Ne znam što napraviti, zato i tražim vašu pomoć!
Naime, tjekom vremena svom sam malenom počela dodavati nadohranu u količini od 90-120ml dnavno, dakle jednu bočicu na dan. To je krenulo zbog krivih savjeta "stručnih osoba", mojih bližnjih, moje iscrpljenosti, ma tisuću i jedne okolnosti... Nakon malo vremena ostala sam sama brinuti se o malenoj bebi i malo večoj "bebi" od dvije godine, zbog koje nisam u prilici mirno i staloženo dojiti, jer baš u to vrijeme se želi maziti, ljubiti, igrati ili jesti. Još je gora opasnost kada mi nije na oku pa upali pećicu, prospe ili razbije nešto po kući. Muž tek kasno poslijepodne dođe kući. To vam pišem samo da vam dočaram u kakvoj sam situaciji i da mi svoje savjete prilagodite toj istoj situaciji.
Da napomenem, beba ima 6 tjedana i spada u onu skupinu djece koja CIJELI dan visi na sisi. Često nam se zna dogoditi da tako cijeli dan dojimo a on uvečer počne bjesniti na sisi,jako plakati, a ja luda od proteklog dana, popustim i dam bočicu. On dobiva na težini ali ne znam koliko je to mjerodavno jer mu dodajem nadohranu.
Ja nikad nisam doživjela da mi mlijeko štrca, kapa gdje idem, tek kad se preko noći napune, pa nešto kao krenu curkati, Što se i toga tiče sumnjala sam u sposobnost svoga dojenja.

Dakle, uz sve te poteškoće pokušavam ga "skinuti" sa te jedne bočice, ali nikako...postaje nervozan nakon nekog vremena, grčevito plače, nitko ne može spavati,....tada stiže svekrva sa donjeg kata i kaže da ne može više slušati kako ga izgladnjujem i ja opet dajem bočicu!

Na rubu sam...pomagajte...KAKO?