Kod ariane ti je jedino strašno zvuk usisavača koji sam rješavala da sam ga zatvorila(koliko ide)
u jednu prostoriju, a mi u drugoj čistili, to ti je skroz majušna rupica poput iglice, nemaš se čega bojati.
AH, sve mi je to poznato, kod nas je trajalo do devetog mjeseca starosti djece,mi smo prva dva mjeseca dojili svugdje...od tada isključivo u spavaćoj sobi uz pritvoren prozor, nema šanse niti u dnevnoj sobi, jedino kod doktora nakon što se dobro rasplače pri pregledu.
moji jedini izlasci (osim u kratke šetnje) su kod pedijatra i zubara
trpjeli smo svi po redu i MM i ja...
Rekoh ja onda da tako nešto bez podrške i uvida u ovaj forum nema šanse da bilo tko prebrodi i nastavi dojiti...mislim da je to nemoguće.
Imaš mnogo topica o štrajku dojenja, o odbijanju cice, neće cicati... i mnogo tips and tricks na tu temu.
Možda si promjenila prašak, šampon, parfem, prehranu...ako jesi, vrati se na staro, možda pomogne.
Meni je marama pomagala da se svi opustimo i mirno prošećemo, nekad sam znala čak stojećki u marami podojiti...ma, nema poze koju nismo isprobali
Pokušaj to prihvatiti, da je to normalno i jednostavno se sa tim suoči odmah i ne
misli na ona lijepa razdoblja dojenja, doći će to opet, kasnije.
Čim prije prihvatiš da vam je teško, lakše ćeš tražiti rješenja...isplati se vjeruj mi, mi smo sad sa tri godine tek prestali....
Drž se!