ani4 prvotno napisa
Meni je osobno Helena, skroz bezveze. Dok sam u Rosesu puno cesce i dosta toga nadem.
Favorit nam je Nike, gdje uvijek nademo stvari za decke. Opcenito ponuda sportskih ducana im je super. Za malo skuplje stvari je super Disel, znaju imati super djecije robice.
Benneton kako kada, kad su bili manji znala sam im svasta naci, sada sve rijede. Okaidi takoder ima zgodnih stvari, ovisi hoces naletiti na velicinu. U XYZ ( zenski) imaju jedan dio sa djecijom robicom, neki Hrvatski proizvodac. Leptiric smo prerasli pa ne znam kakvu ponudu imaju. U Frodu znaju imati na snizenju jao povoljne cipelice, ali uglavnom manje brojeve.
Meni najdrazi ducan ( za mene) je svakako Diesel, imaju savrsene traperice. I Replay takoder, ali je bezobrazno skup. S.Oliver ima dosta veliki izbor, ali mi se rijetko kada da sve pregledavati. U Mangu ponekad nadem nesto, uglavnom mi se nista specijalno ne svida. Benetton ( Sisley), hm, isto ponekad nesto nadem, uglavnom uzmem kakvu obicnu pamucnu majicu. Veliki ducan sa dosta robe, ali je sve nekako bezveze. Zapravo, ovisi sto trazis...
U Calcedonii kupujem samo strample za malu i sebe. Znaju imati i zgodnih pidzama. I badice. Donji vec mi se ne svida, jako malo pamuka ima u njemu. I ne svida mi se sistem pohrane robe u one kadice, pa moras kopati tri dana dok nesto nades.