Tin (5 godina) je proveo nekoliko dana na selu i od drugog dana se žalio na jaku bol u trbuhu te je imao proljev, a sve bi se pojačalo nakon bilo kojeg obroka. To se produžilo još jedan dan nakon što se vratio, ali danas mi se čini sve u redu. Inače nije sklon želučanim virozama i ne pamtim da je ikad imao proljev. Tamo je po prvi put pio i jeo pravo kravlje mlijeko (prokuhano, ali stvarno mlijeko), a ni inače ga doma ne konzumira pretjerano. Je li to zapravo alergija na mlijeko ili na laktozu? On je inače jako sklon bronhitisu, po zimi je na Flixotideu, ima atopičnu kožu, kao mali je imao i ekceme, ali alergo testovi su mu bili uvijek negativni iako - ispričavam se ako ću sad napisati totalnu glupost, ali tako sam otprilike zapamtila - su eozinofili visoki, no ne u tolikoj mjeri da se točno može reći o čemu se radi. Manifestiraju li se alergije ne tako različite načine, je li moguće da u blažoj varijanti ide na dišne puteve, a da, kad je izloženost veća, dođe do takve reakcije ili je vjerojatnije da to nije povezano jedno s drugim. Jasno mi je da je moguće da se radi i o običnoj virozi, ali ne čini mi se da je tako.