Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: upala limfnih čvorova

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno upala limfnih čvorova

p ima upalu limfnih čvorova na vratu. natekli su jako s obadvije strane,vrat mu je skroz ukočen,ima 39 temp.dva dana već pijemo antibiotik međutim ne popravlja se baš. neće da jede,slabo pije. pedica nije baš dramila oko toga ali ja ga više ne mogu gledati. sve je krenulo od trećeg krajnika s kojim se jako patimo (neprestane upale uha,grla,gnojne angine) pedica kaže da je ovaj put jednostavno upala zahvatila žlijezde. ako ima netko iskustva napišite mi molim vas koliko traje ta oteklina ili me preusmjerite na topic o tome jer ga nisam mogla pronaći.
    i ako ima netko sa iskustvom operacije trećeg krajnika u rijeci i to bi mi dobro došlo. da li vam je pomoglo?
    hvala

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam prošlo ljeto imala upalu limfnih čvorova, silapen 1500 mi nije pomogao i na kraju sam završila na zaraznoj gdje su mi davali intravenozno antibiotik , trebalo mi je cca 14 dana da oteklina splasne.
    Jel malenom bolje?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

moj ivan je sa 4 i pol imao isto, ogroman vrat, teško pokretljiv, visoka temp koja je trajala nekoliko dana ( bolovi i ukočenost su brzo prošli), visoki crp i sedimentacij t, bile su potrebne dvije ture klavocina, čak su spominjali i punkciju, sve je dobro završilo, tri puta smo vadili krv dok se nije stabiliziralo, liječili smo se doma ali smo u tih 15 dana 4 puta hodočastili na zaraznu

mi nemamo inače česte upale ni uha niti grla

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jeste vadili krvi? Palpirali jetru i slezenu?
    Lovre upravo ima mononukleozu a najočitiji simptom su bile grozno natečene žlijezde na vratu...

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

vadili smo krv ali iz prsta i ti nalazi su bili super.to je bilo noć prije nego je dobio temperaturu. drugi dan smo dobili antibiotik bez ponavljanja krvne slike. pedica ga je cijelog pregledala,prepipala i s obzirom da mu se niz grlo cijedi gnoj rekla da je upala limfnih čvorova. temp je pala jučer,počeo je jesti,kao da je i oteklina manja ali on i dalje štedi vrat. valjda će ići na bolje,s obzirom da je pedica rekla da antibiotik ide najmanje 10 dana valjda tome treba malo duže
    još jedan u nizu antibiotika
    hvala vam

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja vidio infekcioznu mononukleozu koja tako izgleda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •