Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Outlet sv. Helena ili Roses

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi isto planiramo, pa me zanima kakav je izbor za curice br. 84, 92 sada za zimu? Hm i kakav je izbor cipela za mamu...možda puno pitam..hvala

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Emmaa prvotno napisa Vidi poruku
    Mi isto planiramo, pa me zanima kakav je izbor za curice br. 84, 92 sada za zimu? Hm i kakav je izbor cipela za mamu...možda puno pitam..hvala
    zbilja nema pravila, zna se naći super stvari, a nekad odemo ciljano tražiti za curku/mm-a/mene pa izađemo samo 1 slikovnicom iz Algoritma .
    bili smo prije 2 tjedna i kupili joj čizmice primigi za 170kn i pumice za 180kn, a u 8. mjesecu zimsku pernatu jaknu okaidi za 200kn

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Peppy prvotno napisa Vidi poruku
    zbilja nema pravila, zna se naći super stvari, a nekad odemo ciljano tražiti za curku/mm-a/mene pa izađemo samo 1 slikovnicom iz Algoritma .
    bili smo prije 2 tjedna i kupili joj čizmice primigi za 170kn i pumice za 180kn, a u 8. mjesecu zimsku pernatu jaknu okaidi za 200kn
    Da, bas tako.
    Ja inace ne volim planske kupnje, jer onda bas nista ne nadem .I onda sam razocarana...
    Najbolje je kad naletis na nesto cemu se uopce nisi nadala.

Sto se tice cijea izmedu Rosesa i WG, Roses bi trebao biti jeftiniji, ipak je to outlet. Mada je u WG sigurno veci izbor...
    Posljednje uređivanje od ani4 : 05.10.2011. at 15:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •