at 14:42
Ja isto idem za vikend. Baš me zanima šta imaju. U stvari ništa ne trebam idemo onak izletnički pa ako nađem nešto povoljno a neplanirano super. Inače kad idem bilo kud ciljano samo se razočaram.
Ja sam igrom slučaja bila prošli vikend u Rosesu (drugi put u životu) i jako sam razočarana što se dječjih stvari tiče. Jako jako jako loš izbor a cijene nisu ništa posebno niske, dapače. Npr. majičice u Benettonu su preko 100 kn, ma mojne me.
H&M ili C&A po redovnim cijenama su neusporedivo bolji.
Meni tamo valja jedino S. Oliver i to za mene - imaju gomilu gluposti, ali imaju i hrpe i hrpe hlača.
Dakle, Roses totalno razočarenje, nema brojeva (ili 34 ili 46), dječji Beneton katastrofa nijedna pamučna majica, a ni ostala ponuda za nas odrasle ništa bolja, ili su im cijene kao u ostalim trgovinama ili je niš koristi.
Hoce li netko mozda skoro do Sv.Kriza? Danas smo boli i nisam se mogla odluciti za jedne tenke da li da uzmem ili ne i sad mi je zao. Air maxice za 200 kuna!!
Pliz javite,ja bi uplatila pare na racun i skupila u zgu. Hvala!!!
Mi smo isto danas biligdje su bile takve air max po toj cijeni,koji broj?
U nike-u na onim zidovima s 30% popusta. Ja sam gledala samo svoj broj,38,5. Bilo je i 38,ostale brojeve nisam vidjela. Ovo je bilo skroz na desnom zidu,tamo gdje su djecje tenke. Inace sam kupila za trcanje najkice za 130kuna!! Jaaako udobne. Mekane i prozracne,ali ne bas lijepe hihi. Na istom zidu su stajale. Muz nije nista nasao.
Moj muž je u Nikeu našao tenisice, a taj desni dio sam na žalost samo prozujalaah bit će nekad...
A ne znam kad ćemo idući puta ići